adet gecikmeden önce illa ki belirti olur mu

kızlar dün kanda test yaptırdım negatif çıktı adetime 5 gün var daha ama dayanamadım test yaptırdım işte

hayırlısı olsun canım üzülme..vardır herşeyde bir hayır zamanı var demekki..aslında en güzeli adetimizin geçmesini bekleyip test yaptırmak sonradan böyle üzülmemek için..ama dayanamıyoruz sonra da psikolojikman etkileniyoruz..bende 7 aylık evliyim ve hiç korunmadık ve hala bebiş yok üzülme diyorum ama bende üzülüyorum ama çare değil elden birşey gelmiyo..Allah ın dediği olur..

kızlar sanırım bugün yumurtlama günün 24 adet oldum bugün 15 gün bugün ve yarın yumurtlarım değilmi karabiber nilay yardım
bat 21 şubat sizde ne zaman bu yumurtlama günüm

kızlar sanırım bugün yumurtlama günün 24 adet oldum bugün 15 gün bugün ve yarın yumurtlarım değilmi karabiber nilay yardım
bat 21 şubat sizde ne zaman bu yumurtlama günüm

evet tatlım sanırım yumurtlama günündesin..bende 28 inde adet oldum 3-4 günüm kaldı heh hehhh

canım 1 aydır çocuk istiyoruz ilk denememizdi :2:

ayy canım daha çok yenisiniz dur bakalııımmm :) bizde 7 aydır istiyoruz dedim ya doktor problem yok dedi ama olmuyo işte..asıl ben deyim neden ben diye :) haşa Rabbim nasıl uygun gördüyse bizim için ne hayırlıysa ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inşallah..canını sıkma emi sen..aklımıza kötü şeyler getirmeyelim..

evet tatlım sanırım yumurtlama günündesin..bende 28 inde adet oldum 3-4 günüm kaldı heh hehhh

inş. beraber hamiş kalırız beraber doğumları takıp ederiz beraber doğururuz ayyyy ne güzel olur yarabbım duy sesımızı bşze sağlıklı bır bebek nasıp et :2: :128: :123:

inş. beraber hamiş kalırız beraber doğumları takıp ederiz beraber doğururuz ayyyy ne güzel olur yarabbım duy sesımızı bşze sağlıklı bır bebek nasıp et :2: :128: :123:

amiiin amiin ne güzel bir dua böyle buu :)) inşallaahhh

bende bugün test yaptım negatif çıktı adetim geçti birkaçgün doğru çıkmış mıdır acaba? Tarlusal aldım şimdi kullanmaya başladım bakalım hayırlısı

gızlarrr ya akşam yemek yerken bi anda sıcak basması ve halsizlik yaşadım tansiyon düşmesi gibi.çok tuhaf oldum.tans,yonum normal çıktı ama sanki çok pardon içmişsinde bi moktaya odaklanamıomuşsun gibi.sıcak basması gitti de halen halsizim.yumurtlamam 17-20 şubat arasında oldu.sice bu bi belirti olabilir mi??

ahhh canım yaa tecrübem olsada yardımcı olabilsem keşke..ama ateş basması hamilelik belirtisi galiba daa daha belirti için çok erken degil mi tatlım ya moralini bozmak istemem ama belli de olmaz tabi inşaallah hamilelik belirtisidir canım Allah gönlüne göre versin.

slam kızlar benim adetime 6 gün va daha ama bazı belirtilerim var
göğüslerim aşırı şiş(adettede olur)
kasıklarım da sancı var solda fazla
akıntım var sarı (hergün iç çamaşırımı iki defa değiştiriyorum)
başka yokk

cnmya bendede gögus ve kasık sızlaması vardı bugun test yaptım silik çızgi çıktı bat 1 mart

cnmya bendede gögus ve kasık sızlaması vardı bugun test yaptım silik çızgi çıktı bat 1 mart

çok sevindim canım inşallah kandada pozitif görüp
bebeşini kucağına alırsın senin belirtilerin nydi canım benim birde bacaklarım çok ağrıyor

benimde adetim 1 martta ama belim çok feci agrıyor hamile olan arkadaşlr nasıl bir bel agrısı yaşadınız paylaşırmısınız ben nefes alırken ve egilip kalkarken sanki bıçak batıyoo gibi başkada bir belirtim yok bacaklarıma kadar vuruyor agrı ama

slm kızlar banada yardımcı olun lütfen.benim bat 4 mart genelde 30 günde bir regl olurum.ve ilk defa bu ay ovulasyon hesablamasıyla ilişki oldu ama malesef bikez oldu oda tam ovulasyon gününde.şimdi benim herzaman adetten bir hafta önce göğüslerimde şişme aşıra sızlama kasıklarda batma yani bütün hamilelik belirtileri mevcut.psikolojik değil çünkü bekarkende böyleydi.şuan adetime bir hafta var belirtiler aynı zamanda aynı şekilde başladı hamile olsam farklımı olurdu.yoksa yinede hamile olabilirmiyim.aynı şeyleri yaşayan varmı cevap verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…