- Konu Sahibi karabiber89
-
Canım bildiğim kadarıyla mantar engel değil hatta hamilelilkte te sık sık görüldüğü yazıyor int te az önce de okudum bunun için gerekli vajinal kremler var onları kullanmak bebege zarar vermıyormus ama agızdan ılac alımı uygun degılmıs bunu engellemek ıcın de bol pamuklu ıc camasırı gıymek,wc den sonra önden arkaya temızlık yapmak gerekıyormus parfumlu gunluk pedler bile enfeksıyorn mantar olusumunu arttırıyormus canım bende bılmıyordum bunu?Şekerli gıda tuketımını de azaltmak gerekıyormus bu donemlerde....
Kız daha da heyecanlandırdın beni şimdi...Ben sadece görüşme içinm gidecektim yarın aslında ilaç vitamin için ama gitmişken bi muayene de olurum tabii ayyy bi de dr hamilesin diyor muymuşşşş??? :))))
:)) alemsin valla....Hmmm güzel bi taktik..Tatlım zaten her kadının içinde vardır böyle şeyler ufak kandırmacalar falan filan dimi?
Canım birde yeni öğrendim biz şimdi hesaplama tablosuna bakarak yumurtlama tarıhımızı ogrenıyoruz o gune endekslenıyoruz ya aslında o gunden 4 gün oncesınde ve o gun hamıle kalma rıskı daha fazla oluyormus ılla o gun olacak dıye de bır sey yokmus yanı yumurtlama gunune son 4 gun kala calısmaya baslamak gerekıyor kızlar....
aynen canım bende öyleyim hiç yoktur alttan alma huyum bide kızgınsam yanaşmam bilesırnaşır zaten ama kızdıysam gözüm döner konuşmam ben :)
ıyı akşamlar cnm hpşbulduk bu arada sorularına yanıt verim dedim :) 1 senelık evlıyım 10 aydır falan düşünüyorum iki tane bebeğimi kaybettimilki 6 haftalık diş gebelikti ilaçla kendisi düştü diğeride 4,5 haftalık yine kendiliğinden düştü (simdi yıne düşünüyorum ama korkarak tabi aynı şeyleri yasamak istemiyorum (Allah kimseyede yaşatmasın
bana yardım edin kızlar benim bat 5 şubat bugün test yaptım tek çizgi çıktı hamiş olsam çıkardı değil mi?
bat 23 ocaktı ve ben hala olmadım yazmıstımda mahrumıyet bölgesındeyız dıye cıkıp tes bıle alamadım artık heyecan tavan yaptı aslında ıhtımal vermıyorum hamiş olacagıma ama bn günü gününe olan bırımyım hıc şaşmaz yanı en son 6aralık ve 28 aralıkta adet oldum subat geldı yanı ocak ayında hıc adet olmamıs oldum bebıs yoksada baska bı durumlar olmasından korkuyorum acaba 6 subatımı beklıyor anlamadım kı:S:26:
Ayy aglama canım duuur..gerci bende aglıycaktım içimden gecirdim acaba bende yaşıycakmıyım bu duyguyu diye..o degil de cocuk coook tatlı maşallaaah ya tam bir afacan :)
Son adetimin ilk günü 12 ocaktı, henüz adet tarihim geçmedi, hiçbir belirtide yok bende gebeliğe dairilla belirti olması mı lazım?? bide test yapmak için illaki adetimin geçmesini beklemem mi lazım gidip şimdi kan testi yapsam çıkmazmı?? ya ben çok istiyorum bir bebeğim olmasını lütfen bişeyler söyleyin bana
tatlım senın sanırım adet olmana daha 6-7 gün var sen bir kaçgün daha bekle yada erken gebelik testleri var ondan al gittigidiyorda var ucuzda için rahat etsın dıyorsan al ama suan belirti için çok erken ama inş. hamişsindir
Canım benim çok tşkr ederim evet maalesef daha bir 6-7 gün var yaa beklemek ne kadar zormuş şimdiye kadar bebek düşünmüyordum böyle davrananlar bana garip gelirdi şimdi çok iyi anlıyorum onlarıinşallah olur inşallah hamileyimdir ya rabbim, ilgilendiğin için sağolasın güzelim ihtiyacım vardı gerçekten tşkr ederim
canım üzülmesakın allah nasip eder sanada sabırlı ol yumutla gününde ilişkin olduysa kendinden eminsen olur merak etme inan bizlerde sende farklı değiliz allah duaları kabul etsin inş. olur tatlım eminim hem şunun şurasında ne kaldı 6-7 güncük azıcık :)
canım internetten ovulasyon günlerime bakıp o günlerde çalışmalar yaptık ama daha öncesinde ben hap kullanıyordumhiç umudum yok hamile olacağım konusunda ama bakalım tabi hayırlısı, allah isteyen herkese nasip eder inşallah
canım o günlerde çalıştıysan olur inş. ne ilacı kullanıyorsun antibiyotik felan kullanma şimdi hastalanana kadar dikkat et
tatlım benım senın kesin bebiş var mahrumıyet derken nerdesın sen hangı sehir ya kesin hamilesin halsizlik yorgunluk başağrısı gögüs ağrısı felan varmı bebek geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?