adet gecikmeden önce illa ki belirti olur mu

benim umutlarım diğer aya kaldı kızlar umarım sizlerden güzel haber gelir..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

bişey sorcam ben size preseed diye bi jel varmış kullanıpta hamile kalan var mı ya da bi tanıdığınız falan ? okuduğuma göre bu jeli kullananlar 3 ay içinde hamile kalmışlar ama güvenemedim ben siparişle geliyomuş çünkü

Canım aynı dertten muzdaribiz benim hipotiroidim varmış o düzene girdi iltihap sorunum vardı onuda yendim ama yok olmuyor bir türlü hormonlarım normal ama adet gecikmesi yaşıyorum 2 ayda bir 15 gün kadar ve her seferinde müthiş üzüntü müthiş hayal kırıklığı adet düzensizliğindendir diye soğan kürüne başlayacağım birde sebepsiz infertitemi seninkisi?

canım ben bu ayın 2sinde doktora gittim ilk defa adetimin 3.günüydü..doktor kan ve ultrasona baktı ultrasonda küçüğü 8 mm büyüğü 10 mm olan iki tane kist olduğunu söylediler moralim bozuldu bilmiyorum ya bide çok kötü bişi sandım sonra doktora sonuçlarımı gösterdim bir problem yok korkma onlar kist değil senin yumurtalıkların dedi folic asit verdi günde 1 editane alıyorum.eşimin sperm sayımı yaptırmasını söyledi ama eşim geçtiğimiz ay işlerinden dolayı yaptıramadı önümüzdeki ay yaptırırım dedi malum sperm sayımına 3 gün ilişki olmadan gidilecekmiş ya adetimi bekliyordu..bu aralar gider onda da bir sorun yoksa bilmiyorum artık niye olmuyo..doktor bir sorun varsa bile tedavi için erken 1 yılı doldurmanız lazım dedi.benim korktuğum anneminde tek tüpü kapalıymış ben 4 yıl aradan sonra iğneyle tedaviyle falan olmuşum bidaha da olmamış başka kardeşim yok..o yüzden de kalabalığı çok seviyorum evlenmeden önce 3 tane yapacam bebek diyodum tabi Allah verirse..annemde var diye acaba genetik olabilir mi bende de problem var mıdır diye korkuyorum.anneme bugün sordum niye tedavi o kadar gecikti diye gitmediğimiz doktor kalmadı dedi en son gittiği doktor rahim filmi almış igne vermiş 3 ay içinde hamile kalırsın demiş annem 2.ay hamile kalmış..umarım benim de o kadar beklemem gerekmez heralde deliririm o zamana ;D eşim bugün işten gelince içimi ferahlattı stres yaparsan olmaz falan dedi o bile yetti sarıldım ağladım..off ne zormuş ya hamile kalmak millet patır patır doğururken biz 6,5 aydır uğraşıyoruz olmuyo..gerçi o kadar bekleyenlere haksızlık olur hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım gönlümüze göre olsun..ne yazdım be

bu arada soğan kürünü bende düşündüm ama eşim ne der bilmiyorum o hiçbişey yapmadan hamile kalabileceğimi düşünüyo zamanı vardır stres yapma diyo hatta folic asiti bile kullanma diyo ebelerimizin zamanında folic asitmi varmış 8 10 tane doğurmuşlar diyo

Benim eşimin umurunda değil olsa da olur olmasa da onun için ben deli oluyorum bebek bebek diye Sorunun yoksa eğer ki şükür yokmuş tüplerin tıkalımı değilmi bir baktır canım istersen yinede 6,5 yıl dır korunmuyoruz diyecektin sen 1 senedir deniyoruz değil. Çünkü 6 senede elbet bir seferde tutardı bende 6 yılı geçti ve bir sefer tutmazmı diye çok düşündüm. Eşim gitmez test için ben tüplere baktırmadım bir o kaldı zaten şu soğan kürü onuda hallediyormuş. Canım yumurtalarında varmış birde ne diyeceğim sana şu ateş ölçme yöntemini denesene ben adetim düzene girsin diye uğraşıyorum o hallolsa bir.

Canım bu tarz yöntemlerin vücuda zararı yok birde eski kadınlar maydanozun buharına otururmuş, elma yağı kullanırmış bir sürü yöntemleri var yani eski kadınlar bizim gibi hormonlu değillerdi doğal besleniyorlardı bu sebepten bizden daha sağlıklılardı. Bizim baya - faktörümüz var bu sebeple kullanıyoruz bu yöntemleri eskiden hatırlasana bir mahallede çocuğu olmayan 1 ev anca olurdu şimdi şuraya çocuk isteyen kadınlara vak çevredeki çoğu kadın sorunlu zamane insanıyız. Ayrıca folik asit bebek sağlığı için çok önemli sana o ilacı vermesinin nedeni hamilelik için vücudu hazırlamak banada verdi bebek istiyorum dediğimde tedavi bizim için değil bebek gelince sağlıklı olsun diye vucudu hazırlamak :)

