- 13 Mart 2019
- 3
- 0
- 6
- 30
- Konu Sahibi Hasretylmaz
-
Yapistiriyoruz dimi hemen bunuMevsimsel olarak bu ay herkesin gecikti neredeyse.
E napalım test yap diyoz. Yok vay efendim ben negatifi görmekten korkuyorum da bilmem neYapistiriyoruz dimi hemen bunu
Hic yani yap gitsin yapmazsan mevsimseldirE napalım test yap diyoz. Yok vay efendim ben negatifi görmekten korkuyorum da bilmem ne
Ne testlerde ne negatifler gördükHic yani yap gitsin yapmazsan mevsimseldir
Hepsinin de ilk geçilmesiydi ilk defa oluyordu oysa ki ama negatiftiNe testlerde ne negatifler gördük
Ah buna sesli güldüm iste.Hepsinin de ilk geçilmesiydi ilk defa oluyordu oysa ki ama negatifti
Evet şimdi belirtiler okununca hemen onlara gidiyo kafa arayıp tarayıp bulunuyor o belirtiAh buna sesli güldüm iste.bi de sey var ilk kez göğsüm böyle oldu yok bacağımda ceken ağrı var midemin bulantısından duramıyorum filan. 1 ay önce ben de böyle kavadan nem kapıyodum ama kanıksadım artık. Çünkü sırayla tüm belirtileri yaşadım her seferinde de ilk oldu.
Aynısını son reglimde yasadım gittim erken gebelik testi aldım. Daha 6 gün var. Normalde hiç ağrımaz nasıl ağrıyo biliyo musun dedim tamam bu ikiz bu sefer ya kesin ikizEvet şimdi belirtiler okununca hemen onlara gidiyo kafa arayıp tarayıp bulunuyor o belirtiözellikle gogus agrisi adette de olur deyince ama cok erken oldu diyenler var bide. Kıyamıyorum çok zorlaştı bu işler valla
Diye diye insan geriliyor hakikaten bırakınca bu kuruntulari hamilelik daha kolay. Bir arkadaşım 3 sene denedi olmadı aman ddi olmicak heralde ise gireyim. Çalışmaya başladığı ay hamile kaldı mesela. Çok takılıyor işte çok isteyenceAynısını son reglimde yasadım gittim erken gebelik testi aldım. Daha 6 gün var. Normalde hiç ağrımaz nasıl ağrıyo biliyo musun dedim tamam bu ikiz bu sefer ya kesin ikizinsallah yine regle yakın kafayı yemem ben de.
Şu pandemi döneminde stres hakimiyetini yapabiliriz insallah sonra da tedavilerimize baslarız umarim tüm benim gibiler. Bakalım.Diye diye insan geriliyor hakikaten bırakınca bu kuruntulari hamilelik daha kolay. Bir arkadaşım 3 sene denedi olmadı aman ddi olmicak heralde ise gireyim. Çalışmaya başladığı ay hamile kaldı mesela. Çok takılıyor işte çok isteyence
Şu pandemi döneminde stres hakimiyetini yapabiliriz insallah sonra da tedavilerimize baslarız umarim tüm benim gibiler. Bakalım.Diye diye insan geriliyor hakikaten bırakınca bu kuruntulari hamilelik daha kolay. Bir arkadaşım 3 sene denedi olmadı aman ddi olmicak heralde ise gireyim. Çalışmaya başladığı ay hamile kaldı mesela. Çok takılıyor işte çok isteyence
Amin kurtulalım bir an önce de bir an evvel herkese nasip olsun güzel haberŞu pandemi döneminde stres hakimiyetini yapabiliriz insallah sonra da tedavilerimize baslarız umarim tüm benim gibiler. Bakalım.
Benimde 7 gün geçti geçen sene Mart’ta Nisa’nda geçikmişim bida geçikme olmamış mevsimsel sanırımBende hep 28 gunde bir olurum bugun 32.gunum hala tik yok. Gecen sene de nisan ayinda 37.gun adet olmusum. Mevsim degisikligi sanirim
Bir de benim bu ay 1 tane yumurtam gelismisti sanirim o catlamadi cunku goguslerim lopur lopur sallaniyorne bir agri ne bir sisme hic bisey yok sifir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?