Adetlerin düzensizse bir doktora gitsen iyi olur..Hamile olabilirsin diyecegim ama bekarsin sanirim.. gecmis olsun..
Pko olmuş olabilirsin.
Adet düzensizliği sinir stres vb....
Doktora git bir muayene ol. Tedavisi olmayan bir şey değil.
İleride daha çok sıkıntı yaşarsın bir an önce adet düzenini geri oturtman lazım.
yok bekarım hamile ola gibi bir şey olamaz ama neden düzensiz anlamıyorum..
Hepmi duzensiz adetlerin... yoksa bu ara mi böyle oldu..
Aslında ilk adetımden beri öyle düzenssiz ama bi ara düzgündü kaç defa doktora gittim sorun cıkmadı.. 5 aydır iyice sapıttı ya 1 ay adet oldugum bile oldu şimdi de hiç olmuyorum.
Adetleriniz 5 aydır düzensiz oluyormuş o yüzden en kısa zamanda bir doktoro görünün.Adet düzensizliginin sebepleri tiroit,rahim içindeki miyom ve kistler stres kullanılan bazı ilaçlar adet düzensizligine sebep olur.
Bence tekrar bi git doktora kist olabilir.. polistik over olabilir hersey olabilir yani üstünde dursan iyi olur.. gecmis olsun
tarcın cayı demleyıp ıc düzenlı olarak.bır cubuk tarcını 2 su bardagı suda kaynat 5 dk .sonra 5 dk sogusun dıye beklet ve iç ılıkken.bende bekarım ve benımde düzünsiz oldugu dönem bulmustum bunu adet olmaya yakın oldugum hafta haftada 2 kez fılan ıcıyorum çok iyi oluyor düzene girdi.
aktarda var canım.bende cok ıse yarıyor.gerçekten işe ayıryosa yapıyım cıvan perçemi söktürmüyor artık yaaslında onu deniyim teşekkür ederim canımm :) cabuk tarcını nerelerde bulabilirim?
Pko ne demek biraz açar mısın? bartında olduğum için hastaneleri bilmiyorum
Bnce adet olamayip yumurta olusturmaya baslamissin.
poli kistik over
Çok önemli bir şey değil her kadında zaman zaman olabilen bir rahatsızlık.
Bir çeşit kist. Doğum kontrol hapı ile küçülüp yok olabiliyor
Belki de seninkisi stres ya da hava değişimine bağlı bir adet gecikmesidir. Bu kadar stres yapma daha çok düzenin bozulmasın.
Sen en kısa sürede bir doktora git karnından ultrason cihazı ile muayene edecek çok korkulacak bir muayene değil çekinmeni ya da tedirgin olmanı gerektirecek bir durum değil.
Sana tavsiyem mutlaka git ve adetini eskisi gibi düzene sok.
Evlilik hayatında daha zor oluyor.
bende yumurta tambelliği vardı bi ara geç çatlıyormuş acaba yumurtalarım az o yüzüden mi adet olmuyorum çünkü olunca fazla oluyorum doktora ok gittim sıkıntıda çıkmadı.. yumurta oluşturmanın belirtileri neler biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?