Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi ve negatif test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Kızlar 7 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Mayısa kadar adetim tam 30 günde birdi. Mayısta erken ve değişik oldu. Haziranda da 5 gün erken oldu. Temmuzda 3 gün gecikti. Yani düzensizleşmeye başladı. Bebek istiyoruz tekrar. Bu ay da 20 sinde olmam gerekiyordu. 3-4 gün gecikeceğini varsayarsak 24 gibi olmam gerekiyordu. Fakat olmadım. Belirti de yok. 2 kere test yaptım. 20 sinde ve 24 ünde. İkisi de negatif. Adet söktürücü bseyler içmek istiyorum ama bi yandan da belki de adet tarihim daha da geçtir. Bebek vardır diye geri duruyorum biraz. Sizce artık adet söktürücü bseyler içebilir miyim ?

Bence biraz daha bekle belki yumurtlama geç olmuştur belki adetin gelir. Yumurtlama gününü bilmediğin için net bşy söylenemez

Arada adet dengesinde değişmeler olabiliyor. Bende ilk hamileliğimden önce böyle değişimler yaşamıştım annem rahmin bebek istiyor yakında hamile kalırsın demişti bir kaç ay sonra kalmıştım. Darısı başınıza Biraz daha bekleyin hemen ilaç kullanmayın

Aynı şeyleri yaşamışız şubat ayında kimyasal mı dış gebelik mi belli olmayan birşet geçirdim kürtaj oldum ama sonra adetim düzensizleşti son iki ay aynı gününde gelmişti ama bu ay yine 8 gün gecikmişti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan verdim negatif gecesine adet oldum bi kaç gün daha bekle bence ve kan ver kesin sonuç ona göre adet söktürücü bişeyler içersin

Ay inşallah ya. Teşekkür ederim

Doktora gittiniz mi peki? Normal mi düzensizleşmesi?

Doktora gittiniz mi peki? Normal mi düzensizleşmesi?
Gittimde virüsten dolayı kendi doktoruma randevu alamadım başka bi doktora randevu aldım oda pek ilgilenmedi açıkçası kafasını bile kaldırmadan negatıf dedi adet söktürücü yazdım dedi barkodu verdi o kadar

Ben de gidemedim kimyasaldan sonra hiç. Merak ediyorum açıkçası bi sorun falan var mı diye de. Yoktur inşallah

Bence biraz daha bekle belki yumurtlama geç olmuştur belki adetin gelir. Yumurtlama gününü bilmediğin için net bşy söylenemez
Benim de geçen ay 8 gun geçti 3 defa test yaptım negatif. Biraz daha bekleyin
Kızlar bugün 7.gündü artık. Yine yaptım. Ve negatif. Artık adet söktürücü bseyler içsem bsey olmaz heralde ? Bi de bu ay bayağı stresliydi benim için. Çok ağlamıştım falan. Daha önce de böyle stresten dolayı 2 ay adet olmamıştım. O geldi aklıma daha dün. Bu da ondandır yani heralde

Eklentiler

• 78DBA4C3-027C-47DD-8579-5DE2C3888113.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 41
Her kadının gecikmesi oluyor ama testlerini ihmal etme hormonlara baktır regl gelince. Hakkında hayırlısı

Reglden 10 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye girdik yumurtlama zamanı dışında normalde korunuruz hep.reglmde ilk defa 5 gün gecikti 2 kez test yaptım gün içinde negatif sizce yanılma car mıdır

Reglden 10 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye girdik yumurtlama zamanı dışında normalde korunuruz hep.reglmde ilk defa 5 gün gecikti 2 kez test yaptım gün içinde negatif sizce yanılma car mıdır
Yumurtlamani nasil takip ediyosun ? Takvimlemi ovulasyon testiyle mi

Takvime göre baktım hiç bebek denemedik daha yeni evliyiz.ben neden regl olmuyorum canımı sıkıyor bu durum
Yeni evlendiğinde regli düzenin bozuluyor bir süre diyorlar bendede olmuştu 10 gün gecikmeli geliyordu sonra normale dönüyor ama yinede istersen bi doktora git. Cünkü 5 gün gecikmis testte cıkması lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…