Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet gecikmesi a
- Konu Sahibi Seda 54
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- jinekoloji/kadın hastalıkları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mart 2022
- 61
- 5
- 1
- 31
Bende şuan bu durumu yaşıyorum 6 test çubuğu bir kan hepsi negatif çıktı ama hala adet olmadım karnim da adet sancisina yakın bir ağrı var anacak olmuyor birde gögusumde koyulacak oldu göğüs ucu kenarlarında da kabarcıklar var . Sonrası hamilelik oldu mu sizin acaba ben çok streslendimMerhaba adetm ilk defa 13 gün gecikti 9 günde ıdrar ve kan testi yaptım negatif çıktı bel ağrım ve uyku luyum hamilelik görünmemis olabilir mi yaşıyan varmı kanda çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Kac gun geciktinizBende şuan bu durumu yaşıyorum 6 test çubuğu bir kan hepsi negatif çıktı ama hala adet olmadım karnim da adet sancisina yakın bir ağrı var anacak olmuyor birde gögusumde koyulacak oldu göğüs ucu kenarlarında da kabarcıklar var . Sonrası hamilelik oldu mu sizin acaba ben çok streslendim
- 29 Mart 2022
- 61
- 5
- 1
- 31
9 gün oldu bugün kan sonucumu aldım negatifKac gun geciktiniz
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
9 gunde negatif cikiyorsa bence dogrudur artik kist olmus galiba canim kadin doguma bir gozuk istersen9 gün oldu bugün kan sonucumu aldım negatif
- 29 Mart 2022
- 61
- 5
- 1
- 31
Gidecem insallah bebek yok belki ama başka bir sağlık problemi olsun istemem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canm9 gunde negatif cikiyorsa bence dogrudur artik kist olmus galiba canim kadin doguma bir gozuk istersen
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Aynen. Oyüzden aksatmayin bende gecikmemi bi 12 gun bekleyip gidecek gibiyim. 12 güne adet olurum diye düşünüyorum bakalimGidecem insallah bebek yok belki ama başka bir sağlık problemi olsun istemem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canm
- 29 Mart 2022
- 61
- 5
- 1
- 31
Hayirlisi diyelim ne diyelim Rabbım en iyisini bilendir şüphesizAynen. Oyüzden aksatmayin bende gecikmemi bi 12 gun bekleyip gidecek gibiyim. 12 güne adet olurum diye düşünüyorum bakalim
- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 138
- 26
- 29 Mart 2022
- 61
- 5
- 1
- 31
Gec döllenme varsa kanda negatif çıkma ihtimali var miBen on gün gecikince test yaptım silik çizgi çıktı akşamına kan verdim 49.6 çıktı geç döllenme olunca geç çıkıyor
- 29 Mart 2022
- 61
- 5
- 1
- 31
Bir iki gün bekleyip tekrar mı test yapsam acaba ilk defa bu kadar gecikmem oldu başka bir rahatsızlık düşünmek istemiyorum kist falan olma ihtimali olabilir dediler ancak gec döllenme yı ilk defa öğrendim hala umut var mı bilmiyorumBen on gün gecikince test yaptım silik çizgi çıktı akşamına kan verdim 49.6 çıktı geç döllenme olunca geç çıkıyor
- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 138
- 26
Bende pek bilgi sahibi değilim bekleyin istersenizBir iki gün bekleyip tekrar mı test yapsam acaba ilk defa bu kadar gecikmem oldu başka bir rahatsızlık düşünmek istemiyorum kist falan olma ihtimali olabilir dediler ancak gec döllenme yı ilk defa öğrendim hala umut var mı bilmiyorum
- 29 Mart 2022
- 61
- 5
- 1
- 31
Bekleyip görelim bakalım neler olacakBende pek bilgi sahibi değilim bekleyin isterseniz