Adet gecikmesi ne belirtisi olabilir?

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.143
448
Merhaba arkadaşlar, adetim 6 gun gecikti normalde 28 günde bir alırım arada 30 günde olduğum da oldu mevsim gecişi vs. Bu ay tam 6gun gecikti ve hala adet olacakmış gibi arada kaşık ağrım var göğüslerim sis. Eşimle korunuyoruz ama yine de idrar testim negatif kanda da negatif çıktı yani gebelik bulgumuz yok. Yas 37 3 oğlum var. Neden olabilir bu gecikme? Endişelenmeli miyim? Ne zaman doktora gitmeli ne testleri yaptırmalıyım?

kist olabilir,benim de sun gecikti iltihaptan dolayı rahimde yapışma varmış en dogru sonuc doktor verir gidin muayne olun bence

Gidecegim zaten ama daha once dogum yaptigim doktorum pazartesiye randevu verdi. Merak icindeyim bende. Hala gelen giden yok. Arada sag kasigimda da batma oluyor

Geçen sene bir kere 40 gün kadar regl olmadım.doktor stres kaynaklı olabilir dedi, mevsimsel olur dedi, kist de gecikme yapabilir dedi. Yani bir çok sebebi olabilir. Gebelik olmadığı anlaşılınca ve ultrasonda birşey çıkmayınca adet söktürücü kullanmistim

Whiteandblue slm..regl oldunuz öı acaba.. Benimde bu ay 6 7 gün gecikti.. Strrs oldum.. Gebelik düşünmüyoruz. Yaşım 45..sadece regli beklediğim gün sanki yumurtlama oldu.. Şeffaf akıntı ve sol yumurtada ağrı.. Sanki geç yumurtladım.. Test yapmak da istemiyorum.inşallah bir an önce olurum ya..

Selam ilişkiden sonra adet gecikti tarlusal ile adet oldum geçen ay. İlişkiden 25,32,47 gün sonra Beta hcg negatif. Bu ay yine gecikti 65 gün oldu dr beta istedi yine negatif ultrasonda da kese yok ama pcos var. Göğüsler sızlıyor ama sökülemiyorum ne yapayım kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…