Adet gecikmesi idrar testi negatif

kahvesevenkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
833
1.327
63
Adetlerim genelde çok düzenlidir. Geçen ay lekelenme şeklinde başlayıp sonra normal adet olmuştum. Bu ay en geç dün adet olmam gerekiyordu aslında ama olmadım. İki sabahtır adet olacak gibi kasık ağrım oluyor iki gündür ne gelen var ne giden zaten sabah dışında ağrım olmuyor da. Sabah idrar testi yaptım negatif. Hamilelikten şüpheleniyordum ama negatifi görünce üzüldüm. Normalde adet öncesi çok çikolata yerdim 1 haftadır çikolata falan da istemedi canım. Gerçekten bu işler çok zor. Hamile olabilir miyim yoksa adet dönemim bu sefer de farklı bir şekilde mi geliyor.

Olabilirsiniz de ama su an icin eczane testleri saglikli sonuclar vermez. Pozitif ciksa da güvenmeyin derdim. Kan testi en garanti sonuç. Tip merkezlerinin acilleri bile yapiyor 2 saate sonuc cikiyor. Mumkunse yaptirin derim

Olabilirsiniz de ama su an icin eczane testleri saglikli sonuclar vermez. Pozitif ciksa da güvenmeyin derdim. Kan testi en garanti sonuç. Tip merkezlerinin acilleri bile yapiyor 2 saate sonuc cikiyor. Mumkunse yaptirin derim

Yani gerçekten kafam karıştı yarın doktor randevum vardı başka bir sebepten dolayı olmadı kan testi de isterim ufacık hayalet bir çizgi dahi çıkmadı. Kasık ağrım da sadece sabah oluyor sonra geçiyor.

Bende de idrar testinde yaklaşık 10 gun sonra çikmişti.
O yuzden kan testi vermeden başka ilaç kullanmayın derim.

Peki adet olacak gibi kasık ağrılarınız olmuş muydu? Bi de şunu farkettim normalde adet öncesi ayaklarım buz gibi olur ama son iki üç gündür çok sıcak.
Evet olmuştu ben adet olmayı bekliyordum her gün ama mucize birden geldi.

Canim belirtiler cok benziyor. Hatta ben hamile oldugumu öğrendim baya zaman adet olcakmisim hissi vardi. Her akintida kan mi geldi diye korkarak tuvalete gidiyordum.
Kendimden en belirgin sunu diyebilirim asiri bel agrisi, tek taraflı kasik agrisi ve ultra bir akinti vardi.

Ben de sadece sabah adet olacakmışım gibi ağrı oluyor. Bi de bugün kabızlık da başladı. O belirti mi bilmiyorum ama. İdrar testi yanıltıcı olabiliyormuş sanırım, en kesini kan baktırmak galiba yarın da adet olmazsam eğer ilk işim kan değerime baktırmak olacak. Normalde bağırsak problemleri yaşadığımda kullandığım bir ilacım var ama sırf şüpheden içmiyorum ve şu kabızlığı çekiyorum.

Benim kimyasal sürecim sonlandı dün adet oldum. Dilerim siz sağlıkla önce haberlerini alırsınız, sonra da kendilerini kucağınıza alırsınız.

Benim kimyasal sürecim sonlandı dün adet oldum. Dilerim siz sağlıkla önce haberlerini alırsınız, sonra da kendilerini kucağınıza alırsınız.

İnanın çok üzüldüm. Ben de bi kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra bu kadar pimpirikli oldum. Bugün de adet olmadım gebelik testinde de çıkmayınca acaba beta hcg düşük ondan mı diye düşünüyorum.

Biz 7 aydır deniyoruz henüz olmadı. 2 kere gecikme yaşadım 4 güne kadar, sonra adet oldum ki kendimce de belirtilerim vardı. Siz adet döngünüz tamamlanana kadar(yani 4 gün sürüyorsa, 5. Güne kadar) test yapmayın bence. Sonu hüsran olmasın ama inşallah hamilesinizdir.

Son adetimin üstünden 33 gün geçti bugün geçen ay 27. gün adet olmuştum şimdilik boşverdim de adet gecikmesi ödem falan yapıyor ya gebelik testi pozitif çıksın ya da adet olayım. İnsanın adet olmaması da sinirini bozuyor.

Evet kabizlik da bir belirti ama tek basina adlandirilamaz tabii ki. Kan ver ki icin rahat olsun. Guzel haberler al insallah.

Dün yine kan vermeye gidelim kimyasal geçirdiğim için ister istemez bir korku var. Perşembe gününe kadar olmazsam gidip kan vermeyi düşünüyorum. Şimdi ağrım falan da kalmadı bugün sadece göğüslerim çok hassas.

Peki adet olacak gibi kasık ağrılarınız olmuş muydu? Bi de şunu farkettim normalde adet öncesi ayaklarım buz gibi olur ama son iki üç gündür çok sıcak.
Bende ovulasyon tarıhlerinle ilişkiye girdik adetime geçen ay 6sında oldum bu ayda bu tarihte olmadım ama kasıklarım adet olacakmışım gbi agrıo test yaptım yatay uzun çizgi çıktı acaba sizce nedir bilgilendirirmisinz?
Evet yazdıktan iki gün sonra oldum normalde hiç olmazdı bu kadar gecikme.
Kimyasal gebelik olduysan eger öbür ay kesin hamile kalırsın canım Allahın izniyle cnkü bende öle kaldım ama bebegm 4 aylıkken öldü rabbim herkese nasip etsin inş.

Yatay uzun çizgi hiç görmedim dikey ikinci çizgi şeklinde yaptığım testler sizin bahsettiğiniz farklı sanırım.

Çok üzüldüm kaybettiğiniz bebeğinize. Bebeğin olmamasından daha kötü bir şey varsa o da bebeği kaybetmek sanırım. Allah size de bir daha yaşatmasın.

Evet yazdıktan iki gün sonra oldum normalde hiç olmazdı bu kadar gecikme.
Benimde şu an 9. Gunumdeyim gecikmenin 2 gun once bir iki damla pembemsi bi leke geldi oldum dedim sonra gerisi yok. Bugun test yaptım negatif. Anlamadım yarın doktora gitcem. Umarım kist falan yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…