• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecikmesi,mide bulantısı,burun kanaması?????

elian

~~2oğlan1kız annesi~~
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
545
12
118
39
Ankara
merhaba arkadaşlar inş. doğru yere açıyorumdur. benım iki aydır adetim 15 gün geçikti yanısıra mide bulantısıda vardı test yaptım hamile değilim bide bir aydır sık burun kanamalarım oluyo öle çok değil ama ne zaman burnumu silsem illa kan görüyorum:59: öle zırp pırt dr. gitmekde istemiyorum sizce neden olabilir kızlar bilgisi olan varsa cevap bekliyorum şimdiden tşk ediyorum:34:

tşk ederim canım ölçüyorum evde normal bide adetim gecikince alakalımı diye düşündüm:26:

Sakın ihmal etme canım ne olur ne olmaz mutlaka bir dr a görün sık sık burun kanaması yaşıyorsan ki illa görün derim..

canım ne oldu cozdun mu sorununu gıttın mı doktora bende de mıde bulantısı ve adet gecıkmesı oluyor ama hamıle degılım acaba sebebı ne olabılır sende yasamıssın cozum bulabıldın mı

canım ne oldu cozdun mu sorununu gıttın mı doktora bende de mıde bulantısı ve adet gecıkmesı oluyor ama hamıle degılım acaba sebebı ne olabılır sende yasamıssın cozum bulabıldın mı

walla canım dr. gitmeden adet oldum oyüzden gitmedim şimdilik ama bidaha tekrarlarsa kesin gitcem.seninki devam ediyosa git bakalım ne dicek dr.:61:

Back
X