- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
- Konu Sahibi karabiber89
-
slam kızlar benim adetime 6 gün va daha ama bazı belirtilerim var
göğüslerim aşırı şiş(adettede olur)
kasıklarım da sancı var solda fazla
akıntım var sarı (hergün iç çamaşırımı iki defa değiştiriyorum)
başka yokk
cnmya bendede gögus ve kasık sızlaması vardı bugun test yaptım silik çızgi çıktı bat 1 mart
slm kızlar banada yardımcı olun lütfen.benim bat 4 mart genelde 30 günde bir regl olurum.ve ilk defa bu ay ovulasyon hesablamasıyla ilişki oldu ama malesef bikez oldu oda tam ovulasyon gününde.şimdi benim herzaman adetten bir hafta önce göğüslerimde şişme aşıra sızlama kasıklarda batma yani bütün hamilelik belirtileri mevcut.psikolojik değil çünkü bekarkende böyleydi.şuan adetime bir hafta var belirtiler aynı zamanda aynı şekilde başladı hamile olsam farklımı olurdu.yoksa yinede hamile olabilirmiyim.aynı şeyleri yaşayan varmı cevap verirseniz sevinirim.
benimde adetim 1 martta ama belim çok feci agrıyor hamile olan arkadaşlr nasıl bir bel agrısı yaşadınız paylaşırmısınız ben nefes alırken ve egilip kalkarken sanki bıçak batıyoo gibi başkada bir belirtim yok bacaklarıma kadar vuruyor agrı ama
canım merhaba.silik çizgi genelde pozitifle sonuçlanıyor.inşallah seninki de öyle olur.canım benim de bat 29 şubat.senin gibi gecikmeden önce test yapsam çıkar mı ki....
merhaba herkese bende yeni katıldım aranıza, 1yıldır bebeiş istoruz ama olmadı hiç bi sorun gözükmüyo şimdilik, bende 25 . de olmam gerekiyodu hala olmadım test yaptım bugün negatif çıktı,ümitlenmek istemiyorum ama kafam karıştı
3 aydır öyle bi düzensizlik başladı ki reglimde. her seferinde 3 test birden deniyorum ve her seferinde de hüsran..şubat 1de olmam gereken reglim tam 14 gün gecikti.hergün bir testle eve geliyordum.Balon gibi olmuştu göğüslerim,ağrılar sancılarmı dersin... ama hiç bir şey yoktu..ve çok düzenli regl olurdum son 3 ay'a kadar...Çok erken bir süreç benim için , yıllarca deneyen arkadaşlar var umutsuz olmamak lazım...Şimdi ki umudumda birçok bayan gebelik öncesi yaşarmış bu düzensizliği...Bi belirti olabilir belki :44:
cnmya bendede gögus ve kasık sızlaması vardı bugun test yaptım silik çızgi çıktı bat 1 mart
merhaba bende yeni uye oldum bi siteye ve cok hosuma gitti birbirimizin tecrubelerinden faydalanmak cok guzel. bende 8 aylik evliyim ve bizde 6 aydir hic korunmuyoruz bende takvim tutuyorum ozel gunleri hic aksatmiyoruz ama hala bebis yok. ama her ay bu ay oldu diye dusunup sonunda husranla karsilasiyorum. hormon testi ve rahim filmi cektrdim hersey normal gorunuyor dedi doktor. bakalim 5 gunum var insallah artik kirmizilar degilde bebislerimiz gelirrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?