- Konu Sahibi karabiber89
-
hmmm hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun zaten...yalnız üstüne görme diye bir şey de var bılıyorsun dımı canım??sen yıne de test yaptır bence en guzelı kan tahlılı yaptır bence...
kızlaaar kimse yok mu bu kadar düşünüp kafayı takmakta iyi değil dimi allah herkesin gönlüne göre versin ama yine de acaba hamilemiyim ölcem merakta yaa
sevgılı nkusmez ve suay ılgınız ıyı dılklerınız ıcın tşk ederım bnde ıyı haber veremıcem sanırım adet oldum gıbı ama yınede sabah test yapıcam ıcım rahat etsın :S hyrlısı artık hepımız ıcınde bugun kandıl bol bol dua edelımm
Merhaba kızlar sizi de heyecanlandırmak istemem ama dr verdıgı ılacları kullanmaya basladıgımın ertesı gununden berı 2 gecedır basım kısa kısa donuyor mıdem bulanıyor ve ıstıfra edıyorum??Ama hemen kaptırmıycam kendımı bakalım bat 14 gelsın gecsın bı ondan sonra dımı?
Kızlar merhaba ben 1,5 senedir hapla korunuyordum 2 ay önce bıraktım anne olabilmek için bu ay geçen aya göre sıkı çalıştık :) 2 gün sonra adet olmam gerekiyor ama bende adet belirtisi olur normalde hiçbiri yok sadece sağ kasığımda az önce bir ağrı oldu hapı bıraktıktan sonra 2 ay içinde hamile kalmış olabilirmiyim ve başka belirti olması gerekir mi öptüm hepinizi :)
tatlım öncelikle günaydın sabah sabah ne güzel cvp verdin bana nasıl geçti cama çalışmaları ben tama gaz devam bugün adet sonraki 14 günün inş. ikimizde güzel haberler veririz karabiberim bu arada senın bugün kaçıncı günün adet sonra
tatlım öncelikle günaydın sabah sabah ne güzel cvp verdin bana nasıl geçti cama çalışmaları ben tama gaz devam bugün adet sonraki 14 günün inş. ikimizde güzel haberler veririz karabiberim bu arada senın bugün kaçıncı günün adet sonra
Merhaba kızlar sizi de heyecanlandırmak istemem ama dr verdıgı ılacları kullanmaya basladıgımın ertesı gununden berı 2 gecedır basım kısa kısa donuyor mıdem bulanıyor ve ıstıfra edıyorum??Ama hemen kaptırmıycam kendımı bakalım bat 14 gelsın gecsın bı ondan sonra dımı?
Merhaba canım ayy hadi inşallah hamilesindir :) iyi pek bişi kalmamış 1 hafta var :) bencede kendini cok kaptırma yinede canım psikojikte olabilir ama inş.degildiiiiirrrr :)))
Canım adetim biteli 6 gün oldu6gün sürüyo 12.gün yani baslangıcından itibaren.bakalım hayırlısı benim bat taaaa 27 subat)
İnşallah tatlım yaaa....Bakalımm ama bu kadar erken belirti veriri mi sence?İlaçlardan olabilir mi diye de düşünmüyo değilim.Ama ne var bılıyormusun cok severek sureklı ıctıgım seylerden sonra oluyor bu ve sonra tıksnınıyorum onlardan ...Mesela gecen aksam elma cayı ıctım arkasından basım dondu mıdem bulandı cıkardım dun gece de karpuz cılek soda ıctım yıne bı sure sonra bas donmesı once sonra bulantıyla yıne cıkardım...? Bakalım bat 14 şubat tam da gününde :/ inşallah birbirimize güzel haberler veririz canımmm benim...Hepimize iyi şanslar....
kızlar bat 3 Ocak' tı, normalde1 Şubat' ta adet olmam gerekiyordu,
idrar testi yaptım Cuma günü ama negatif çıktı, 7-13-22-28 tarihlerinden biri olabilir yada
hamile değilim, bilmiyorum yani, karnımda şişlik ve sabah bulantısı oluyor ama kusma derecesinde değil
sizce ne yapayım, biraz daha beklesemmi,test mi yapsam?
tatlım inş. hamilesindir ama kendini hemen şartlandırma hormonların etkilenmesin ilaçlarda yapabilir bendede yapmıştı açşırı mide yanması başağrısı dönmesi bulantı ama kusma yok tabıkı yinede hayırlısı olsun fıstığım
kızlar bat 3 Ocak' tı, normalde1 Şubat' ta adet olmam gerekiyordu,
idrar testi yaptım Cuma günü ama negatif çıktı, 7-13-22-28 tarihlerinden biri olabilir yada
hamile değilim, bilmiyorum yani, karnımda şişlik ve sabah bulantısı oluyor ama kusma derecesinde değil
sizce ne yapayım, biraz daha beklesemmi,test mi yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?