• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi, kasıkta batma hissi...

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Hanimlar adet gunum gecti genelde bi gecikme problemim var..
Bunun icin doktora gittigimde kist var yumurtaliklarinda dedi ve gecistirmisti..
Ben baska hi doktora daha gittigimde biraz kilo ver duzene girer dedi kistten hic bahsetmedi bile ben sordum onemki bisey yok dedi..
Sorum su ki iki uc aydir zaman zaman sadece sol kasigimda batma sizlama oluyor..
Korkuylrum acaba kistten mi buyudu mu..
Yada adetime yaklastigi icin mi boyle kasiignda batma olan var mi ..

Canim bendede kist var. Zararli olsa zaten hemen soylerlerdi. Benimkide zararsizmis ama cok aciyo zaten demisti doktor. Bendede ara ara sizliyor. Bazen boyle sanki bicak saplaniyormus gibi oluyor. Once sol yumurtaligimda vardi en son gittim sagdada cikmis ama cok kucukmus. Doktor bana dogal yolla hamile kalma zor olabilir, baska sorun olmaz demisti. Gerci burdaki(hollanda) doktorlar salak bisey bilmiyorlar. Sen genede bir gorun doktora baksinlar bi.

Bunun icin doktora gittigimde kist var yumurtaliklarinda dedi ve gecistirmisti..
Ben baska hi doktora daha gittigimde biraz kilo ver duzene girer dedi kistten hic bahsetmedi bile ben sordum onemki bisey yok dedi..
Sorum su ki iki uc aydir zaman zaman sadece sol kasigimda batma sizlama oluyor..
Geçmiş olsun..bende kist yok ama adet dönemi kendimi sıcak tutmadgmda bende de batma sızlama olur tamda o bıçak saplama cinsinden kendinizi sıcak tutun geçiyor doktora gitmekte fayda var tabiki içiniz rahatlar

Başka doktor görmemiş olabilir normal
Tabi batım ultrasonla bakmadıysa

Karın üstünden baktıysa çatlıyana kadar çişinin gelmiş olması lazım

bende de kist var. ama adetim hep zamanında geldi. neyse bu bahsettiğiniz kistler yumurtlama döneminde yumurtaların çatlamamasından kaynaklanan bişey. o yüzden zararı yok. doğum kontrol haplarıyla tedavisi var. benimki öyle olmuştu hoş ben o haplardan kullanmamıştım... bazen bende de ağrı batma oluyor. çok takma kuzum benim Allah şifa versin...

Back