• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi test?

birisi111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
631
175
33
Hayatımda ilk defa adetim böyle gecikti en son adet olduğumdan beri bugün 43. Gün.Geçen hafta yani 37. Günde kan verdim negatifti bugün kaset test yaptım çok silik var gibi böyle olabilir mi yoksa direkt negatif midir acaba geç döllenme falan mı oldu da hala böyle diye düşünüyorum ne olabilir ki?

Muhtemelen geç döllenmedir. Hamile olmasanız testte silik çizgi çıkmazdı diye düşünüyorum. Kaset testler erken gebelik testleri kadar hassas da değil ayrıca. Bence siz bir daha kan verin.

Muhtemelen geç döllenmedir. Hamile olmasanız testte silik çizgi çıkmazdı diye düşünüyorum. Kaset testler erken gebelik testleri kadar hassas da değil ayrıca. Bence siz bir daha kan verin.
Yarın tekrardan randevu aldım ama bilemedim testte bariz pozitif göremeyince çok silik olunca insan acaba istediğim için mi öyle görüyorum diye düşünüyor geçen hafta da negatif çıkmıştı hem kan hem kaset test

Merhaba adetim 12 gün geçıktı 4 gün gecikmeyle kan vermiştim negatifti halendaha olmadım sizce bidaha kan versem mi kadındogumamı gözüksem testler de negatif

Eklentiler

• 83A61B3D-3FCF-4F5E-A695-6F4B44718620.jpeg
    83A61B3D-3FCF-4F5E-A695-6F4B44718620.jpeg
    121,5 KB · Görüntüleme: 35
Kadın doğuma görünün isterseniz ben de bu sene içinde 10 gün gecikmeyle doktora gidip yoğun enfeksiyon ve mantar sorunum olduğunu öğrenmiştim fitil, hap ve kremlerle normale döndüm ve tamamen temizlendikten sonra hamile kaldım

Merhaba adetim 12 gün gecikti 4 gün geçince kanda test yaptırmıştım negatof sizce bu testt siliklik var mı biraz daha bekleyip öle mi bidaha kan testi verim

Eklentiler

• 93D318A7-46CA-4BE0-A41D-6B9D685D7B4C.jpeg
    93D318A7-46CA-4BE0-A41D-6B9D685D7B4C.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 28
Back