- 16 Ağustos 2018
- 1.634
- 1.654
- 53
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Canım miratech mi bu? Çok saçma bir marka başka marka dene diyeceğim ama kan vermişsin zatenKızlar beklerken yine test yaptım bakar mısnız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım miratech mi bu? Çok saçma bir marka başka marka dene diyeceğim ama kan vermişsin zatenKızlar beklerken yine test yaptım bakar mısnız
Geçmiş olsun kuzum umutsuz olma sakın gelecek o bebişler bu göbüşlere hayırlısıyla inşallahBen gördüm cizgiyi canm testinde ve bügün hüsran ben o kdr ümitliydim ki bügün oldum batım bu kdr geçikmemiydi ümitleniyoruz ya
Bende adetimden sonra test yaptım cıkmadı erken hassaslardan yaptım cıkmadı adetimden 3 hafta gectkten sonra hamile oldugumu ıgrendm hemde kan degerim 45ti yani takma fazla bence:) gec dollenme de olmuş olablrkızlar 5 eylülde adet olmam gerekiyordu ama bugün 11 etlül ve hala olmadım adet test yaptım biley çıkmadı en fazla 1 yada 2 gün geçikmem olurdu
Not : bundan önce 3 düşüğüm oldu ve hemen öğrendim testte bu sefer bişey çıkmıyor yok mu var mı kafam karıştı benim![]()
Kuzum haklısın 7 günlük geçikmede kanda 0.1 çıkıpta ertesi günü testin böyle çıkması beni şaşırttı açıkcası hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim kiBende adetimden sonra test yaptım cıkmadı erken hassaslardan yaptım cıkmadı adetimden 3 hafta gectkten sonra hamile oldugumu ıgrendm hemde kan degerim 45ti yani takma fazla bence:) gec dollenme de olmuş olablr
Yorum için çok teşekkür ederim canım sağol yaparım yarın yinecizgi var gibi yarin bir daha yaparsiniz koyulasma var mi yok mu diye
Geçen pazartesi öğrendim değer 223.27 diydi salı günü düşük yaptım bu 4. Meleğim canım Herşey Rabbimden isyan etmiyorum ama bu sefer hsg çekilecek kanda pıhtılaşma değil tek sorun bakalım hsg de ne çıkacak sadece doğru zamanı bekliyor bellideSanırım bebiş var çok sevindim sağlıcakla alın kucağınıza![]()
Hayırlı oldun bebeginiz:)Kuzum haklısın 7 günlük geçikmede kanda 0.1 çıkıpta ertesi günü testin böyle çıkması beni şaşırttı açıkcası hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim ki
Testi tekrarla çizgi var ama beklenılen yerde değil .Sizce Gebelik Var mı?
Adetim geçmedi adet oldum daha dogrusu adetim iki gün sürdü iki gün gelmedi en son koyu renkli siyaha yakın çamur gibi bişi geldi ara ara neden böyle çıktı anlayamadım.Testi tekrarla çizgi var ama beklenılen yerde değil .
Adetın geçtimi ?