Adet gecikmesi ve Ovulasyon testi(resimli)

Aaa sağlıkla gelsin bebişler canım bu gebelik takvimini Nası ekliyoruz
Profil sayfasında kişisel bilgiler bölümünü tikla orda tahmini doğum tarihi yazan yer var orayi doldur gün ay yil olarak eger bilmiyorsan orda hesaplama bölümü var zaten

Adetim 3 gün geçtikti sat 21 Ocak elimde ovulasyon testi vardı pozitif çıktı kan verdim sonucunu yarin alacağım ama hamilelik olabilir mi ?

Eklentiler

• DD4E2836-8A6D-4E6E-A1D4-20AEA5E87F6C.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 1.014
Adetim 3 gün geçtikti sat 21 Ocak elimde ovulasyon testi vardı pozitif çıktı kan verdim sonucunu yarin alacağım ama hamilelik olabilir mi ?
Hayırlı olsun canin hamilesin Allahin izni ile. Bende ilk gebeligimi boyle öğrenmiştim.

İyi geceler kızlar adet tarihim dündü ama olmadım ovülasyon testi yaptım 2 tane hemen çift çizgi cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif be demek şimdi bu

Eklentiler

• 5FCDF4BD-7726-42E4-A82D-38BC21B6B9B1.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 1.421
İyi geceler kızlar adet tarihim dündü ama olmadım ovülasyon testi yaptım 2 tane hemen çift çizgi cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif be demek şimdi bu
Tekrar yumurtlama yaşıyorsun demek ki arkadaşım.

Canım günaydın bu sabah tekrar test yaptım bi bakarmısın ama hcg testi negatif
Aslında önemli olan yarın ki testin canım yarinda ovu böyle cift cizgi çıkarsa o zaman gidip kan ver derim ama yüksek ihtimal tekrar yumurtluyorsun.

2gündür pozirif çıkması kafa karıştırıcı arkadaşım ama bugün ki test digerleri ile aynı koyulukta mı yoksa siliklesmis mi?
3 tane olan akşam yemeğinden hemn sonra yaptım.
2 tane olan testide bu sabah yaptım.

Eklentiler

• 123.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 976
  • BE5798C7-BBA6-47B5-AF81-248FF027276A.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 806
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…