Herkese merhaba forumun müptelası oldum artık binlerce sayfa okudum ama yok içim asla rahat etmiyor. 9 aydır bebek istiyorum doğum kontrol hapı kullandım bıraktım. Bıraktığım ilk ay adet gecikmesi yaşadım tam 15 günnn. Kendi kendimi yedim bitirdim psikolojik olarak kesinlikle hamileydim aşerdim bile... Sonra hasta oldum. Böyle olmaz diyerek doktora gittim ve polikistik over olduğumu öğrendim. Bu süre içerisinde inofolic dışında hiçbir şey kullanmadım ve adetlerim gecikmezdi her ay adet olurdumnormalde. Bi ilk ay bir de bu ay gecikme yaşadım. Bugün gecikmemin 3. Günü test yaptım negatif. Adet olacak gibi sancım var ama beni korlutan sağ kasığımda birşey varmış gibi hissediyorum eğilip kaşkarken özellikle batıyor. Sanki bilye var gibi. Bebeğimin olmasını çok istiyorum. Neden kan vermiyorsun diyeceksiniz negatif görmekten o kadar Ck korkuyorum ki. Sarı akıntı da mevcut. Bir de adet tarihinden bir hafta önce kasık ağrısı başladı. Hala devam ediyor. Uzun oldu ama içimi dökmeye ihtiyacıö vardı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi ve sağ kasıkta ağırlık hissi
- Konu Sahibi Dido
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #adetgecikmesi #negatifsonuç #polikistikover
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Üç gün geçtiiiAdetin in üzerinden tam olarak kaç gün geçti?
- 4 Kasım 2020
- 1.607
- 1.956
- 83
- 29
Bende düşük yaptım ve adet görmeyi bekliyorum inanki psikolojik vede mevsimsel gaz bile olabilir dikkat et kendineyok mu bunu yaşayan ağrı değil de orda birşey varmış gibi kist mi oluşuyor ne oluyor yaa çıldırıcam
- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
3 gün daha bekleyip gebelik testi yaparmısın? Anlattıkların gebelik belirtisiÜç gün geçtiii
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın inşallahBende düşük yaptım ve adet görmeyi bekliyorum inanki psikolojik vede mevsimsel gaz bile olabilir dikkat et kendine
Geciktikçe sinir oluyoruz sinir oldukça gecikiyoruz heralde keşke erkekler gibi rahat olabilsek eşim fosur fosur uyuyor ben burda tez yazıcam nerdeyse
Gerçekten mi ya tabi beklerim keşke olsa3 gün daha bekleyip gebelik testi yaparmısın? Anlattıkların gebelik belirtisi
- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
Haber bekliyorum senden..Gerçekten mi ya tabi beklerim keşke olsa
Ayni belirtiler bende de var canım. Daha bir gün geçti merak halindeyim inşallah yazarsın sonucuHerkese merhaba forumun müptelası oldum artık binlerce sayfa okudum ama yok içim asla rahat etmiyor. 9 aydır bebek istiyorum doğum kontrol hapı kullandım bıraktım. Bıraktığım ilk ay adet gecikmesi yaşadım tam 15 günnn. Kendi kendimi yedim bitirdim psikolojik olarak kesinlikle hamileydim aşerdim bile... Sonra hasta oldum. Böyle olmaz diyerek doktora gittim ve polikistik over olduğumu öğrendim. Bu süre içerisinde inofolic dışında hiçbir şey kullanmadım ve adetlerim gecikmezdi her ay adet olurdumnormalde. Bi ilk ay bir de bu ay gecikme yaşadım. Bugün gecikmemin 3. Günü test yaptım negatif. Adet olacak gibi sancım var ama beni korlutan sağ kasığımda birşey varmış gibi hissediyorum eğilip kaşkarken özellikle batıyor. Sanki bilye var gibi. Bebeğimin olmasını çok istiyorum. Neden kan vermiyorsun diyeceksiniz negatif görmekten o kadar Ck korkuyorum ki. Sarı akıntı da mevcut. Bir de adet tarihinden bir hafta önce kasık ağrısı başladı. Hala devam ediyor. Uzun oldu ama içimi dökmeye ihtiyacıö vardı
Şuan hala negatif... Bence yok. İnşallah sizde vardırAyni belirtiler bende de var canım. Daha bir gün geçti merak halindeyim inşallah yazarsın sonucu
Büyük ihtimalle benimde öyledir. Zaten iki tüp bebek yaptırdım olmadı bu sefer doğal yoldan olursa ben şokŞuan hala negatif... Bence yok. İnşallah sizde vardır
Alemsin inşallah şok olursunnBüyük ihtimalle benimde öyledir. Zaten iki tüp bebek yaptırdım olmadı bu sefer doğal yoldan olursa ben şok
Alemsin inşallah şok olursunn
- 19 Kasım 2020
- 225
- 36
- 13
Cevap gelince mutlu oluyorum insana moral oluyor gercekten . Söylediklerin yok ama bişey öğrenirsem yazıcam belki başkalarına fikir olur... Bende öyle olmuştum doktora gittiğimde hormonlarla alakalı oldugunu söyledi progestan verdi içince normal kanama başlamıştı. Tekrarlarsa sende ihmal etme benceSarı akıntı koku kaşıntı yanma varsa doktora gitmeniz lazım. Kahverengi akıntı bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı kullananlarda oluyor, ancak ben kullanmıyorum ve adet günümde kahverengi akıntı yaşadım kırmızıya dönmeden bitti ve ilişkiye de girmedim, tuhaf işte
- 19 Kasım 2020
- 225
- 36
- 13
Yaaaa sizin adet gününüzde mi geldi? Ben gitmedim doktora, öylece kahverengi oldu ve bitti peki hangi hormonlarla alakalı dedi hatırlıyor musunuz???Cevap gelince mutlu oluyorum insana moral oluyor gercekten . Söylediklerin yok ama bişey öğrenirsem yazıcam belki başkalarına fikir olur... Bende öyle olmuştum doktora gittiğimde hormonlarla alakalı oldugunu söyledi progestan verdi içince normal kanama başlamıştı. Tekrarlarsa sende ihmal etme bence
Evet bende aylar önce adet günlerimde kahverengi akıntı yaşamıştım. Kırmıza döndü dönecek derken bitti dönmedi. Ya inanın doktor bile anlam verememişti senin yumurtalıkların saçmalıyor artık dediğini hatırlıyorum. Progestaron da mı sorun varmış tam hatırlamıyorum o kadar çok sıkıntılı bir süreçti ki... Yine de sonuçta sağlıklı bir durum değil muayene olsan iyi olurYaaaa sizin adet gününüzde mi geldi? Ben gitmedim doktora, öylece kahverengi oldu ve bitti peki hangi hormonlarla alakalı dedi hatırlıyor musunuz???