adet gecikmeden önce illa ki belirti olur mu

canım merhaba..belirtilerin hamilelik belirtisi gibi inşallah öyledir benim de bugün bat..bakalım hayırlısııııı..

cnmya bendede gögus ve kasık sızlaması vardı bugun test yaptım silik çızgi çıktı bat 1 mart

aaa çok sevindim hayırlı olsun bebek aşkıyla yananlarda bir hamile daha var demekkiii ayyy darısı başımıza inşallaaaahhhhh benim de bat bugün 2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı ama 5 dk sonra çıktı normalde hemen tek çizgi belirirdi..test bozukmuydu neydi anlamadım ki birdahada almadım..bakalım hayırlısı olsun

canım malesef hiç tecrübem yok yardımcı olmak isterdim ama..hakkında hayırlısı inşallah hamilesindir

inşallah gebelik belirtisidir tatlım malesef tecrübem yok yardımcı olamayacağım:2::2:

canım merhaba.silik çizgi genelde pozitifle sonuçlanıyor.inşallah seninki de öyle olur.canım benim de bat 29 şubat.senin gibi gecikmeden önce test yapsam çıkar mı ki....

benim de bat bugün tatlım hala gelen giden yok ama ben çok fena üşütmüşüm acaba diyorum ondan gecikme olabilirmi bilgisi olan var mı kızlar ?

merhaba herkese bende yeni katıldım aranıza, 1yıldır bebeiş istoruz ama olmadı hiç bi sorun gözükmüyo şimdilik, bende 25 . de olmam gerekiyodu hala olmadım test yaptım bugün negatif çıktı,ümitlenmek istemiyorum ama kafam karıştı

merhaba tatlım hoşgeldin
bizde 7,5 aylık evliyiz hiç korunmadık ama hala bebiş yok..bizdede bir sorun yok ama olmayınca olmuyor işte:2::2:
2 gün gecikmen olmuş idrar testi için en az 1 hafta gecikmeyle doğru sonuç verir diyorlar..inşallah hamilesindir canım benim de bat bugün ben de 2 gün önce test yaptım negatif çıktı..kendimi adet olacakmış gibi alıştırıyorum şimdi her sonuca hazırlıklı olmak gerek değil mi Allah her şeyin daha iyisini bilir..

çok saol canım ya :) takip ediyorum sizi okuyodum yazılarınızı..eewt herşey nasip kısmet bol boldua edicez inş en kısa zaman da hayrlı heberler hepimiz için...

merhaba arkadaslar,
Benim adetime daha 4 gün var fakat gögüslerimde acayip bir sızlama ve kasıklarımda sanki bıçak kesiği yarası gibi içten bir acıma vardı.Tek belirti bunlar ama 2 gün önce doktora gittim ve rahimde bir miyom oldnu ve cok küçük oldugu için zarar vermeyeceğini söyledi.yarın tekrar gidicem doktora.
İnş o ultrasonda görünen miyom değilde kesedir:)
inş bir bebeğim olucaktır.
Birde kaçgündür hep rüyamda hamilelikle ilgili sır insanlar rüyama girip cıkıyo tam hatırlayamıyorum.

Sizden ricam siz de de böyle hisler oluyormuydu?

tek şüphelendiğim şey adetim gecikmeden önce hiç durmayan akıntımdı. normalde yumurtala döneminden sonra biterdi ama bu ay kesilmeden devam etti. başka da hiçbir belirtim olmadı ama garip bi şekilde hissediyorsunuz.

3 aydır öyle bi düzensizlik başladı ki reglimde. her seferinde 3 test birden deniyorum ve her seferinde de hüsran..şubat 1de olmam gereken reglim tam 14 gün gecikti.hergün bir testle eve geliyordum.Balon gibi olmuştu göğüslerim,ağrılar sancılarmı dersin... ama hiç bir şey yoktu..ve çok düzenli regl olurdum son 3 ay'a kadar...Çok erken bir süreç benim için , yıllarca deneyen arkadaşlar var umutsuz olmamak lazım...Şimdi ki umudumda birçok bayan gebelik öncesi yaşarmış bu düzensizliği...Bi belirti olabilir belki :44:

inşallaaah dediğin gibidir canım benim hiç düzensizlik yok aksine tam günü gününe adet oluyorum ama yine bebiş yok Rabbim en kısa zamanda kavuşturur inşallah bizleri bebişlerimize

merhaba bende yeni uye oldum bi siteye ve cok hosuma gitti birbirimizin tecrubelerinden faydalanmak cok guzel. bende 8 aylik evliyim ve bizde 6 aydir hic korunmuyoruz bende takvim tutuyorum ozel gunleri hic aksatmiyoruz ama hala bebis yok. ama her ay bu ay oldu diye dusunup sonunda husranla karsilasiyorum. hormon testi ve rahim filmi cektrdim hersey normal gorunuyor dedi doktor. bakalim 5 gunum var insallah artik kirmizilar degilde bebislerimiz gelirrr.

hoşgeldin canım sanırım 24 temmuzda evlendin bende 17 temmuzda evlendim biz hiç korunmadık ama aynı şekilde bebiş yok:2::2:
senin doktorun film falan çekmiş ne güzel,benim ki korunmasız 1 yıl dolmadan tedaviye başlayamam dedi :2: bende hormon testi yaptırdım ultrasonla baktı sorun yok dedi..inş.en kısa zamanda bizde bu güzel duyguyu yaşarız canım..benle evlenenler nisansa doğuracaklar valla yaaaaa herkes soruyor bebek yok mu diye..düşünmüyoruz 1 sene olsun hele bi diyoruz

Adet günüm 5 gün geçti hamile olduğumu düşünüyorum test yapmadım henüz daha karnımda ve kasıklarımda batma oluyor göz kararması miğde bulantısı oluyor?

bayanlar benımde son zamanlarda adetım duzensızlestı.......gecen ay 30 ocakta adet oldum.....ıkı gun once peçetede bellı belırsız kn vardı..dünde aynı sekıl....fakat bugun yok...karnım ve goguslerım acayıp ağrıyor sızce hamıle olabılır mıyım üstüne görme gbı

Slm arkadaslar ben uzun zamandir giremiyodum ben14 yillik evliyim size bir sorum olcak ben her ay gunumden uc gun once adet oluyordum dun olmam gerekiyoduama olmadimasil ve karin agrisi cekiyom uc gundur bugunde ayaklarim agriyo ve cok halsizim.ayni durumu yasayan varmi lutfen yazarmisiniz tesekkurler

Ben birlikteligimden iki hafta sonra falan hamilelik testi yaptim bise cikmadi daha sonra adetime 3 gun kala doktora gittim ultrasondan falan bakildi bise cikmadi idrar kan tahlili yapildi bise cikmadi ama iki ay oldu adetim geceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…