Adet Gecikmesi hakkında Acil Yardım

SacDuzlestirici

Sabahın İlk Işıkları.....
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
2.430
3
116
Çek Cumhuriyeti
Kızlar arkadaşıma soğan kürü önerdim 2 aydır yapıyor geçen ay yaptı fakat aynı donem bi risk yuzunden soğan kürü öncesi norlevo içmiş.önce adet oldu adeti bıtmıs 1 hafta sonra kızın cok kötü koyu renklı kanaması oldu resmen çamur gıbıydı dedı bana kızdı :sinifsinif: ve şimdı yine 5 gun once norlevo +sogan kürü yaptı ama reglı gecıktı..hıc duzensız olmadıgını söyluyor sizce sogan küründen mi norlevodanmı ..adetıne yakın donemde hamıle kalabılırmı..eşi bebek ıstemıyormuş..gebelık testı yada kan testı nekdr gunde sonuc verır??

soğan suyu hemen getirir adeti

normalde olmaıs lazım ama hamilede olabilir

kadınalrın gebe kalma günleri değişiyor adetten öncede kalabilir

kan testi hemen yaptırabilir kesin sonuc için

hakkında hayırlısı

sogan suyu bende 2 gun ıcınde getırmiştı adetımı ondada ole olmusdu ama bu ay nedense gecıkdı norlevodanda olabılır.doktora gtcek zamanı da yok. kan testı için erkenmı onu soruyo o da ben hemen cıkar dıyorum ama onun kafası karışık.gercı 5 gunde ne sonucu cıkacakkkı

bısey danışmak ıstıorum bakıreyım ve sevgılımle ilişkıye her gırmek ıstedıgımızde tırsıorum yapamıorum cok korkuorum ne yapmam lazım bana yardım edın lutfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…