Herkese merhaba forumun müptelası oldum artık binlerce sayfa okudum ama yok içim asla rahat etmiyor. 9 aydır bebek istiyorum doğum kontrol hapı kullandım bıraktım. Bıraktığım ilk ay adet gecikmesi yaşadım tam 15 günnn. Kendi kendimi yedim bitirdim psikolojik olarak kesinlikle hamileydim aşerdim bile... Sonra hasta oldum. Böyle olmaz diyerek doktora gittim ve polikistik over olduğumu öğrendim. Bu süre içerisinde inofolic dışında hiçbir şey kullanmadım ve adetlerim gecikmezdi her ay adet olurdumnormalde. Bi ilk ay bir de bu ay gecikme yaşadım. Bugün gecikmemin 3. Günü test yaptım negatif. Adet olacak gibi sancım var ama beni korlutan sağ kasığımda birşey varmış gibi hissediyorum eğilip kaşkarken özellikle batıyor. Sanki bilye var gibi. Bebeğimin olmasını çok istiyorum. Neden kan vermiyorsun diyeceksiniz negatif görmekten o kadar Ck korkuyorum ki. Sarı akıntı da mevcut. Bir de adet tarihinden bir hafta önce kasık ağrısı başladı. Hala devam ediyor. Uzun oldu ama içimi dökmeye ihtiyacıö vardı