• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Gecikmesi Normal Mi?

Eflatunov

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
20
-3
1
26
Merhabalar. Evli değilim. Mayıs ayında 24-25'inde başlamıştı. Geçen ay 21 inde oldu. Ve bu ay biraz bana gecikti gibi geldi ve daha kanamam olmadı neden olduğunu anlamadım. Evli değilim. Bu gecikme kaç güne kadar normal? Ve neden kaynaklanır sizce bilenler yardımcı olabilir mi lütfen?

Merhabalar. Evli değilim. Mayıs ayında 24-25'inde başlamıştı. Geçen ay 21 inde oldu. Ve bu ay biraz bana gecikti gibi geldi ve daha kanamam olmadı neden olduğunu anlamadım. Evli değilim. Bu gecikme kaç güne kadar normal? Ve neden kaynaklanır sizce bilenler yardımcı olabilir mi lütfen?
Canım bir cinsel yaşamın var mı ona göre cevap verelim?

Canım bi ara bekarken stresten 1 ay olmadığımı hatırlıyorum normalde de çok düzenlidir adetim stres hava değişimi falan etkiliyor

stresden olabilir basda troid hormonlari etkileyebilir sonra birde fsh lh hormonlarina baktirmak lazm pco varmi birde cikolta kisti varmi ona bakmak lazm yani kadin doğum uzmani gorurse seni icin rahat eder bisey yoktur eminim de onemli olanlar bu saydiklarim mevsimselde olabilior bazen bndede bu ay sıkıntı oldu dedm ne oluo stresdendi ama eminim sonra tarlusal aldim da oyle geldi sinirlendm sonra yazz dogum kpnteol hapina basladm adet sekmesin die oda dogru deil ya nese gecici cozum malum korona vsr hastaneye gtmek de sıkıntı suan civanpercemini denedinmi icmek icin bitkisel çözüm bnde ise yaramadi ama cogu kosiye yardimci olmuş ben hariç tabi

Bir şeylere stres etmiş olabilirsin. Ben de çok stresli olduğum zamanlar olamıyorum direk etkileniyor stresten bir sure daha bekle eger hala olmazsa bir doktora görün

Gecikme yok ki cnm 2 3 gun oynamasi cok normal demekki adetiniz her ay ayni günde gelmiyor

Back