- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
- 133
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Canım muhtemelen gebesin hcg testi yap Hayırlı haberi al inşallah
O kadar çok şey yaşamışsın rabbim mükafatını göndermiş bence hayırlı olsun. Bak benim testlerimi atıyorum belki fikir olur sanaİki başarısız tüp bebek ve sonrası rahim ağzı kanseri, ameliyatlar derken biz bu bebek konusunu kapatalı 9 ay olmuştu. Tek konu etmedik. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Sürpriz gibi şaka gibi birşey. Test alırım çıkmazsa tekrar üzüntü. Korkuyorum. Bikaç gün daha olmazsam kan testine gideriz.
Çok şey hemde. Çok yıprandığım günlerdi. Senin adetin kaçıncı günüydü o zamanlar, geçmiş miydi adet günü kaç gün geçmiştiO kadar çok şey yaşamışsın rabbim mükafatını göndermiş bence hayırlı olsun. Bak benim testlerimi atıyorum belki fikir olur sanaEki Görüntüle 2262180
Üzerinde tarih yazıyor 2017 yılı şimdi oğlum uyuyor 11 aylık rabbim uzun ömür versin inşallahÇok şey hemde. Çok yıprandığım günlerdi. Sen hamile misin, bunlar ne zamanın anlamadım
Allah bağışlasın. Adetin geçmiş miydi testleri yaptığındaÜzerinde tarih yazıyor 2017 yılı şimdi oğlum uyuyor 11 aylık rabbim uzun ömür versin inşallah
Amin canım 15 Eylül ilk test 1 gün geçmişti lh testi de 4 gün geçmiştiAllah bağışlasın. Adetin geçmiş miydi testleri yaptığında
Benim bugün 4.gün gecikmede. Test yapsam çıkmayabilir de.Amin canım 15 Eylül ilk test 1 gün geçmişti lh testi de 4 gün geçmişti
Çıkar inşallah niye çıkmasın adetlerin düzenliyse düşük yaptığım gebeliği de adete 2 gün kala öğrenmiştim. 28 günde adet oluyorumBenim bugün 4.gün gecikmede. Test yapsam çıkmayabilir de.
Evet düzenlidir. Eşim uyuyor, nasıl alsam bilemedim. Yoksa o üzülmesin yaraları depreşmesin istiyorum.Çıkar inşallah niye çıkmasın adetlerin düzenliyse
Diğer gebeliğimde adetten 2 gün önce öğrendim 28 günde bir oluyorum. Dışarı çıktığında ya da işe gittiğinde yakında eczane varsa alırsın inşallah mutlu haberi paylaş bizimle de yürekten inanıyorum hamile olduğunaEvet düzenlidir. Eşim uyuyor, nasıl alsam bilemedim. Yoksa o üzülmesin yaraları depreşmesin istiyorum.
O kadar tatlısın ki herşey gönlünce olur umarım ömrün boyunca.Diğer gebeliğimde adetten 2 gün önce öğrendim 28 günde bir oluyorum. Dışarı çıktığında ya da işe gittiğinde yakında eczane varsa alırsın inşallah mutlu haberi paylaş bizimle de yürekten inanıyorum hamile olduğuna
Bende 27-28 günde bir oluyorum. Adetime 5-6gün kala pembe başlayan kahverengi siyah biten 2 gün akıntım oldu. O niyeydi acaba enfeksiyon da aklıma gelmiyor değil.Diğer gebeliğimde adetten 2 gün önce öğrendim 28 günde bir oluyorum. Dışarı çıktığında ya da işe gittiğinde yakında eczane varsa alırsın inşallah mutlu haberi paylaş bizimle de yürekten inanıyorum hamile olduğuna
Senin de her şey gönlünce olsun oğluma 2 senede hamile kalabilir o yüzden hamilelik haberlerine o kadar çok mutlu oluyorum ki sen de annelik duygusunu tat inşallahO kadar tatlısın ki herşey gönlünce olur umarım ömrün boyunca.
Yerleşme kanaması olabilir canım bebek rahme yerleşirken oluyor bazı kişilerdeBende 27-28 günde bir oluyorum. Adetime 5-6gün kala pembe başlayan kahverengi siyah biten 2 gün akıntım oldu. O niyeydi acaba enfeksiyon da aklıma gelmiyor değil.
