- Konu Sahibi gulayse6378
-
Saol canım rabbim sizlere de nasip etsin inşallahOoo hamişler iki olmuş gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahgulayse6378 M mely15
Hamişim ben canım Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimSaol canım rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Aaa sağlıkla gelsin bebişler canım bu gebelik takvimini Nası ekliyoruzHamişim ben canım Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Hahahyyt cok sagol canım amin inşallah :)Ooo hamişler iki olmuş gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahgulayse6378 M mely15
Profil sayfasında kişisel bilgiler bölümünü tikla orda tahmini doğum tarihi yazan yer var orayi doldur gün ay yil olarak eger bilmiyorsan orda hesaplama bölümü var zatenAaa sağlıkla gelsin bebişler canım bu gebelik takvimini Nası ekliyoruz
Muhtemel hamilesin Canım gebelik testi yapıver hemenAdetim 3 gün geçtikti sat 21 Ocak elimde ovulasyon testi vardı pozitif çıktı kan verdim sonucunu yarin alacağım ama hamilelik olabilir mi ?
Muhtemel hamilesin Canım gebelik testi yapıver hemen
Hayırlı olsun canin hamilesin Allahin izni ile. Bende ilk gebeligimi boyle öğrenmiştim.Adetim 3 gün geçtikti sat 21 Ocak elimde ovulasyon testi vardı pozitif çıktı kan verdim sonucunu yarin alacağım ama hamilelik olabilir mi ?
Benımde gebelikte böyleydi ..Adetim 3 gün geçtikti sat 21 Ocak elimde ovulasyon testi vardı pozitif çıktı kan verdim sonucunu yarin alacağım ama hamilelik olabilir mi ?
Hayırlı olsun canin hamilesin Allahin izni ile. Bende ilk gebeligimi boyle öğrenmiştim.
Benımde gebelikte böyleydi ..
inşallah vardır
Merhaba hamilemisinizHadi insallah
Tekrar yumurtlama yaşıyorsun demek ki arkadaşım.İyi geceler kızlar adet tarihim dündü ama olmadım ovülasyon testi yaptım 2 tane hemen çift çizgi cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif be demek şimdi bu
Canım günaydın bu sabah tekrar test yaptım bi bakarmısın ama hcg testi negatifTekrar yumurtlama yaşıyorsun demek ki arkadaşım.
Canım günaydın bu sabah tekrar test yaptım bi bakarmısın ama hcg testi negatif
Aslında önemli olan yarın ki testin canım yarinda ovu böyle cift cizgi çıkarsa o zaman gidip kan ver derim ama yüksek ihtimal tekrar yumurtluyorsun.Canım günaydın bu sabah tekrar test yaptım bi bakarmısın ama hcg testi negatif
3 tane olan akşam yemeğinden hemn sonra yaptım.2gündür pozirif çıkması kafa karıştırıcı arkadaşım ama bugün ki test digerleri ile aynı koyulukta mı yoksa siliklesmis mi?
pconun etkisi olabilir o zaman birden fazla yumurtam var :)Aslında önemli olan yarın ki testin canım yarinda ovu böyle cift cizgi çıkarsa o zaman gidip kan ver derim ama yüksek ihtimal tekrar yumurtluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?