- 21 Mart 2022
- 111
- 19
- 21
-
- Konu Sahibi Selinay demirt
Kan gecikince verin benim durumuma dusmeyin sonra Allah korusun benim gibi düşük yaparsınız ben adete 1 gün kala kanda gebelik baktırdım negatif daha sonra 15 gün gecikince öğrendim hamilə olduğumu ama iş işten geçmişti kan testim 90.9 çıkmıştı o zaman fakat soğan suyu içtim ve ağır ürünler kaldırmıştır düştü 3 hafta önceKızlarr adetim ayın 28 inde fakat adete 1 ,2 gün kala ufak lekelenme yaşadım ve adet günü hasta olamadım adetim gecikti 5.Gün test yaptım kanda negatif çıktı 1,20 çıktı ve suan adetimin gecikmesi 7 günü acaba o ufak gelen lekenme adet sayılır mı çok azdı ama yada birazdaha beklesem gene kan versem mi hiç 1,20 değeri çıkıp yükselen var mı aranızda çok merak ediyorum hala adet olamadım inşallah yanılırım gebeyimdir aranızda bu durumu yaşayan varsa yorumlayabilir mi size zahmet
İlk negatif çıkan kan testiniz kaçtı acaba bende bekliyorum dikkat ediyorum ondanKan gecikince verin benim durumuma dusmeyin sonra Allah korusun benim gibi düşük yaparsınız ben adete 1 gün kala kanda gebelik baktırdım negatif daha sonra 15 gün gecikince öğrendim hamilə olduğumu ama iş işten geçmişti kan testim 90.9 çıkmıştı o zaman fakat soğan suyu içtim ve ağır ürünler kaldırmıştır düştü 3 hafta önce
0.200İlk negatif çıkan kan testiniz kaçtı acaba bende bekliyorum dikkat ediyorum ondan
İlk negatif çıkan kan testiniz kaçtı acaba bende bekliyorum dikkat ediyorum ondan
Durumunuz nedir acabaKızlarr adetim ayın 28 inde fakat adete 1 ,2 gün kala ufak lekelenme yaşadım ve adet günü hasta olamadım adetim gecikti 5.Gün test yaptım kanda negatif çıktı 1,20 çıktı ve suan adetimin gecikmesi 7 günü acaba o ufak gelen lekenme adet sayılır mı çok azdı ama yada birazdaha beklesem gene kan versem mi hiç 1,20 değeri çıkıp yükselen var mı aranızda çok merak ediyorum hala adet olamadım inşallah yanılırım gebeyimdir aranızda bu durumu yaşayan varsa yorumlayabilir mi size zahmet
Test negatif ben anlamadım hala adet olamadım kürtaj olmuştum aslında 2 ay önce ilk adetim geldi gününde bu böle oldu çözemedim pazartesi doktora gidicem adet olur olmazda kaset testlerine başlamayı düşünüyorumDurumunuz nedir acaba
Benimde kaçgündür beyaz akıntıyla karışık küçük açık kahve lekeler geliyor peçeteye sildikçe ama testler negatif daha adet günüm gelmedi bende anlamadımTest negatif ben anlamadım hala adet olamadım kürtaj olmuştum aslında 2 ay önce ilk adetim geldi gününde bu böle oldu çözemedim pazartesi doktora gidicem adet olur olmazda kaset testlerine başlamayı düşünüyorum
Adet gecikmesi lazım ondan bekleyin en az 8 gün bekleyin ilk gebeliğimi öle öğrenmiştim benBenimde kaçgündür beyaz akıntıyla karışık küçük açık kahve lekeler geliyor peçeteye sildikçe ama testler negatif daha adet günüm gelmedi bende anlamadım
İlk hamileliğiniz de Lekelenmeler oldu mu beklediğiniz de ve test yaptınız mı bekleme süresindeAdet gecikmesi lazım ondan bekleyin en az 8 gün bekleyin ilk gebeliğimi öle öğrenmiştim ben
Lekelenme olmadan hamile kaldım ben 3 kez lekelenme olduğumda gebe kalmadım mesele bu ay adet önceli çok az lekelenme oldu gebe kalmadım o yerleşme kanaması vs ben çok araştırdım büyük ihtimal çok nadir görülüyor önümüzdeki ay inşallah bi regl olabilsekİlk hamileliğiniz de Lekelenmeler oldu mu beklediğiniz de ve test yaptınız mı bekleme süresinde
Son durum ne olduKızlar bende ağustosta 18nde adet olmam lazımdı ama olmadım tabii kanda negatif hamilelik yok ama ağustosta ovulasyonlarla takip ettim yumurtlamam oldu baya 10 15 test yaptım takip edip ona göre degerlendirdim zaten hep düzensiz adetlerim evlenmeden öncede böleydi bu ay ki döngüme 3 gün var dün test verdim negatif bu durumu yasayıpta hamile kalan varmı ya doktor adet söktürücü verdi ama içim bi huzursuz kullanmadım
Hasta oldum kürtaj sonrası böle oldu heralde 2 ayımdı geö oldumSon durum ne oldu
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Mrb lar ben de bundan 3 ay önce kürtaj oldum birinci ve ikinci adedim düzenli geldi ama şu an da 4 günlük gecikmem var dün kan testi verdim negatif çıktı acaba sizin durum nedirTest negatif ben anlamadım hala adet olamadım kürtaj olmuştum aslında 2 ay önce ilk adetim geldi gününde bu böle oldu çözemedim pazartesi doktora gidicem adet olur olmazda kaset testlerine başlamayı düşünüyorum
Sağlıkla alın bebişinizi kucağınızaBen adetime 1 gün kala kan vermiştim sonuç 0.1 çıkmıştı. Sonra adetim gecikti ben hamile değilimdir diye takmadım pek, 18 gün geçti kan verdim 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim