oyleistse Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2025 18 1 1 18 Cumartesi 20:11 Konu Sahibi Konu Sahibi oyleistse #1 Adetim geciktiği için tarlusal kullanıyorum hapı kullanırken 4. Gün kahverengi akıntı geldi ama hala adet olmadım normal mi
Adetim geciktiği için tarlusal kullanıyorum hapı kullanırken 4. Gün kahverengi akıntı geldi ama hala adet olmadım normal mi
B bsrtrna Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2023 382 91 18 26 Dün 16:33 Konu Sahibi Konu Sahibi oyleistse #2 oyleistse .!.: Adetim geciktiği için tarlusal kullanıyorum hapı kullanırken 4. Gün kahverengi akıntı geldi ama hala adet olmadım normal mi Genişletmek için tıkla... Geri çekilme kanaması derler neden olur bilmem belki ondandır önemsiz birsey ama
oyleistse .!.: Adetim geciktiği için tarlusal kullanıyorum hapı kullanırken 4. Gün kahverengi akıntı geldi ama hala adet olmadım normal mi Genişletmek için tıkla... Geri çekilme kanaması derler neden olur bilmem belki ondandır önemsiz birsey ama
leydii69 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 871 269 53 Dün 16:34 Konu Sahibi Konu Sahibi oyleistse #3 Canım benimde o şekil olup ardından adetim gelmişti belki seninde gelir