Adet gecikmesi negatif test

Sudenuurr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
241
63
23
37
Selamün aleyküm arkadaşlar uygulamaya göre 6 gün gecikmem var normal döngüm 26 28 arası değişir. ben en geç adet olacağım günü yani 30.u günü baz alarak hesaplama yaptım bugün 32.i gün senede bir iki defa gecikme yaşarım en geç 32 gün adet olurum ama hala olmadım 2gün önce albi test ile yaptım negatif çıktı yanılma payı olabilirmi? Korunuyorum bu arada ama eşim arada dikkat etmiyor çocuk istediği için varikoseli ilerlediği için rahattım bende ama çok tedirginim şuan

Hic oyle deme benim esimde varikoseldi hamile kaldim ben 2 sene sonra

Benimde 2 çocuğum oldu ama ilerlediğini düşünüyoruz neyse Bi test daha yapayım Bi en iyisi
Senle onusmustuk hatirla oneride bulunmustun hacamat yaptir falan diye senin o lafindan 10 gun sonra gebe oldugumu ögrendim simdide kurtaj oldum sagliksiz oldu

Senle onusmustuk hatirla oneride bulunmustun hacamat yaptir falan diye senin o lafindan 10 gun sonra gebe oldugumu ögrendim simdide kurtaj oldum sagliksiz oldu
Öylemi hakkında hayırlısı olsun canım sağlıksız olunca baştan gitmesi daha iyi Rabbim sağlıklı afiyetli bir şekilde nasip eylesin isteyen herkesin kucağını doldursun

Benimde 2 çocuğum oldu ama ilerlediğini düşünüyoruz neyse Bi test daha yapayım Bi en iyisi
Biz de oyleydik 2 yildir olmuyor die korunmuyorduk gecmeyen günüm 1 gecikti betahcg 13 cikmisti

Biz de oyleydik 2 yildir olmuyor die korunmuyorduk gecmeyen günüm 1 gecikti betahcg 13 cikmisti
Çocuğunuz var demi. Biz düzenli korunuyoduk nolur nolmaz diye çok dikkat ederdik son kaç aydır eşim aşırı derecede çocuk istiyo diye dikkat etmiyo pek her nekadar sıkıntı olsada dikkat etmek gerek istemediğin zaman

Bende ayni durum bir tane daha yapin cikmazsa degilsinizdir

Adet oldunuz m u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…