Adet gecikmesi hk.

Alala44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
5
0
1
32
Arkadaşlar merhaba,
Yeni kayıt oldum. Sizlere bir sorum olacaktı.
Çocuk düşünüyoruz. Ve adetim bu yaşıma kadar hep düzenli olmuştur. Hiç günü aksamaz. 4 gündür adet olmuyorum. Dün eczaneden test aldim ve sabah 2. Idrarim ile denedim. Fakat tek cizgi oldu. Adet gecikmesi yaşıyorum ama tek cizgi çıkması şaşırttı. Bu şekilde yaşayan oldu mu? Ne kadar beklemeliyim?

Benim böyleydi canım. 3.günümde adet oldum ben. Stresten oluyor genellikle.

Stres veya psikolojik de etkiliyo adeti. Eğer gebelik düşünüyorsanız ovülasyom testi kullanmaya başlayın. Ne zaman yumurtladınız ne zaman çatladı öğrenirsiniz. Ne kadar düzenli adet görseniz de yumurtlama günü aynı olmuyor malesef

Tıpkı sizin gibi korunmayı bırakana kadar düzenli 28-29 günde bir regl oluyordum, ne zaman ki bebek düşünmeye başladık her ay hamileyim zannedip 36-37-38. Günler regl olmaya başladım.

Korunmayı bırakında döngüler şaşıyor sanırım

Selam, benim de adetim uygulamaya göre gecikmişti, ama yumurtlama takibi yaptırdım doktorum geç yumurtlayacağım söyledi. Bugün test yaptım negatif, kan verdim pozitif :) Bikaç gün daha bekleyip kan verin bence

Selam, benim de adetim uygulamaya göre gecikmişti, ama yumurtlama takibi yaptırdım doktorum geç yumurtlayacağım söyledi. Bugün test yaptım negatif, kan verdim pozitif :) Bikaç gün daha bekleyip kan verin bence
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza:) peki pazar gününe kadar beklesem testte çıkma ihtimali var mıdır acaba? Önce testte görmek istiyorum nedense:)

Sizin dediğinizde olabilir evet ben de yeni korunmayı bıraktım geçen aya kadar hiçbir şey yoktu. 4 gün geçince heralde pozitif diye düşündüm ilk gün bile bakmak istemedim belki 1 gün geç olurum diye ama 4 gün olunca ve negatif çıkınca çok şaşırdım.

Eğer birkaç güne adet olursam sizin dediğiniz şekilde ilerlerim. Adet günlerim düzensiz olacak demektir bu. Yarın 5. Gün olacak.

Yaaa hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza:) peki pazar gününe kadar beklesem testte çıkma ihtimali var mıdır acaba? Önce testte görmek istiyorum nedense:)
Canım benim bugün adetin ilk gününü 1 sayarsak 39. Günüm, idrarda çıkmadı kanda çıktı düşün yani, son adet tarihini bilemiyorum ama neden olmasın. Benim hiç umudum yoktu tarlusal alacaktım

Hayırlı olsun. Çatlamadan sonra kaçıncı gün kanda çıktı acaba
Ben tam tarih bilemiyorum 15. Gün en büyük yumurtan 14 mm geç yumurtlayacaksın 3 gün sonra ilişkiye başla dedi kontrole çağırmadı bi daha. Ovülasyonda da hiç pik göremedim ama en koyu 21. Gündü 22. Gün çatladığını varsayarsak 17 gün sonra diyebiliriz

Tekrar hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…