- 28 Mart 2017
- 16.554
- 67.734
- 598
- Konu Sahibi Sedasedacan11
-
Naptiniz da o kadar 20 bin bulmuş bakalbilcek durumum var kendimle süründurmek istermiyim bn evladimi o kadar dusuncesizmiyim ne diyorum 1 senelik bi taksidim var o doğana kadar zaten bitmiş olur niye bu kadar küçümsuyosunuzkiHastaneye gidecek paran yok. 100 lira muayene ucreti veremezken bebegin masraflarina nasil yetiseceksin. Bunun her ay muayenesi var ayrintili ultrasonu var dogumu var bez masrafi var var allah var.
Ve sakin bebek bereketiyle gelir deme. Gelmez. Bebek masrafiyla gelir.
Daha 22 haftalik hamileyim simdiden masrafi 20 bini bulmustur.
Ben kucumsemiyorum ki siz kucumsuyorsunuz. Farz edelim bu ay hamile kaldiniz. Ve hala sgkniz yok. Aylik rutin muayenelere nasıl gideceksiniz. Bunun ikili taramalari var 3 lu ataramalari var ayrintili ultrasonu var. Sadece ayrintili ultrason bile en ucuzu 350 liradan baslayacak. Sgk niz olsa devler hastanesine gidersiniz hadi diyecegimde onuda yapamayacaksiniz. Demek istedigim su ki bebek 1 sene sonra dogunca baslamayacak masrafi rahme dustugu andan itibaren bir ihtiyaci çıkıyor.Naptiniz da o kadar 20 bin bulmuş bakalbilcek durumum var kendimle süründurmek istermiyim bn evladimi o kadar dusuncesizmiyim ne diyorum 1 senelik bi taksidim var o doğana kadar zaten bitmiş olur niye bu kadar küçümsuyosunuzki
Yapıcam zaten SGK o kadarda değil şimdi sadece hastaneye gtmeden hamile kalabilirmiyim diye tüyo istedim sizler bnm durumuma takmış durumdasiniz herkes bunu söylüyoBen kucumsemiyorum ki siz kucumsuyorsunuz. Farz edelim bu ay hamile kaldiniz. Ve hala sgkniz yok. Aylik rutin muayenelere nasıl gideceksiniz. Bunun ikili taramalari var 3 lu ataramalari var ayrintili ultrasonu var. Sadece ayrintili ultrason bile en ucuzu 350 liradan baslayacak. Sgk niz olsa devler hastanesine gidersiniz hadi diyecegimde onuda yapamayacaksiniz. Demek istedigim su ki bebek 1 sene sonra dogunca baslamayacak masrafi rahme dustugu andan itibaren bir ihtiyaci çıkıyor.
Dedigim gibi amacım sizi kucumsemek degil. Sadece ettaf bebek bereketiyle gelir dogur gitsin diyenlerle dolu. Buna aldanmayin demek istedim.
Düznli çalışıyo ama sigorta nasıl yokçok şükür eşim düzenli çalışıyo çocuğumuza bakabiliriz
aklın yolu bir çünkü arkadaşım. herkes söylüyorsa dur bir düşün.Yapıcam zaten SGK o kadarda değil şimdi sadece hastaneye gtmeden hamile kalabilirmiyim diye tüyo istedim sizler bnm durumuma takmış durumdasiniz herkes bunu söylüyo
Sigortasız bir işte çalışıyo ama parası güzel arkadaşım oldumuDüznli çalışıyo ama sigorta nasıl yok
sigortasiz isin parasi nasil guzel oluyor arkadasim bana aciklar misin? emeginiz somuruluyor, bunun yasliligi var emeklilik primleriniz yatmiyor. bu is sadece para degil.Sigortasız bir işte çalışıyo ama parası güzel arkadaşım oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?