Adet geçikmesi garip bir sıvı :(

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
48
30
Ankara
Arkadaşlar gerçekten benim büyük bi sorunum var hem okul hayatımı hemde sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor bartında ünivrsite kazandım ev filan tuttuk baya stresli bi süre geçirdim neyseki her şey yavaş yavaş düzeliyor bir kaç sorun hariç neyse bu adetime de yansıdı 1 hafta önce adet olmam gerekti ama olmadım üsütüne su gibi şeffaf biraz akışkan sıvı geliyor hava değişi mi yoksa sorun varmı 4 5 aydır düzenli olmuyorum..

Adetlerin düzensizse bir doktora gitsen iyi olur..Hamile olabilirsin diyecegim ama bekarsin sanirim.. gecmis olsun..

Pko olmuş olabilirsin.
Adet düzensizliği sinir stres vb....
Doktora git bir muayene ol. Tedavisi olmayan bir şey değil.
İleride daha çok sıkıntı yaşarsın bir an önce adet düzenini geri oturtman lazım.

Pko olmuş olabilirsin.
Adet düzensizliği sinir stres vb....
Doktora git bir muayene ol. Tedavisi olmayan bir şey değil.
İleride daha çok sıkıntı yaşarsın bir an önce adet düzenini geri oturtman lazım.

Pko ne demek biraz açar mısın? bartında olduğum için hastaneleri bilmiyorum

Adetleriniz 5 aydır düzensiz oluyormuş o yüzden en kısa zamanda bir doktoro görünün.Adet düzensizliginin sebepleri tiroit,rahim içindeki miyom ve kistler stres kullanılan bazı ilaçlar adet düzensizligine sebep olur.

Hepmi duzensiz adetlerin... yoksa bu ara mi böyle oldu..

Aslında ilk adetımden beri öyle düzenssiz ama bi ara düzgündü kaç defa doktora gittim sorun cıkmadı.. 5 aydır iyice sapıttı ya 1 ay adet oldugum bile oldu şimdi de hiç olmuyorum.

Aslında ilk adetımden beri öyle düzenssiz ama bi ara düzgündü kaç defa doktora gittim sorun cıkmadı.. 5 aydır iyice sapıttı ya 1 ay adet oldugum bile oldu şimdi de hiç olmuyorum.

Bence tekrar bi git doktora kist olabilir.. polistik over olabilir hersey olabilir yani üstünde dursan iyi olur.. gecmis olsun

Stres cok fazlaydı şu 2 ay özellikle ama ben il adet oldugumdan beri hep düzensiz oluyordum ma 5 aydır çok ilginç oluyorum ya uzun sürüyor ya olmuyor bi kahverengi siyah akıntı yüzünden kafayı yiyodum ya şimdi o geçti gibi ama adet olmuyorum hastane olaylarını bilmiyorum burda öğrenınce gitmeyi düşünüyorum nerdeyse 3 ayda bir gidiyorum ama sorun cıkmıyor neden böyle anlamıyorum gercekten sosyal hatımı etkilşyor olamayınca sivilceler şişlik oluyor üniversitede filan mutsuz geziyorum

Bence tekrar bi git doktora kist olabilir.. polistik over olabilir hersey olabilir yani üstünde dursan iyi olur.. gecmis olsun

İşte şehir dışında okudugum için buranın hastanelerini bilmiyorum öğrenınce ilk işim o olucakta polistik over ne demek?

tarcın cayı demleyıp ıc düzenlı olarak.bır cubuk tarcını 2 su bardagı suda kaynat 5 dk .sonra 5 dk sogusun dıye beklet ve iç ılıkken.bende bekarım ve benımde düzünsiz oldugu dönem bulmustum bunu adet olmaya yakın oldugum hafta haftada 2 kez fılan ıcıyorum çok iyi oluyor düzene girdi.

gerçekten işe ayıryosa yapıyım cıvan perçemi söktürmüyor artık ya aslında onu deniyim teşekkür ederim canımm :) cabuk tarcını nerelerde bulabilirim?

Pko ne demek biraz açar mısın? bartında olduğum için hastaneleri bilmiyorum

poli kistik over
Çok önemli bir şey değil her kadında zaman zaman olabilen bir rahatsızlık.
Bir çeşit kist. Doğum kontrol hapı ile küçülüp yok olabiliyor

Belki de seninkisi stres ya da hava değişimine bağlı bir adet gecikmesidir. Bu kadar stres yapma daha çok düzenin bozulmasın.
Sen en kısa sürede bir doktora git karnından ultrason cihazı ile muayene edecek çok korkulacak bir muayene değil çekinmeni ya da tedirgin olmanı gerektirecek bir durum değil.
Sana tavsiyem mutlaka git ve adetini eskisi gibi düzene sok.
Evlilik hayatında daha zor oluyor.

Bnce adet olamayip yumurta olusturmaya baslamissin.

bende yumurta tambelliği vardı bi ara geç çatlıyormuş acaba yumurtalarım az o yüzüden mi adet olmuyorum çünkü olunca fazla oluyorum doktora ok gittim sıkıntıda çıkmadı.. yumurta oluşturmanın belirtileri neler biliyor musun?

Valla stres istemiyorum çünkü adet geçikmesinden tut bir çok hastalığın başı kitap sorunu yaşıyorum ev sorunu okul sorunu araya giren aşk şehir dışında okuyorum aile özlemi çok şey var ben sizin dediğiniz gibi ultrasyona çok muane oldum 6 kere baktılar düzensiliği çok sık yaşıyorum ama bi problem çıkmadı dediğim gibi şu 5 ay gerçekten sorun var gibi.. doktora gitmem şart ama o kadar yoğunum o kadar sıkıntılıyım ki nasıl halolcak bilmiyorum olmazsa bayram tatılde ankarada görünürüm. yardımın için teşekkür ediyorum. bebişin ve ailenle mutluluklar :)

hafif kasık ağrısı olursa olur akıntı olur seffaf jel gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…