adet gecikmeden önce illa ki belirti olur mu

Inşallah bütün sıkıntılar gider göbüşler dolu dolu haber veririz hep birlikte...allahım sağlıcaklarımızı yerine getire inşallah... Bana dua edin nolursunuzzz bebğim olması için troidimin düzelmesi lazımmmm yoksa olmıycak

hımm teşekkürler bilgiler iyi oldu çoğu yanlış uygulamaayı yapıyomuşum meğer..

Son adetimin ilk günü 12 ocaktı, henüz adet tarihim geçmedi, hiçbir belirtide yok bende gebeliğe dair illa belirti olması mı lazım?? bide test yapmak için illaki adetimin geçmesini beklemem mi lazım gidip şimdi kan testi yapsam çıkmazmı?? ya ben çok istiyorum bir bebeğim olmasını lütfen bişeyler söyleyin bana

inş. tatlım bu güzel günde mevlid kandilinde güzel haberler bekliyoruz

:)) alemsin valla....Hmmm güzel bi taktik..Tatlım zaten her kadının içinde vardır böyle şeyler ufak kandırmacalar falan filan dimi?

ama olsun demi biraz nazlı olmak huyumuz ama erkeklerinde en hassas noktalarını biliyoruz birazda şeytanmıyız ne

bencede çünkü benım doktorum kadınlar her ay yumurtlama bılıyor ve yumurtlama günleri herkesin bir olmuyormuş benim adettimin bittiği günden başladık ilişkiye gün aşırı devam ediyoruz sizde öyle yapın bakalım hayırlısı yumurtlama gününe 2gün kala hergün yap ama ondan önce eşinize sert bir kahve yapın sperm sayısını arttırıyormuş

aynen canım bende öyleyim hiç yoktur alttan alma huyum bide kızgınsam yanaşmam bile sırnaşır zaten ama kızdıysam gözüm döner konuşmam ben :)

ya fıstığım bazan alttan almak lazım bak bugün mevlit kandili hepimiz dua edelim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak için sevgililer gününe bebek müjdeleriyle girelim

canım ya allah inş. bu sefer hayırlıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eder çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı daha yeni evlisin olur

tatlım benım senın kesin bebiş var mahrumıyet derken nerdesın sen hangı sehir ya kesin hamilesin halsizlik yorgunluk başağrısı gögüs ağrısı felan varmı bebek geliyor

Ayy aglama canım duuur..gerci bende aglıycaktım içimden gecirdim acaba bende yaşıycakmıyım bu duyguyu diye..o degil de cocuk coook tatlı maşallaaah ya tam bir afacan :)

kızlar ya ne oluyor size kendinize gelin bakayım sizin bebişlerinizde çok tatlı olacak ama üzülürseniz çok suratsız olurlar mutlu olunki mutlu hormonlarınız düzenli çalışsınki bebişler olsun oldumu söz verin bana bol bol dua edin bugün

tatlım senın sanırım adet olmana daha 6-7 gün var sen bir kaçgün daha bekle yada erken gebelik testleri var ondan al gittigidiyorda var ucuzda için rahat etsın dıyorsan al ama suan belirti için çok erken ama inş. hamişsindir

Canım benim çok tşkr ederim evet maalesef daha bir 6-7 gün var yaa beklemek ne kadar zormuş şimdiye kadar bebek düşünmüyordum böyle davrananlar bana garip gelirdi şimdi çok iyi anlıyorum onları inşallah olur inşallah hamileyimdir ya rabbim, ilgilendiğin için sağolasın güzelim ihtiyacım vardı gerçekten tşkr ederim

canım üzülme sakın allah nasip eder sanada sabırlı ol yumutla gününde ilişkin olduysa kendinden eminsen olur merak etme inan bizlerde sende farklı değiliz allah duaları kabul etsin inş. olur tatlım eminim hem şunun şurasında ne kaldı 6-7 güncük azıcık :)

canım internetten ovulasyon günlerime bakıp o günlerde çalışmalar yaptık ama daha öncesinde ben hap kullanıyordum hiç umudum yok hamile olacağım konusunda ama bakalım tabi hayırlısı, allah isteyen herkese nasip eder inşallah

canım o günlerde çalıştıysan olur inş. ne ilacı kullanıyorsun antibiyotik felan kullanma şimdi hastalanana kadar dikkat et

canım o günlerde çalıştıysan olur inş. ne ilacı kullanıyorsun antibiyotik felan kullanma şimdi hastalanana kadar dikkat et

yok canım ya doğum kontrol hapı kullanıyordum ama son adetimden önce bıraktım çünkü daha yeni karar verdik çocuğa yani ben istiyordumda eşim istemiyordu

tatlım benım senın kesin bebiş var mahrumıyet derken nerdesın sen hangı sehir ya kesin hamilesin halsizlik yorgunluk başağrısı gögüs ağrısı felan varmı bebek geliyor

canım baş dönmesı oluyor 3-5 sanıyelık ama denge kaybı gıbı gecıyor sık sık oluyor göguslerım sımdı cok acımaya basladı 2-3 gunden bu yana istifra oldu bıkac kere ama soguk almısımdır dıye ıhtımal vermedım cok uyumak ıstıyorum gözlerım hep uykulu sankı bas agrım oldu 15 gun öncelerde ama smdı yok sukur yanı adet belırtısıde olabılır ama hala tık yok olucakmısım gıbı oluyor bakıyorum yok.bırde kasıklarıma hep iğne gıbı küçük küçük batmalar oldu bklm beklıyorum bugunn test gelmıstır umarım. ben şırnak uluderedeyım buarada canım....

Kızlar dr dan geldim şimdi maalesef henüz bebek müjdesi veremiyorum size ama bugün en verimli günün dedi bir tane yumurtan var dedi :) yumurtlamışım yani ama işte içi dolu olması lazım henüz tutmamış. Bu arada folik asid ve idrar yollarımdaki iltihap akıntım için bazıu ilaçlar da verdi onları hemen kullanmaya başlayacağım bugün çok şükür rahimim temiz çıktı.İdrar testi istedi öğleden sonra eşim alacak sonucu ben işe gelmek zorundaydım işteyim şimdi.. Yab bir şey sorucam size bugün en verimli günün dedi ya dr ama bugün kandil...Günahı varmıdır bu günlerde birlikte olmanın kızlar biliyor musunuz?

Kızlar dr dan geldim şimdi maalesef henüz bebek müjdesi veremiyorum size ama bugün en verimli günün dedi bir tane yumurtan var dedi :) yumurtlamışım yani ama işte içi dolu olması lazım henüz tutmamış. Benim yumurtlama gününm 30 du ama bugün ayın 3 ü ama 1 yumurtam var kızlar şu an buradan az cok tahmın edebılırsınız sız de yumurtlama gunlerınızı . Bu arada folik asid ve idrar yollarımdaki iltihap akıntım için bazı ilaçlar da verdi onları hemen kullanmaya başlayacağım bugün çok şükür rahimim temiz çıktı.İdrar testi istedi öğleden sonra eşim alacak sonucu ben işe gelmek zorundaydım işteyim şimdi.. Ya bir şey sorucam size bugün en verimli günün dedi ya dr ama bugün kandil...Günahı varmıdır bu günlerde birlikte olmanın kızlar biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…