adet gecikmesi hakkında

ebru92

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
183
734
303
32
İstanbul
geçen ay adetim 4 gün gecikti.bu ayda bi kaç gün geçmesine rağmen hala olmadım ve bu durum beni çok korkutuyo.

geçen ay tahlil yaptırdım (adet gecikmesi nedeniyle değil ama ) ben de tsh yüksekliği çıktı,yani tiroid yetmezliği.internetten araştırdığıma göre tiroid bezindeki bozukluklar adeti geciktiriyomuş.

sizce bunun için doktora gitmeli miyim yoksa tsh yüksekliğinden deyp geçmeli miyim???

Ebru hnm selam, ben de hipotiroit hastasıyım.yani tiroit yetmezliği.Tiroit hastalığı ülkemizde çok sık görülmesine rağmen nedense halk tarafından önemsiz bir hastalık gibi algılanır.bence kesinlikle vakit kaybetmeden (sanırım bir iletiymiş ama:sm_confused: ) tiroit hastalığınızla ilgili doktora başvurmanızı öneririm.
bebeğiniz var mı bilmiyorum ama, tiroit hastalıkları tedavi edilmediği takdirde hamilelik şansını azalttığı gibi düşük riski artıyor.Allah korusun..

Anka hnm merhaba, bence doktor yardımına ihtiyacın var çünkü bende adet düzensizliği yaşadım bi dönem. Sonrasında bir dış gebelik yaşadım şimdi atlattım ama tavsiyem adet düzensizliği hafife alınmamalı. Bol şanslar.

hipotiroit hafifmiş bende o yüzden ilaç faln vermedi sadece 6ayda bir tahlil yaptırcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…