O kadar yazarsan bende bu kadar yazarım

canım yalnız ben 6,5 aylık evliyim ve hiç korunmadık sen 6,5 sene yazmışın ya yanlış anladın sanırım.. dedim ya annemden dolayı bendede problem varsa diye korunma geregi duymadık..esim 30 yasında ben 23 yasındayım malum esimin yası geldi baba olmak istiyo üzüldügünü biliyorum ama bana hiç çaktırmıyo anca her ay beni teselli ediyo

Ayyyy ben yanlış anlamışımmmmmmmmm ( kuzummm sen dert etme daha çok erkenn ikinizde küçüksünüz daha bende 6,5 sene okumuşum kendim 6 senedir bekliyorum ya hemen ayı yıl okumuşum kişi kendi gibi bilir işi derler ya o hesap :)) kuzum sen şimdi ilk olarak ateş ölçme yöntemini dene preseed değilde kayganlaştırıcı dene birde yumurtlama günlerini takip et kız istiyorsan her gün erkek istiyorsan iki günde bir sistemine uy ve deneyeceğin gün maydanoz buharına otur bunu çok kadından duydum ben çok işe yarıyormuş :)

KIZLAAARR; tecrübeliler Yardım....

Adetim çok düzenlidir,en çok 1 gün erkene ya da ileriye oynar. Tam 5 gün geciktim.Normalde hastalanmadan 1 gün önce sancılanmaya balarım,göğüslerim ateş gibi olur,acır; ama 5 gün geçmesine rağmen bir belirti yok...
Sadece çok hafif bir kasık ağrım var sağ tarafımda çok yoğun. Akıntım çok arttı son 1 haftadır. Ama hamilelikle ilgili klişe belirtiler de yok,midem bulanmıyor,kokulara duyarlı değilim,uykusuzluk çekmiyorum,halsizliğim yok...
Bu belirtiler olmadan da hamile olmam olası mı?
Birde adet olmam gereken günden 2 gün önce Dr.a gittim,sancıyla,hafif bir iltihaplanma var dedi, 1 antibiyotik ve fitil verdi.2 gün kullandım sonra gecikince korkup bıraktım gebelik olabilir mi diye?
Acaba antibiyotikler ve fitil mi geciktirip düzenimi bozdu?
2 kez idrar testi yaptım negatif. Yarın kan testine gidicem ama korkuyorum. Planlı bir gebelik olmayacak eğer varsa ve ben sanırım İSTEMİYORUM... Daha doğrusu kendimi bu fikre alıtıramıyorum,korkuyorumm..

Yılda bir sefer böyle bir sarkma normal ayrıca zaten iltihap varsa hamilelik biraz zor gerçekleşir sen hamile değilsin bence ayrıca zaten ilk ay mide falan bulanmazmış dert etme yoktur birşey ilaçlardan da olabilir gecikme hayırlısı olsun.

canım aynı benı tarıf etmıssın herseyıyle cok duzenlıdır adetlerım ama 6 gun gecıktım adet olmadan öncede senın belırtılerının aynısını yasardım hala olmadım bnde görevden dolayı mahrumıyet bır bölgedeyım hastane vs yok revır var orda hcbırsey yapılmıyor tabı sadece arada sanıyelık bas dönmelerım oluyor ara ara bulantı oldu ama gectı kasıklarımda rahatsız etmıyr ama hafıf hafıf arada batmalar oluyor ve cok üşüyorumm sırtım agrıyor dun bacagmda kısa surelı kasılma vardı ama üşütmüşte olabılırım blmıyorum cok uzun yazdım sanırımmm hyrlısı artık eger varsada rabbım bılır hazırlıksız olucak ama hyrlısı

Tamam canım tavsiyelerin için teşekkür ederim ya bu maydonoz buharına ne zaman oturcam ilişkiden hemen önce mi sen dur ben bi oturup geliyim derim artık kıh kıh kıh

Canım dedigin gibi antibiyotikten gecikme olabilir..bide istemiyosan o korkuyla psikolojikman geciktirmiş olabilirsin.gecen ay ben de psikolojikman 4 gün geciktirdim normalde benim adetlerimde cok düzenlidir cok umutlanmıştım hatta.bu ay da 3 gün erken oldum.kimyam bozuldu bebek diye istemiyosan inşallah degilsindir ama sorumlulugundan korktugun içinse bence inşallah hamilesindir insanın kendi bebegi oldugu zaman cok iyi bakar bence canım.hakkında hayırlısı inşallah..

Öyle tabi canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin..

üzüldüm adına ama Rabbim uygun zamanı biliyordur...stres yapma bence gerçi zordur eminim ama...
şu anda tüm kemiklerim ağrıyo sanki ve uykum varrr ama malaesef işteyim...ve beklemeye devam bakalım ayın 4'ü geçince herşey belli olacak...

inşallah hamilesindir canım Rabbim gönlümüze göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…