Adet gecikmesi 7 gün

meneksekokusu95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
8
13
29
Merhabalar 21 Aralık'ta yumurtlama gününde sevgilimle ilişki yaşadık içine boşalma olmadı. 13 gün sonra regl olmam gerekiyordu şuan 10 gün oldu reglim gecikeli 5. Ve 6. Günde test yaptım NEGATİF çıktı ilk kez gecikme yaşıyorum çok şiddetli kasık ağrım var mide bulantım oluyor. Kan tahlili verdim <0.100 çıktı yani negatif. Hamile değilsem bu gecikmenin sebebi ne olabilir? Kasığımda yanma ve acıma oluyor artık ağrıdan çok on gün geçti olamadım hala söktürmek için doğal yöntem var mı?

Son düzenleme:
Silikte olsa çıkmadı bişey teste iyice baktınızmı cok silik cıksada gebelk vardr demektir

Ya ayni sorun bende de var.bu ay içinde 2 kere şehir degstrdim,stresliydi bayaa .. 1 hafta geçti ağrı var sadece arada geliyor. 31 yaşındayım evli değilm çare yok mudur

Soğan suyu diyorlar adet sökülmesi için onu henüz denemedim ama kekik suyu kekik çayı yaptım maydanoz suyu içtim hala bir sonuç yok bekliyorum
Ya ayni sorun bende de var.bu ay içinde 2 kere şehir degstrdim,stresliydi bayaa .. 1 hafta geçti ağrı var sadece arada geliyor. 31 yaşındayım evli değilm çare yok mudur

Bence stresten olmuyorsun.
Icine bosalmadi ise zor hamilelik.
Yine de adet olmazsan dra git mutlaka.
Hatta bi kaset test daha al yap ve at burdan biz yorumlayalim belki ikinci cizgiyi goremiyorsundur, cok siliktir falan..
Hayirlisi🤷‍♀️

Merhabalar 21 Aralık'ta yumurtlama gününde sevgilimle ilişki yaşadık içine boşalma olmadı. 13 gün sonra regl olmam gerekiyordu şuan 1 hafta oldu reglim gecikeli 5. Ve 6. Günde test yaptım NEGATİF çıktı ilk kez gecikme yaşıyorum çok şiddetli kasık ağrım var mide bulantım oluyor. İlişkinin üzerinden 20 gün geçti test sonucunun pozitife döner mi bu saatten sonra? Hamile değilsem bu gecikmenin sebebi ne olabilir?
Çoğumuz yumurtlama günlerinde neredeyse her gün değerlendiriyoruz boşalma olmasına rağmen hamile kalamıyoruz hemen, testlerin de negatifmiş o yüzden için rahat olsun muhtemelen gecikme sebebi stres yapmandan kaynaklı.

Soğan suyu diyorlar adet sökülmesi için onu henüz denemedim ama kekik suyu kekik çayı yaptım maydanoz suyu içtim hala bir sonuç yok bekliyorum
Bende şuan aynı durumdayım sizle bu dedikleriniz gibi yaptım ama hala yok şiddetli kasık ağrılarım var adet olacakmışım gibi ama olmadım içime boşalma olmadı sadece sürtünmeli ilişkim oldu acaba meniden vajinaya gitmiş olabilir mi diye strese girdim 3. Gün gecikmem de test verdim beta hcg 0, 11 çıktı hamilelik yok dediler şuan gecikmemin 7. günü pozitif falan olabilir mi yada stresten mi ağrım çok fazla ne yaprınız adet oldunuz mu siz acaba

X