adet gecikmeden önce illa ki belirti olur mu

karabiber89

❤❤çekirdek ailem❤❤
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
807
134
333
kızlar hepinize merhabalar..
öncelikle böyle bilgilenebileceğimiz deneyimlerimizi paylaşabileceğimiz sadece bayanlara özel bir sayfa olması çok güzel..
şimdik kızlar ben 6,5 aylık evliyim ve hiç korunmadık..her ay hüsran yaşıyorum her ay belirti var zannedip ümitleniyorum sonrası hayal kırıklığı işte bilirsiniz..
bu ay yine aynı durumdayım adetime 5 gün var ve yine belirti yaşıyormuşum gibime geliyo ama halbuki hiçbişey yok :D acaba diyorum bu yaramazlar hiç belirti vermeden gelebilir mi? umut işte :D hamile arkadaşlar beni ve benim gibi olanları bilgilendirirlerse çok çok sevinirim

Merhaba, benim reglim gecikmeden once hic bir belirtim yoktu. Reglim 1 hafta geciktikten sonra siddetli bir gogus agrisi basladi, ve bebek yaklasik 8 haftalikken de mide problemlerim basladi. Regl gecikmeden bi belirti yasamamistim ama yasayanlar da vardir muhakkak. Demem o ki su anda hamile olsan bile daha gebelik hormonlari cok dusuk seviyede olacagi icin belirti olmamasi da normal, hormon duzeyi bebek buyudukce artacak ve belirtiler de ortaya cikacak veya cogalacak. Umarim hamilesindir, diledigin gibi olur her sey, hayirlisi olsun :) Bugun de benim regl olmam lazim, hala bisey yok, ikinci icin umutlaniyorum ben de, bakalim kismet.

Merhaba, benim reglim gecikmeden once hic bir belirtim yoktu. Reglim 1 hafta geciktikten sonra siddetli bir gogus agrisi basladi, ve bebek yaklasik 8 haftalikken de mide problemlerim basladi. Regl gecikmeden bi belirti yasamamistim ama yasayanlar da vardir muhakkak. Demem o ki su anda hamile olsan bile daha gebelik hormonlari cok dusuk seviyede olacagi icin belirti olmamasi da normal, hormon duzeyi bebek buyudukce artacak ve belirtiler de ortaya cikacak veya cogalacak. Umarim hamilesindir, diledigin gibi olur her sey, hayirlisi olsun :) Bugun de benim regl olmam lazim, hala bisey yok, ikinci icin umutlaniyorum ben de, bakalim kismet.

bilmiyorum ki bu ay önemli günleri hiç atlamadık tahminimce..bide hemen kalkmadım yataktan..bakalım kısmet inşallah bu ay vardır bişiler..geçtiğimiz aylarda kasıklarım da hiç ağrı olmamıştı ya da ben farketmedim bilmiyorum ki şimdi çok dinliyorum belkide kendimi..kasıklarım arada bir batıyo ani harekette falan..ama bu yeterli bir belirti midir bilmiyorum..zaten bu belirsizlikler insanın canını sıkıyo..hayırlısı artık zamanı vardır belkide..bu arada çok teşekkür ederim amin inşallah hamileyimdir :)) senin de inşallah herşey dilediğin gibi olur bi kardeş gelir en yakın zamanda :)

bilmiyorum ki bu ay önemli günleri hiç atlamadık tahminimce..bide hemen kalkmadım yataktan..bakalım kısmet inşallah bu ay vardır bişiler..geçtiğimiz aylarda kasıklarım da hiç ağrı olmamıştı ya da ben farketmedim bilmiyorum ki şimdi çok dinliyorum belkide kendimi..kasıklarım arada bir batıyo ani harekette falan..ama bu yeterli bir belirti midir bilmiyorum..zaten bu belirsizlikler insanın canını sıkıyo..hayırlısı artık zamanı vardır belkide..bu arada çok teşekkür ederim amin inşallah hamileyimdir :)) senin de inşallah herşey dilediğin gibi olur bi kardeş gelir en yakın zamanda :)

Gecen ay ben de oyleydim, yumurtlama gununden itibaren kasik agrilari gogus hassasiyeti batmalar vs, ama regl oldum, gunu bile sasmadi, zaten regl belirtileriyle gebelik belirtileri cok benziyor, kendimizi cok dinledigimiz icin herseyi ona yoruyoruz. En onemli belirti regl gecikmesi, yapabilirsen kendini cok dinleme, ve reglini bekle derim canim :) cunku belirtilere ne kadar takarsak dengemiz o kadar sasiyor sirf stresten regl bile gecikiyor

öyle tabi canım gecen ay ben cok umutlanmıştım normalde saat gibidir günü gününe olur ama gecen ay 4gün gecikmişti..ama sonu hüsran hayal kırıklıgı işte..bu ay kasıklarda batma ilk defa oldu yumurtlamadan sonra basladı..dedigin cok dinlememek lazım kendimizi..bu ay da cok umudum yok bakalım hayırlısı..

