adet gecikmesi 7.gun

sevgi450

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
20
2
8
Mrblar herkese.bi sorunum var sizlerle paylasmak istedim bugun adetim gecikeli 7 gun oldu.pko luyum.her ay gecikmeli geliyor ama hic bu kadar gecikmezdi.2 defa test yaptm 1.si coook silik cikti digeri de tek cizgi.anlamadm hicbisi..ne gebelik belirtisi ne adet belirtisi hicbisey yok..

benımde 5 gun gecıktı sogan suyu ıctım ondandır dıye test yapmadım ilk defa böyle gecıktı. sende son durum ne

kızlar benimde adetim ilk defa 7 gün gecikti adetten 1 hafta önce eşimle korunmadık. Doktorlar ihtimal var diyor br hafta daha bekle diyor. çatlıycam kan testi , idrar testi hep negatif ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum yardım edin. benim gibi hamile kalabilen var mı? boşa umutlanmayayım.

Adet gecikmesi bir çok faktöre bağlı olarak yaşanıyor. Mesela ben ne zaman uçağa binsem ve uzun bir uçuş yapsam, en az 10 gün gecikir. Mevsim, stres, bir sürü etken olabilir.Kafaya takmamak lazım.

Tedavi goruyormusunuz ilac vs kullaniyormusunuz dr a nezamn gittiniz en son

miyavcik .!.:
Tedavi goruyormusunuz ilac vs kullaniyormusunuz dr a nezamn gittiniz en son
1 hafta once gittim doktora .adetlerimin duzensiz oldugunu ve gebelik dusundugumu soyledm.kucuk kucuk kistlerim oldugunu gecikmeyi bunlarin yaptigini soyledi.suan icin tedaviye gerek olmadigini soyledi.

Kizlar benimde adetim bugunle birlikte 10 gun gecikti son 3 aydir duzenli geliyordu adetim 7.gun test yaptim negatif cikti.gectigimiz ay yumurtlama donemimde 2 defa yaki yapistirmistim bu forumda ogrendim bu sekilde hamile kalanlar olmus.goguslerimde biraz hassaslik var birde cok sık idrara cikiyorum akintim olmuyor sizce hamile olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…