Adet gecikmesi acaba hamilemiyim lütfen yardım 😕

Sibel19901907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
97
23
88
Merhaba ben normalde düzenli adet olan biriyim daha doğrusu en fazla 2 3 gün oynar arada, Mart ayında 19 Nisa’n da ise 23 ünde hasta oldum Mayıs’ta normal de 27 sü olmam gerekti fakat bugün ayın 1 i ben hala hasta olmadım normalde yumurtlama döneminde eşimle beraber olduk bi kaç kez geçen hafta test yaptım kan fakat çıkmadı doktora danıştım geç yumurtlama olabilir ayın 4 ünü bekle dedi yanı anlayacağınız kanda yok ama 1hafta gecikme olacak hasta değilim anlayamadım başına gelen varmı acabalar hamilemiyim öyle olursam çok sevinirim

Ya cnm bende çok düzenli adet görürüm niyeyse bu ay 31.gunde adet oldum hiçbir belirti yoktu bende heycanliydim ertesi gün gebelik testi yapicaktim o gün hasta oldum mevsimsel olabilir cnm ama yinede git polikliniğe kan ver için rahat etsin

Bende her 25 gunde bir adet olurum benimde bu ay gecikti bu ayin 29.da olmam gerekiyordu dün oldum... (gerci ben dis gebelik gecirdim bu 2ci adetim onla alakali mi bilemem) yinede test yap sen
InsAllah hamilesindir

Evet kızlar geçen Pazartesi test yaptırdım negatif çıktı o günde kan geldi ama 2 damladan sonra kesildi ve 1 hafta geçti hala kanamam olmadı üstüne bu kadar gecikme normal mi ya oldum dedim ama oda 2 Damla’dan sonra gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…