Cok geçmiş olsun arkadaşım, Rabbim bir daha kötü şeyler yasatmasin inşallah.İki başarısız tüp bebek ve sonrası rahim ağzı kanseri, ameliyatlar derken biz bu bebek konusunu kapatalı 9 ay olmuştu. Tek konu etmedik. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Sürpriz gibi şaka gibi birşey. Test alırım çıkmazsa tekrar üzüntü. Korkuyorum. Bikaç gün daha olmazsam kan testine gideriz.
Cok geçmiş olsun arkadaşım, Rabbim bir daha kötü şeyler yasatmasin inşallah.
Benimde hikayem zorlu bir süreçti inanın, 1sene deneme sonrası eşimin varikosel olduğunu öğrendik laboratuar hatası bizim 6ayimizi aldı. Ozel bazi sorunlardan vardo, Doktorlar asilama tutmaz direk tüp bebek dediler denedik kimyasal gebelik oldu ondan 2 ay sonra dondurulmuslari koyduralim olmuyor derken hamile oldugumu ogrendim bende, günlerce inanmakta güçlük çektim ovulasyon pozitif hcg pozitif ben hala ya yanlışsa dedim ya kimyasalsa dedim durdum ama Binlerce kez şükürler olsun ki 18haftalik oldu kizim ve artik hareketlerini hissedip Rabbime defalarca şükür ederken ağlamaktan alamıyorum kendimi.
Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah arkadaşım.
Bak bunlarda benin inanmakta zorluk çektiğim lh ve hcg testlerim,adete 2gun kala yapmistim. Ust uste senindebu kadar pozitif çıkamaz çünkü lh. Allahin izni ile insallah miniğin mucize gibi icinde büyüyor.
Ne hissettiğimi ne yaşadığımı bilmiyorum şuan. Nasıl oldu nasıl geldi bana. Şükürler olsun... Test yaptık ve sanırım hamileyim....Cok geçmiş olsun arkadaşım, Rabbim bir daha kötü şeyler yasatmasin inşallah.
Benimde hikayem zorlu bir süreçti inanın, 1sene deneme sonrası eşimin varikosel olduğunu öğrendik laboratuar hatası bizim 6ayimizi aldı. Ozel bazi sorunlardan vardo, Doktorlar asilama tutmaz direk tüp bebek dediler denedik kimyasal gebelik oldu ondan 2 ay sonra dondurulmuslari koyduralim olmuyor derken hamile oldugumu ogrendim bende, günlerce inanmakta güçlük çektim ovulasyon pozitif hcg pozitif ben hala ya yanlışsa dedim ya kimyasalsa dedim durdum ama Binlerce kez şükürler olsun ki 18haftalik oldu kizim ve artik hareketlerini hissedip Rabbime defalarca şükür ederken ağlamaktan alamıyorum kendimi.
Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah arkadaşım.
Bak bunlarda benin inanmakta zorluk çektiğim lh ve hcg testlerim,adete 2gun kala yapmistim. Ust uste senindebu kadar pozitif çıkamaz çünkü lh. Allahin izni ile insallah miniğin mucize gibi icinde büyüyor.
Canım Rabbimin en güzel emaneti ve hediyesi artık seninle inşallah, cok sevindim gözlerim doldu inan ki.Ne hissettiğimi ne yaşadığımı bilmiyorum şuan. Nasıl oldu nasıl geldi bana. Şükürler olsun... Test yaptık ve sanırım hamileyim....
Ne diceğimi bilemiyorum. Çok çok teşekkür ederim. Şuan ne yapmam lazım bilmiyorumCanım Rabbimin en güzel emaneti ve hediyesi artık seninle inşallah, cok sevindim gözlerim doldu inan ki.
Rabbim sağlıkla hayırla devam ettirip kucağına almak nasip etsin inşallah.
Nasil sevindim, mutlu oldum anlatamam sana gözün aydın olsun
Çok sevindim canım biliyordum rabbim sana mucizeni gönderdi sağlıkla hayırla kucağına almak nasip olsun inşallah kendim hamileymişim gibi sevindim inanNe hissettiğimi ne yaşadığımı bilmiyorum şuan. Nasıl oldu nasıl geldi bana. Şükürler olsun... Test yaptık ve sanırım hamileyim....
Çok sevindim canım biliyordum rabbim sana mucizeni gönderdi sağlıkla hayırla kucağına almak nasip olsun inşallah kendim hamileymişim gibi sevindim inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?