• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADET GECİKMESİ VE AKINTI 🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

M i h r a

Güçlüyüm ama kalbim hassas.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
2.051
4.521
83
🦀
Kadinlar klubu bacılarım merhaba :KK52:
Beklenen Adet tarihim 7 ocakti, normalde 28 gunde bir adet olurum duzenlidir sadece gecen ay 26 gun sonra regli oldum 2 gun erken oldum veee bu ay 2 gun gecikti 🙄 olucak gibi belirtmde yok anlamadım, 1 haftadir aşıri akintim var iliski sonrasi sumuksu akinti geliyordu cok fazla ama bu son 2 gundurde kasindirmaya basladi sanki ama koku vs yok idrar yapsrken yanmada yok. Sirke ile suyu karistirip her idrar yaptiktan sonra yikiyorum kasintisi geciyor ama mantar falan olmasindan korkuyorumnya baska ne yapabilirim evde. Hastaneye doktorumdan randevu alip gitmek aklimdan geciyor bir yandan ama malum etraf virüsten yıkılıyor hastane gibi kalabalik ortama da girmek istemiyorum. Önerileriniz nelerdir?

Süt kesiği şeklindeyse akıntınız büyük ihtimal mantar belirtisi son zamanda antibiyotik kullandınız mı ben iki ay önce antibiyotik kullanmıştım boğazım için 2 hafta sonra mantar belirtileri olmuştu sonra geçti dedim iki hafta sonra tekrarladı kaşındı fazlasıyla oluyordu fitil krem kullandım geçti şuan mutlaka görünün ilerlemesin

Süt kesiği şeklindeyse akıntınız büyük ihtimal mantar belirtisi son zamanda antibiyotik kullandınız mı ben iki ay önce antibiyotik kullanmıştım boğazım için 2 hafta sonra mantar belirtileri olmuştu sonra geçti dedim iki hafta sonra tekrarladı kaşındı fazlasıyla oluyordu fitil krem kullandım geçti şuan mutlaka görünün ilerlemesin
Antibiyotik 5 ay once sogukalginlik icin kullanmistim, süt kesigi gibi degilde sumuk seklinde gibi sivi biraz daha, ama kaşıntı kafamı karistirdi reglimin gelmesini engeler mi acaba ondam mi olamadim diye dusundum bir an
Eger adet olamazsam haftaicine kadar randevu alip 2 kat maske ile gitmek şart olucak sanirim 🥲🥲🥲

Antibiyotik 5 ay once sogukalginlik icin kullanmistim, süt kesigi gibi degilde sumuk seklinde gibi sivi biraz daha, ama kaşıntı kafamı karistirdi reglimin gelmesini engeler mi acaba ondam mi olamadim diye dusundum bir an
Eger adet olamazsam haftaicine kadar randevu alip 2 kat maske ile gitmek şart olucak sanirim 🥲🥲🥲
Beni engellememişti adet olmamı ama sizde farklı olabilir gebelik durumu söz konusu mu peki

Belki de hiç beklemediğin anda mucizen gelir bi test yap varsa
2 yıldir gelmedi ve simdi gelirsede kücük bir kalp krizi geçiririm herhalde 😄 Testim yoook 🤦🏼‍♀️ p.tesiye kadar gelmezse kırmızılar bir test yapacagim en kotu, çoook tesekkur ederim cevaplariniz icin :KK68:

2 yıldir gelmedi ve simdi gelirsede kücük bir kalp krizi geçiririm herhalde 😄 Testim yoook 🤦🏼‍♀️ p.tesiye kadar gelmezse kırmızılar bir test yapacagim en kotu, çoook tesekkur ederim cevaplariniz icin :KK68:
Aydı durumdayız desene bende 18 aydır beklemedeyim bugün adet olmam gerekti belirti yok suanlik bende salı gününe randevu almıştım o zaman giderim

Ilk zamanlar beklemek cok can acıtıyor, sonra saldım artik ne olursa olsun diye ama bir yanim hala umutsuz zamanind hep negatifleri gordugum icin sanirim 🥲 sizinde uzun zaman olmus, ayni surecleri yasamasiz desenize 🙆🏼‍♀️umarim adet olmazsiniz sali gunu supriz bir haberle donersiniz evinize 🙏🏽 🐣

Ilk zamanlar beklemek cok can acıtıyor, sonra saldım artik ne olursa olsun diye ama bir yanim hala umutsuz zamanind hep negatifleri gordugum icin sanirim 🥲 sizinde uzun zaman olmus, ayni surecleri yasamasiz desenize 🙆🏼‍♀️umarim adet olmazsiniz sali gunu supriz bir haberle donersiniz evinize 🙏🏽 🐣
Test yaptınız mı acaba🤲🏽✔️🙏🏽

Back
X