öncelikle allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin.benim 3 yaşında oğlum var.ve oğluma 9 ayda hamile kaldım ama hiçbir belirti olmadan reglime 1 hafta kala karın bel ağrısı çok yaşadım zaten normaldede öle olduğu için hiç şüphelenmedim sürekli ağrı kesici alıyordum geçiyoru.reglimden 3,4 gün önce hafif hafif kahve lekelerim gelmeye başladı heh dedim yine olmadı hasta oldum sandım yine ağrı kesiciler aldım ve çok yoğun bir dönem geçirdiğim için hamile kalmam imkansız gibi geliyordu.diğer 8 ay yok yumurtlama testi yataktan kalkma ayakları kaldır denemediğim yol kalmamıştı ne zamanki kendimi bıraktım o ay hamile kalmışım inanamadım.reglimden 1 gün önce test yaptım ve hemen çıkmıştı.şimdi size söylüyorum stres yapmayın kafanıza takmayın diye ama ben ikinci couk istiyorum ve elimde olmadan yine stres yapıyorum bu ay ilk ayımızdı reglime 5 gün var ama hasta olucam gibi :/ ayy çok uzun yazdım sanırım

merhabalar bayanlar;
1 seneyi geçti evleneli benim de artıkım bizde bebiş istiyoruz 2 aydır...
bu ay bende garip şeyler oluyor hissediyorum.akşam işten eve gidince acayip yorgun hissediyorum kendimi.dün resmen bayılmış gibi uyudum..karnımda çok şişlik oluyor,başım dönüyor.adet olmadan önceki haftada üşüme,bir titreme gelir.dün gece de öyle oldu..hamile olunca da adet belirtilerinin hepsi görülür mü sizce? bu da adet olacağımın belirtisi midir?
acaba benim de durumum psikolojik mi yoksa?:44:
ne çok soru sordum kusura bakmayın....

merhabalar bayanlar;
1 seneyi geçti evleneli benim de artıkım bizde bebiş istiyoruz 2 aydır...
Bu ay bende garip şeyler oluyor hissediyorum.akşam işten eve gidince acayip yorgun hissediyorum kendimi.dün resmen bayılmış gibi uyudum..karnımda çok şişlik oluyor,başım dönüyor.adet olmadan önceki haftada üşüme,bir titreme gelir.dün gece de öyle oldu..hamile olunca da adet belirtilerinin hepsi görülür mü sizce? Bu da adet olacağımın belirtisi midir?
Acaba benim de durumum psikolojik mi yoksa?:44:
Ne çok soru sordum kusura bakmayın....

ben de aynı şeylerden muzdaribim..ama reglime 1 hafta var daha..her şey için erken sanırım bnm için.. Umarım hamilesindir cnm...güzel haberler verirsin umarım..ne zaman netleşecek peki ?

selam kızlar, ben de her zaman çok şiş olurum bu ay bi rahatlık var karnımda. bir de şu anda belim ağrıyor ve ağır bi iş de yapmadım bu aralar. acaba bel ağrısı da bir sebep midir bilen duyan varsa paylaşırsanız sevinirimmm

ben de aynı şeylerden muzdaribim..ama reglime 1 hafta var daha..her şey için erken sanırım bnm için.. Umarım hamilesindir cnm...güzel haberler verirsin umarım..ne zaman netleşecek peki ?
ay canım benim inş seninde öyledir...aynı durumdayız seninle benimde bir hafta var...senin de inş gönlüne göre olur.güzel haberlerini bekliyorum bende:)

ay canım benim inş seninde öyledir...aynı durumdayız seninle benimde bir hafta var...senin de inş gönlüne göre olur.güzel haberlerini bekliyorum bende:)

Ayy kızlar hadi inşallaah hepimizin göbişlerine bebişler dolsun :) karınlarımızda minik kalpler atsın :) benimde 4 gün kaldı cok heyecanlıyım :p

merhaba kızlar bende devamlı sizlerin yazdıklarını takip ediyorum sizler gibi bizde 2 aydır bebiş istiyoruz. adet öncesi belirtileri kesin hamileyim bu ay diyebilceğim çok şey yaşıyorum bende kesinlikle piskolojikman olduğuna inanıyorum artık ama yinede acaba demeden geçemiyorum benimde adetiem 7 gün kaldı 3 gün önce test yaptım tabiki negatif çıktı olsun yinede ümidim var ama sabırsızlıkla bekliyorum 1 haftanın geçmesini inş. hepimizin gönlüne göre olur Yüce Rabbim bu yolda kimseyi geri çevirmesin kucaklarımızı boş bırakamasın hepimizin duaları kabul olsun inş.

merhaba kızlar bende devamlı sizlerin yazdıklarını takip ediyorum sizler gibi bizde 2 aydır bebiş istiyoruz. adet öncesi belirtileri kesin hamileyim bu ay diyebilceğim çok şey yaşıyorum bende kesinlikle piskolojikman olduğuna inanıyorum artık ama yinede acaba demeden geçemiyorum benimde adetiem 7 gün kaldı 3 gün önce test yaptım tabiki negatif çıktı olsun yinede ümidim var ama sabırsızlıkla bekliyorum 1 haftanın geçmesini inş. hepimizin gönlüne göre olur Yüce Rabbim bu yolda kimseyi geri çevirmesin kucaklarımızı boş bırakamasın hepimizin duaları kabul olsun inş.

İnşallah canım amiin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ..

off kızlaaar benden pmbe akıntı geldi ya galiba adetim başlıyo puuff :((( daha 3 günüm vardı 2 aydır adetimde napcagını sasırdı :( bir daha ki aya kaldı umutlar :( inşallah bu topicte birilerinden güzel haber alırız..

Merhaba,

Evde yapılan idrar testleri hem işe yarayan hemde işe yaramayan aletler bence. İdrar testinin negatif çıkması 2 nedenden olabilir. Birincisi gerçekten hamile değilsinizdir yada hcg hormonun idrarda ölçülecek seviyeye gelmemiştir; çünkü bu aletler kan testi gibi çok hassas hcg ölçümüne sahip değildir. Hamile olsanız bile hcg normalde çok hızlı yükselen bir hormon değil. Her hcg değerinin bir anlamı oluyor tıpta. Çok merak ediyorsanız adetim gecikti deyip dr dan kan testi isteyebilirsiniz. Yalandan kim ölmüş :P

Back