• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi geç döllenme

karamsar3

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2024
56
1
6
31
Kızlar merhabaa. Normalde 30 günde bir adet oluyorum ve adetim hiç aksamaz. Bu ay adetim bugünle beraber 6 gün gecikti. 4 gün gecikmemde kadın doğuma gözüktüm kan testim negatif çıktı doktor ultrasonla baktı ve bi yumurtan çatlamamış ondan gecikme olabilir dedi adet söktürücü verdi. Sizce hapı kullanayımmı yoksa beklesemmi daha önce böyle bişey yaşayanınız oldumu

ilaçsız adet olan biriysen bence kullanma benim de genelde 3-4-5 gecikmeleri oluyor bir kere yedinci gün gecikmemde gittim doktora hemen adet söktürücü iğne vurdurdu iğne de vurulduktan on gün sonra adet yapıyormuş yani boşuna daha çok adetim gecikti ve vücudumu farklı hormonlar girmiş oldu hani iğneyi vurulmamış olsaydım bekleseydim biraz adet olacaktım yani çünkü taş çatlasın senede bir kere falan hani on gün gecikme oluyor onun haricinde ya günü gün oluyorum ya da 3-4 gün işte ama bence kullanma yanı adet olurum kullanmadan diyorsan

Tesekkür ederim canım. Kullanmadım bende bugün kahverengi lekelerim geldi henüz kırmızıya dönmedi ama döner gibi yarına kadar :)

Kızlar merhabaa. Normalde 30 günde bir adet oluyorum ve adetim hiç aksamaz. Bu ay adetim bugünle beraber 6 gün gecikti. 4 gün gecikmemde kadın doğuma gözüktüm kan testim negatif çıktı doktor ultrasonla baktı ve bi yumurtan çatlamamış ondan gecikme olabilir dedi adet söktürücü verdi. Sizce hapı kullanayımmı yoksa beklesemmi daha önce böyle bişey yaşayanınız oldumu
Yumurta çatlamayınca kist oldu sanırım. O da biraz gecikme yapıyor bende öyle olmuştu. Adet söktürücü ismi nedir ? Tarlusal mı duphaston mu

Yumurta çatlamayınca kist oldu sanırım. O da biraz gecikme yapıyor bende öyle olmuştu. Adet söktürücü ismi nedir ? Tarlusal mı duphaston mu
Kızlar bende öyleyim günü günüme olurdum ilk defa diyet yaptım acaba ondan mı adetim sökülmedi. Bana da doktor duphaston verdi

Canım kullanma derim .. o doktorda neden kullan demiş hemen vermiş çok şaşırdım. Aynı durum üç ay önce benim başıma geldi hiç gecikmez hep gününde olurum. Doktora gittim hormon testi falan yaptı ilk defa mi oluyor dedi evet dedim o zaman normal dedi sürekli olan bişey olsa söktürücü verirdim gerek yok şuan dedi. Bana on gün falan mı ne süre vermişti eğer olmazsan gel o zaman söktürücü yazarım şuan vermeyim dedi. 7. Gün adet oldum. Bence yarına falan sende olursun diye düşünüyorum. Hemen içme yani o hapı.

Back