• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmemin 5. Gunu

nurzdmrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
71
45
3
26
Merhaba kizlar
En son adet 30 haziranda oldum 5-6 gun surdu.Yumurtlama takibi yapmadim. Son 2 haftadir kasik agrim var sol taraf daha fazla agriyor ustune yatamiyorum adet gunumden once kan testi yaptirdim negatif yaziyordu.adet gecikmemin 2.gunune kadar idrar testi yaptim negatif cikti. Kist mi diye ultrasonda baktilar herhangi birsey yok denildi. Beyaz akintim var. Biraz once idrar testi aldim yapayim dedim yine negatif sizce hala hamilelik var midir?

Eklentiler

• IMG_2749.jpeg
    IMG_2749.jpeg
    185,8 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba kizlar
En son adet 30 haziranda oldum 5-6 gun surdu.Yumurtlama takibi yapmadim. Son 2 haftadir kasik agrim var sol taraf daha fazla agriyor ustune yatamiyorum adet gunumden once kan testi yaptirdim negatif yaziyordu.adet gecikmemin 2.gunune kadar idrar testi yaptim negatif cikti. Kist mi diye ultrasonda baktilar herhangi birsey yok denildi. Beyaz akintim var. Biraz once idrar testi aldim yapayim dedim yine negatif sizce hala hamilelik var midir?
Henüz çok erken ben bata 5 gün kala kan verdiğim de negatifti 3 gün sonra pozitife döndü Allah gönlünüze göre versin 🤲♥️

Merhaba kizlar
Bende gecikmemin 4.gunundeyim test yaptım negatif adet belirtim de yok sadece dün mide eksimesi oldu bugün de gosgulerim hassas 😕

Back