Adet gecikmesi test negatif

Asyaseda1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
7
2
27
Herkese merhaba. Öncelikle adetim 12 gün gecikti. Bana yaz döneminde polikistik over teşhisi konuldu kist olması gerekenden çok az büyük hiçbir tehlikesi yok şuan denildi. O günden sonra düzenli adet oldum. Ama 12 gündür adet sancısı gibi sancı kasık ağrısı çektiğim halde olamadım. Testte negatif çıkıyor. Acaba bedeni ne olabilir benzer durum yaşayan varmı? Kist mi ilerledi diye korkuyorum?

Son düzenleme:
Bende ayni durumdayim ilk defa 12 gün gecikti dünde test yaptım negatif,kasik agrim çok fazla hamile kalmaktan da korkuyorum doğrusu 3 çocuğum var..yazında spralle boş gebelik yaşadım kürtaj oldum mecbur spralle bile hamile kalmaya başarınca suan psikolojim altüst maalesef..

Benimde bu ay 5 gun gecikti test yapmadim. Ama ara ara karnima sanci giriyor. Gecen adet doneminde grip ilaci kullanmıştım ondan olabilir mi. Malum birde virusten stresliyiz

Herkese merhaba. Öncelikle adetim 12 gün gecikti. Test yaptığımda ise negatif çıktı zaten hamilelik belirtilerinden hiçbirine sahip değilim. Bana yaz döneminde polikistik over teşhisi konuldu kist olması gerekenden çok az büyük hiçbir tehlikesi yok şuan denildi. O günden sonra düzenli adet oldum. Ama 12 gündür adet sancısı gibi sancı kasık ağrısı çektiğim halde olamadım. Testte negatif çıkıyor. Acaba bedeni ne olabilir benzer durum yaşayan varmı? Kist mi ilerledi diye korkuyorum?
icinize bosalma oldu mu

X