• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi kan tetsi negatif

Tgcs123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
78
46
38
27
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum kürtajdan sonra 2 ay korundum ama sonrada kist çıktı kistim geçti asıl sorum adetim 3 gün geçiyor ilk defa adetim geçiyor kistim varken bile adet gecikmesi yaşamadım adetim 1 gün geçince kan testi yaptırdım ama sonuç 0,100 negatif çıktı sonradan yükselir mi geç döllenme olmuş olabilirmi başına böyle bir şey gelen varsa yardımcı olur musunuz?😊

Bende düşük yaptım reglim gecikmisti Bende test yapmıştım 1,70 çıkmıştı doktorum negatif demişti pazartesi olmazsan gel demişti ama pazartesi regl oldum kürtajdan sonra bazen adet döngüleri degişiyor.ben kürtajdan önce 21günde regl oluyordum kürtajdan sonra 28gun oldu regl döngum

Sağolun Amin inşallah kürtaj olalı 7 ay oldu ama hiç reglim gecikmedi bu ay niye böyle oldu bilmiyorum sizede geçmiş olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hamile olsaydınız çıkardı kan kestiine göre kesinlikle hamile değilsiniz ki yükselsin. Önümüzdeki ayı değerlendirin ama size tavsiyem asla çocuk düşüncesi ilede ilişkiye girmeyin

Back