- Konu Sahibi karabiber89
-
Haklısın canım kaptırmayayım kendimi yine...Bilemiyorum ya hayırlısı olsun hakkımızda herseyın...Bakalım bat 14 az kaldı sabırsızlıkla beklıyorum o gunu...Sende durumlar ne tatlım?Ne yapıyorsun su an da tedavı basladı mı?
arkadaşlar mrb bende anne olmak istiyorum 6 aylık evliyim ama bu ay bebek sahibi olmak istedik regl tarihimi maalesefki hatırlamıyorum test yaptım geçen hafta evde negatif çıktı adet sancısı gibi sancım oluyor ama bişey yok göğsüm bir haftadır şiş çok ağrıyor karnım çok şişiyor ağrıyor testten sonra ümitlenmek istemedim ama burayı okuyunca bilemedim sizede açayım konuyu dedim bir ay çok kısa bir süre önce ama tam tarihi gününü hatırlamıyorum.
canım bence bıraz daha bekle cünkü renglını bılmıyoruz tahmın yürütmek çok zor ama hayırlısı olsun
İnşallah tatlım yaaa....Bakalımm ama bu kadar erken belirti veriri mi sence?İlaçlardan olabilir mi diye de düşünmüyo değilim.Ama ne var bılıyormusun cok severek sureklı ıctıgım seylerden sonra oluyor bu ve sonra tıksnınıyorum onlardan ...Mesela gecen aksam elma cayı ıctım arkasından basım dondu mıdem bulandı cıkardım dun gece de karpuz cılek soda ıctım yıne bı sure sonra bas donmesı once sonra bulantıyla yıne cıkardım...? Bakalım bat 14 şubat tam da gününde :/ inşallah birbirimize güzel haberler veririz canımmm benim...Hepimize iyi şanslar....
hadı hayırlısı bitanem benımde bat tahmınen 21 şubat inş. olmayız
arkadaşlar mrb bende anne olmak istiyorum 6 aylık evliyim ama bu ay bebek sahibi olmak istedik regl tarihimi maalesefki hatırlamıyorum test yaptım geçen hafta evde negatif çıktı adet sancısı gibi sancım oluyor ama bişey yok göğsüm bir haftadır şiş çok ağrıyor karnım çok şişiyor ağrıyor testten sonra ümitlenmek istemedim ama burayı okuyunca bilemedim sizede açayım konuyu dedim bir ay çok kısa bir süre önce ama tam tarihi gününü hatırlamıyorum.
canım bence kan testi yaptır orada kesın sonuc verıyor en azından....Normalde adet donemını bır hafta gecerse test yapınca daha kesın sonuc cıkıyor bıldıgım okudugum kadarıyla...?
Merhabalar .. benim de bir sıkıntım var lütfen yardımcı olun :18: 31 Aralık da regl oldum 5 gün sürüyor , sonrasında 19. unda geri çekilme yöntemiyle korunduk. en geç dün regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım . 19 undan birkaç gün sonra göğüslerim su topu gibi oldu adeta ve ara ara kasık ağrılarım oluyordu bunun dışında mide bulantısı baş dönmesi vs. hiç bir şeyim yok. Şuanda bir kaç gündür regl olcakmış gibi hissediyorum bazen ateş basıyo göğüslerim hala inmedi , özellikle sağ kasığımda batmalar oluyor. sizce bu durum neyi gösteriyor? lütfen yardımcı olun teşekkürler
kızlar kendi belirtilerimi söyleyeyim, belki yardımcı olurum
1-acayip sistit olmuştum, wcye çıkarken kasıklarım acayip baskı yapıyordu, tuvaletimi kesik kesik ve kasık ağrısıyla yapıyordum
2-karnımın alt kısmı acayip şişmişti, bastırılmıyordu
3-sadece bir kere fenalaştım, bayılır gibi oldum
4-midem bulanmadı ama çok istediğim yemek bile olsa önüme gelince tiksindim, zeytin yiyebildim sadece(2-3 gün)
5-adet sancılarım oldu, herseferin kesin hasta oldum dedim
6-bide söylemesi ayip, ... koyu bi renk oldu, arap bacıya döndüm :2:
anladım ben bide hamilelik korkusuyla stres yaptım çok o yüzdendir diye düşündüm o yüzden sorayım dedim peki söyledğim tarih yumurtlama dönemi mi oluyor benim ?
teşekkür ederiz canım bizlerle paylaştığın için Allah evlatlarınızı size bağışlasın darısı başımıza olsun inşallaaaaahhh :)) amin.
yumurtlama gününe yakınmış canım söylediğin tarih hayırlısı olsun bakalım
hala sağ tarafımda batmalar devam ediyor .. yarın bi erken gebelik testi alırım şu tarihlerde kesin sonucun çıkması lazım ben istemiyorum şuan daha çok genciz çünkü:44: Allah isteyenlere en kısa zamanda nasip eder inş. yardımlarınız için teşekkürler
kızlar dün kanda test yaptırdım negatif çıktıadetime 5 gün var daha ama dayanamadım test yaptırdım işte
kızlar dün kanda test yaptırdım negatif çıktıadetime 5 gün var daha ama dayanamadım test yaptırdım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?