İşte bende olsa çıkardı mutlaka diye düşünüyorum o yüzden yapmadımTekrar test yapmazsan sonucu kimse tahmin edemez, çok erken yapmaya başlamışsın
Aynısını geçen ay yaşadım. Mevsimsel gecikme oldu sanırım geç geldi adetim. Gönlünüzce olsunKızlar merhaba benim reglim 3 gün gecikti ama regle 4 gün kalasıya test yapmıştım negatif çıkmıştı bayramın ilk günü kahverengi lekelenmem oldu tekrar olmadı birde mide bulantısı ve baş dönmesi var adet geciktiği için başım dönüyor olabilir mi tekrar testte yapmak istemiyorum açıkçası ?
Anladım biraz daha bekleyeyim o zaman teşekkürler :)Aynısını geçen ay yaşadım. Mevsimsel gecikme oldu sanırım geç geldi adetim. Gönlünüzce olsun
Merhaba regl oldunuz mu?Anladım biraz daha bekleyeyim o zaman teşekkürler :)
Hayır testim pozitif çıktı pazartesiyi bekliyorum kan vermek içinMerhaba regl oldunuz mu?
Testi gecikmenin kaçıncı gününde yapmıştınız?Hayır testim pozitif çıktı pazartesiyi bekliyorum kan vermek için
Gecikmenin 5. Gününde yaptım benTesti gecikmenin kaçıncı gününde yapmıştınız?
Olsada bazen erken olduğu için çıkmıyor tekrarlamanda fayda varİşte bende olsa çıkardı mutlaka diye düşünüyorum o yüzden yapmadım
Gecikmenin 10. günü 625 sağlıklı mı oluyor acaba
Önemli olan 2 günde bir güzel artması. Ki bence iyi bir değer buGecikmenin 10. günü 625 sağlıklı mı oluyor acaba
Adet gördüyseniz gebelik söz konusu olmaz maalesefİyi günler kızlar bende bayramın birinci günü adet oldum cuma günü bitti adetim ama normalden az geldi bugün de çok az pembe lekelenmem oldu yerleşme lekesi değildir galiba onun için çok erken ama çok kötü bacak ağrımla iç bulantım var adet sonrasında tutunma olur mu
Kan sonucumu doktoruma söyledim normal dediÖnemli olan 2 günde bir güzel artması. Ki bence iyi bir değer busağlıkla ilerlesin
HamileyimOlsada bazen erken olduğu için çıkmıyor tekrarlamanda fayda var
Benim de 19 gün gecikti kahverengi leke oldu sonra olmadı birkaç gün sonra kahverengi leke tekrar başladı doktora gittim gebelik yok mevsimsel geçiş dedi ve bugün adet oldumKızlar merhaba benim reglim 3 gün gecikti ama regle 4 gün kalasıya test yapmıştım negatif çıkmıştı bayramın ilk günü kahverengi lekelenmem oldu tekrar olmadı birde mide bulantısı ve baş dönmesi var adet geciktiği için başım dönüyor olabilir mi tekrar testte yapmak istemiyorum açıkçası ?
Anladım hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaBenim de 19 gün gecikti kahverengi leke oldu sonra olmadı birkaç gün sonra kahverengi leke tekrar başladı doktora gittim gebelik yok mevsimsel geçiş dedi ve bugün adet oldum
Kızlar merhaba benim reglim 3 gün gecikti ama regle 4 gün kalasıya test yapmıştım negatif çıkmıştı bayramın ilk günü kahverengi lekelenmem oldu tekrar olmadı birde mide bulantısı ve baş dönmesi var adet geciktiği için başım dönüyor olabilir mi tekrar testte yapmak istemiyorum açıkçası
Kahverengi lekelenme adetiniz gecikten sonramı olduKızlar merhaba benim reglim 3 gün gecikti ama regle 4 gün kalasıya test yapmıştım negatif çıkmıştı bayramın ilk günü kahverengi lekelenmem oldu tekrar olmadı birde mide bulantısı ve baş dönmesi var adet geciktiği için başım dönüyor olabilir mi tekrar testte yapmak istemiyorum açıkçası ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?