- 30 Ocak 2012
- 368
- 59
- 98
- Konu Sahibi karabiber89
-
nkusmez sen ne sordun ya görmediniz diye sitem etmişiin :) kusura kalma yaa bi daha sor bakiim geçmiş sf.lara pek bakmıorum çünkü.. kendinden de bahsetsene ne kadarlık evlsin nerdeyaşıosun .. sağol bana da cvp yazmışın hep geç gördüm, birde özelden msj atılıomu ya belli bi kotayı aşmakmı gerekiyo anlamadım
ben birgün tam kasıklarımın ağrıdığı zaman küsüz ne yapacağımı şaşırdım altandan alma huyum yok illa o benım gönlümü alacak bende gittim geceliği giyip yanında oturdum gerisi sen tahmın et artık sende en hassas noktasından yakala benım gibi güzel kokular felan ama hiç pas verme bak nasıl sırnaşıyorlar tavsiye ederim
Kız daha da heyecanlandırdın beni şimdi...Ben sadece görüşme içinm gidecektim yarın aslında ilaç vitamin için ama gitmişken bi muayene de olurum tabii ayyy bi de dr hamilesin diyor muymuşşşş??? :))))
Evet canım bat 14as kaldı kasılmalarım var yalnız bu sanırım hala yumurtlama donemınde olduguma ısaret oyle okumustum ınt te??...
Canım birde yeni öğrendim biz şimdi hesaplama tablosuna bakarak yumurtlama tarıhımızı ogrenıyoruz o gune endekslenıyoruz ya aslında o gunden 4 gün oncesınde ve o gun hamıle kalma rıskı daha fazla oluyormus ılla o gun olacak dıye de bır sey yokmus yanı yumurtlama gunune son 4 gun kala calısmaya baslamak gerekıyor kızlar....
Canım birde yeni öğrendim biz şimdi hesaplama tablosuna bakarak yumurtlama tarıhımızı ogrenıyoruz o gune endekslenıyoruz ya aslında o gunden 4 gün oncesınde ve o gun hamıle kalma rıskı daha fazla oluyormus ılla o gun olacak dıye de bır sey yokmus yanı yumurtlama gunune son 4 gun kala calısmaya baslamak gerekıyor kızlar....
Sağol canım aminnn Allah kabul etsin inşallah dualarımızı hayırlısıyla...Bu arada biş şey sorucam bende yeni üyeyim bat nedir ben bilmiyorum da? :))
Canım hoşgeldin aramıza bende yeni sayılırım aralıkta üye oldum..evet bencede dedigin gibi bol bol dua edelim birbirimiz için.bende cuma oruc tutucam şuan adetliyim yarın akşama biter inşllah..hadi hayırlısı bakalım inşllah güzel haberlerini alırız :) sen ne kadarlık evlisin canım ? Ne zamandır bebrk düşünüyosun kaçıncı cocugu istiyosun ? Cok soru oldu kusura bakma canım :)
Canımm benim dur hemen öyle ümitsizliğe kapılma lütfen...Çoğu şeyin tedavisi var çok şükür sakın ümidini kaybetme hem senin hem bebeğinin sağlığı için önce sen sağlıklı olmalısın anne olmaya hazır olmalısın öyle değil mi? Bak benimde idrar yollarımda iltihap oluyor sık sık bende çok tedirgin oldum bu yüzden şimdi yok çok şükür ilaç kullanmadığım halde ama yine de tedirgin oluyor insan bebegıme zarar verir mi diye?Ama ne olursa olsun moralini yüksek tutmalısın canım forumda dolanırken bi yazı okudum yeni doğum yapan bir arkadaş önceden aynı bizim gibi takıntı haline getirmiş hamile kalabilmek için çok uğraşmış ama sonradan bırakmış herşeyi kendi haline bir gün ummadığı zamanda hamile olduğunu öğrenmiş psikolojimiz çok önemli yani canım...
haklısın aslında. dur bakalım artık doktor değiştirmicem bi aksilik olmazsa. bu doktor da çektir derse paşa paşa gidip çektircem napalım kadınlık zor zanaat...
hayırcanım idrar testlerinde gecikme olmadan belli olmaz ilk önce kanda belli olur... batında tekrar yap testi bi kaç sonra hala adet olmazsan tekrarlarsın... negatif çıkması normal gebe kalsan bile o kadr erken çıkmaz sonuçççbana yardım edin kızlar benim bat 5 şubat bugün test yaptım tek çizgi çıktı hamiş olsam çıkardı değil mi?
bat 23 ocaktı ve ben hala olmadım yazmıstımda mahrumıyet bölgesındeyız dıye cıkıp tes bıle alamadım artık heyecan tavan yaptı aslında ıhtımal vermıyorum hamiş olacagıma ama bn günü gününe olan bırımyım hıc şaşmaz yanı en son 6aralık ve 28 aralıkta adet oldum subat geldı yanı ocak ayında hıc adet olmamıs oldum bebıs yoksada baska bı durumlar olmasından korkuyorum acaba 6 subatımı beklıyor anlamadım kı:S:26:
hayırcanım idrar testlerinde gecikme olmadan belli olmaz ilk önce kanda belli olur... batında tekrar yap testi bi kaç sonra hala adet olmazsan tekrarlarsın... negatif çıkması normal gebe kalsan bile o kadr erken çıkmaz sonuçççhadi bakalım hayırlı haberler ver bizeeer
Ayy kızlar inşallah Rabbim hepimize verir en kısa zamanda dilegimizi..demin bebek firarda filmine baktım o nasıl tatlı bişi öyle yaa hepimizin onun gibi pamuk şeker gibi bebeklerimiz olsun inşallaaaahhhh :) amin.
öyle allah böylesini uygun görmüş böylesini hayırlı bulmu bizim için boşuna demiyorlar cennet ananın ayakları altındadır diye...bence korkma istanbuldaysan desteğe bile gelirim korkmayasın diye
esracım bana da doktorum çektirmemi söyledi çünkü kronik bi iltihaplanma sorunum var çocukluğumdan beri... rahime ulaşmış olabilir....işte şu tsh hormonu da başıma iş çıkarınca neyse atlatıcam allahın izniyle hepsini...
hehe bende izliyodum şimdi... bitti ama...artık duygulanıyorum kızz özeniyorum heralde kendimi kötü hissettim bag ağlıycam
ıyı akşamlar cnm hpşbulduk bu arada sorularına yanıt verim dedim :) 1 senelık evlıyım 10 aydır falan düşünüyorum iki tane bebeğimi kaybettimilki 6 haftalık diş gebelikti ilaçla kendisi düştü diğeride 4,5 haftalık yine kendiliğinden düştü (simdi yıne düşünüyorum ama korkarak tabi aynı şeyleri yasamak istemiyorum (Allah kimseyede yaşatmasın
Ayy canım maşllah cok sabırlısın bence müsait oldugun an bir test yap..inşallah güzel haberler verirsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?