• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet e iki gün kala ovülasyon silik ama gebe olan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ressamasel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
1.529
829
53
34
Kızlar merhaba benim demek istediğim şu Diyelim bir ay boyunca ovülasyon testi kullandınız ve yumurtlama gününü gördünüz daha sonra adete Bir gün ya da iki gün kala ovülasyon testi silik olup gebe olduğunu öğrenen oldu mu ? Bu sorum da şurdan çıktı Kadınlar kulübü nde genelde şu yorumları gördüm adeta yakın ya da adet günü ovülasyon testi yapıp çift çizgi gören genelde hamile oluyor muş Bana yardımcı olun lütfen.

2.cizginin ilk çizgiden daha koyu olduğu zaman hamilelik olabilir. Silik cizginin cıkması LH Testinde gebeliğin oldugunu göstermez maalesef.

Benim gebe olduğum ay gayette silikti. Ben ihtimal vermedim hatta o ay . Gebeliğimi Öğrendim bir kaç gün sonra yine ovulasyon testi yaptım yine silikti. Şimdide kucağımda uyuyor miniğim . . Bence ovulasyon testi adet günü silik çıkarsa kız, koyu çıkarsa erkek oluyor bebekler.

Benim gebe olduğum ay gayette silikti. Ben ihtimal vermedim hatta o ay . Gebeliğimi Öğrendim bir kaç gün sonra yine ovulasyon testi yaptım yine silikti. Şimdide kucağımda uyuyor miniğim . . Bence ovulasyon testi adet günü silik çıkarsa kız, koyu çıkarsa erkek oluyor bebekler.
Darısı bana inşallah canım

Darısı bana ❤️

Canım bir sorum olacak sana cevaplarsan sevinirim ovülasyonla takip etmiştin değil mi yumurtlamayı gördün mü peki pik yapmışmıydı

Bence demişsiniz'de. Erkek ve kiz cinsiyeti kromozomlara bağlıdır XY erkek XX kız'dır bunun ovülasyon testinin koyu olup olmamasıyla ne bağlantısı var merak ettim anlatırmısınız :KK14:

Bence demişsiniz'de. Erkek ve kiz cinsiyeti kromozomlara bağlıdır XY erkek XX kız'dır bunun ovülasyon testinin koyu olup olmamasıyla ne bağlantısı var merak ettim anlatırmısınız :KK14:
Bazı gebeler gebeliğini öğrenince ovülasyon pik yapıyor yumurtlama günün ki gibi ama bazılarında halen silik arkadaş ondan dedi galiba

Bazı gebeler gebeliğini öğrenince ovülasyon pik yapıyor yumurtlama günün ki gibi ama bazılarında halen silik arkadaş ondan dedi galiba
Aynen ondan dedim. Cinsiyeti idrar testleri ile belirlemeye yarayan Pahalı testler var. Alanlar deneyenler olmuş. Bunlar hormonlarla çalışan testlerse eğer Belki bununla ilgilidir diye düşündüm . Belki de tesadüftür bilemeyeceğim .

Sorunu da cevaplıyım ovulasyon günü pik yapmıştı ama gebelikte silik çıktı kızlarda. Erkek olunca çizgiler kopkoyu çıktı gebeliğimde.

Son düzenleme:
Aynen ondan dedim. Cinsiyeti idrar testleri ile belirlemeye yarayan Pahalı testler var. Alanlar deneyenler olmuş. Bunlar hormonlarla çalışan testlerse eğer Belki bununla ilgilidir diye düşündüm . Belki de tesadüftür bilemeyeceğim .
Canım benim yumurtlama oldu. O gün pik yapmıştı Şimdi adeti iki gün kaldı Ama hem ovülasyon negatif hem de gebelik negatif bu ay olmadı peki sen ne zaman öğrendin idrarda
Sorunu da cevaplıyım ovulasyon günü pik yapmıştı ama gebelikte silik çıktı kızlarda. Erkek olunca çizgiler kopkoyu çıktı gebeliğimde.

Eklentiler

• 15035529-AC71-4A10-9599-3F12A0B58975.png
    15035529-AC71-4A10-9599-3F12A0B58975.png
    206,4 KB · Görüntüleme: 363
C cizgiisi genelde silik oluyor t daha belirgin oluyor

Back