• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi ve Ovulasyon testi(resimli)

Merhaba kızlar. Adetim 3 gün gecikti. Adete 4-5 gün kala 2 gün pembe ve sonra kahverengi akıntım oldu. Adet gelecek sandım ama hala yoktu. Bugğn 3.gün olunca evdeki geçen seneden kalan ovülasyon testinden çıkarıp yaptım. Sonuç resimde.

Eklentiler

• _20190424_145410.JPG
    _20190424_145410.JPG
    41,8 KB · Görüntüleme: 726
Merhaba kızlar. Adetim 3 gün gecikti. Adete 4-5 gün kala 2 gün pembe ve sonra kahverengi akıntım oldu. Adet gelecek sandım ama hala yoktu. Bugğn 3.gün olunca evdeki geçen seneden kalan ovülasyon testinden çıkarıp yaptım. Sonuç resimde.
Gebelik testi yap cnm

Bence hamilesin canım ben de idrarda gebeliği öğrendikten sonra denemek için ovulasyon testi yapmıştım ve bu şekilde çıkmıştı. Senden de bi idrar testi bekliyorum hadi hayırlısı

Son kullanma tarihine baktınız mı gecen seneden kalmış diyorsunuz.
Gebelik testi ile kesin sonuç alabilirsiniz testin son kullanma tarihinde sıkıntı yoksa muhtemelen gebesinizdir ama bir gebelik testi yapın mutlaka.

Baktım az önce tarihte bir sıkıntı yok. Gebelik testinde henüz çıkar mı? Daha 3 gün gecikti?
Son kullanma tarihine baktınız mı gecen seneden kalmış diyorsunuz.
Gebelik testi ile kesin sonuç alabilirsiniz testin son kullanma tarihinde sıkıntı yoksa muhtemelen gebesinizdir ama bir gebelik testi yapın mutlaka.

Açıkçası eşimi ümitlendirip üzmek istemiyorum negatifse. Sessiz kalmayı seçiyorum şuan buralarda okuyorum kendimce. Ovülasyon testi elimde çok var. Bikaç gün daha gelmezse zaten eşim de meraklanıcaktır,ovülasyon hergün mü böyle çıkar varsa?
Çıkar canım, cok net çıkar hemde.

Açıkçası eşimi ümitlendirip üzmek istemiyorum negatifse. Sessiz kalmayı seçiyorum şuan buralarda okuyorum kendimce. Ovülasyon testi elimde çok var. Bikaç gün daha gelmezse zaten eşim de meraklanıcaktır,ovülasyon hergün mü böyle çıkar varsa?
Evrt canım hep çift çizgi çıka.

Back