- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
-
Olabilirsiniz de ama su an icin eczane testleri saglikli sonuclar vermez. Pozitif ciksa da güvenmeyin derdim. Kan testi en garanti sonuç. Tip merkezlerinin acilleri bile yapiyor 2 saate sonuc cikiyor. Mumkunse yaptirin derim
Bende de idrar testinde yaklaşık 10 gun sonra çikmişti.
O yuzden kan testi vermeden başka ilaç kullanmayın derim.
Evet olmuştu ben adet olmayı bekliyordum her gün ama mucize birden geldi.Peki adet olacak gibi kasık ağrılarınız olmuş muydu? Bi de şunu farkettim normalde adet öncesi ayaklarım buz gibi olur ama son iki üç gündür çok sıcak.
Evet olmuştu ben adet olmayı bekliyordum her gün ama mucize birden geldi.
Canim belirtiler cok benziyor. Hatta ben hamile oldugumu öğrendim baya zaman adet olcakmisim hissi vardi. Her akintida kan mi geldi diye korkarak tuvalete gidiyordum.
Kendimden en belirgin sunu diyebilirim asiri bel agrisi, tek taraflı kasik agrisi ve ultra bir akinti vardi.
Benim kimyasal sürecim sonlandı dün adet oldum. Dilerim siz sağlıkla önce haberlerini alırsınız, sonra da kendilerini kucağınıza alırsınız.
Biz 7 aydır deniyoruz henüz olmadı. 2 kere gecikme yaşadım 4 güne kadar, sonra adet oldum ki kendimce de belirtilerim vardı. Siz adet döngünüz tamamlanana kadar(yani 4 gün sürüyorsa, 5. Güne kadar) test yapmayın bence. Sonu hüsran olmasın ama inşallah hamilesinizdir.
Evet kabizlik da bir belirti ama tek basina adlandirilamaz tabii ki. Kan ver ki icin rahat olsun. Guzel haberler al insallah.
Oldunuzmu adet
Bende ovulasyon tarıhlerinle ilişkiye girdik adetime geçen ay 6sında oldum bu ayda bu tarihte olmadım ama kasıklarım adet olacakmışım gbi agrıo test yaptım yatay uzun çizgi çıktı acaba sizce nedir bilgilendirirmisinz?Peki adet olacak gibi kasık ağrılarınız olmuş muydu? Bi de şunu farkettim normalde adet öncesi ayaklarım buz gibi olur ama son iki üç gündür çok sıcak.
Kimyasal gebelik olduysan eger öbür ay kesin hamile kalırsın canım Allahın izniyle cnkü bende öle kaldım ama bebegm 4 aylıkken öldü rabbim herkese nasip etsin inş.Evet yazdıktan iki gün sonra oldum normalde hiç olmazdı bu kadar gecikme.
Bende ovulasyon tarıhlerinle ilişkiye girdik adetime geçen ay 6sında oldum bu ayda bu tarihte olmadım ama kasıklarım adet olacakmışım gbi agrıo test yaptım yatay uzun çizgi çıktı acaba sizce nedir bilgilendirirmisinz?
Kimyasal gebelik olduysan eger öbür ay kesin hamile kalırsın canım Allahın izniyle cnkü bende öle kaldım ama bebegm 4 aylıkken öldü rabbim herkese nasip etsin inş.
Benimde şu an 9. Gunumdeyim gecikmenin 2 gun once bir iki damla pembemsi bi leke geldi oldum dedim sonra gerisi yok. Bugun test yaptım negatif. Anlamadım yarın doktora gitcem. Umarım kist falan yoktur.Evet yazdıktan iki gün sonra oldum normalde hiç olmazdı bu kadar gecikme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?