Adet düzensizliği.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.828
17.334
498
Merhaba hanımlar.
Bu konu artık çok canımı sıkmaya başladı.
Adetim hep düzensizdi benim ama bu aralar iyice gariplesti.
Yazıyorum başladığı tarihleri.
6 mart
4 nisan
29 mayis
22 haziran
26 temmuz

Temmuzdan beri adet olmuyorum.
Artık çok rahatsız olmaya başladım.
Normal mi bu tarihler ?

Ve geç olmasına rağmen çok az oluyor bir de.
2 gün geliyor . Sonra ki 2-3 gün damlalar hafif koyu renk lekeler halinde sadece.

Mart, nisan, hatta mayıs ve haziranda çok problem yok (mart ve nisan zaten sorunsuz). Dönemsel olarak 1 hafta oynama olması normal, anahtar kelime dönemsel; hep değil.
Ancak temmuzdan beri olmayışınız problem. Evli misiniz? Çocuk doğurdunuz mu?
Stres de önemli bir etken. Doktora gidin muhakkak, her şeyinizi alt üst eder bu durum.
Umarım sadece doğum kontrol hapı gibi basit bir şeyle hallolacak bir durumdur. Geçmiş olsun.

Mart, nisan, hatta mayıs ve haziranda çok problem yok (mart ve nisan zaten sorunsuz). Dönemsel olarak 1 hafta oynama olması normal, anahtar kelime dönemsel; hep değil.
Stres de önemli bir etken. Doktora gidin muhakkak, her şeyinizi alt üst eder bu durum.
Umarım sadece doğum kontrol hapı gibi basit bir şeyle hallolacak bir durumdur. Geçmiş olsun.
Adetinin 2 gün gelmesi de normal değil bence. Ve gecikme yılda 1 ya da 2 kere yaşanır her ay böyle düzensizlikler yaşaması bi sıkıntı olduğunu gösteriyo

kist sorunu olabilir 10 gune kadar gecikmeyi normal karsılıyorlar sonrasında doktora gorunmek sart adet duzensizliklerinin bircok sebebi var prolaktin yuksekligide olabilir

Tesekkur ederim hepinize.
Evli değilim. Çocuğum da yok.
13 senedir adet oluyorum. Ve tam bir düzene oturmadı hiç.
Pek ciddiye almıyordum açıkçası bunu ama bu ara korkmaya başladım hakikaten. Tesekkur ederim tekrardan.
kist sorunu olabilir 10 gune kadar gecikmeyi normal karsılıyorlar sonrasında doktora gorunmek sart adet duzensizliklerinin bircok sebebi var prolaktin yuksekligide olabilir
Doktora göründünüz mü ? Bi problem var gibi. Gitmediyseniz biran önce gidip muayene olmalısınız

Adetinin 2 gün gelmesi de normal değil bence. Ve gecikme yılda 1 ya da 2 kere yaşanır her ay böyle düzensizlikler yaşaması bi sıkıntı olduğunu gösteriyo

Tesekkur ederim hepinize.
Evli değilim. Çocuğum da yok.
13 senedir adet oluyorum. Ve tam bir düzene oturmadı hiç.
Pek ciddiye almıyordum açıkçası bunu ama bu ara korkmaya başladım hakikaten. Tesekkur ederim tekrardan.
Benim de böyleydi 2008 de pco teşhisi konuldu. Umarım ciddi bişeyiniz yoktur. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin geçmiş olsun.

Arkadaşlar bnm de adet düRnsizliğim var birkisel şeyler deneyeniniz var mı pco hastası demişlerdi şimdi yok diyorlar herşey normal ama adet olamıyorum hamile de değilim yıllardır böyle

Canm bir de ilacını mı kullanıyorsun yoksa tohumunu mu birde nasıl yapıyorsun kaynatıyor mısın ve günde kaç defa
Ben hayit suyu iciyorum aktardan aldim 15 tl mecitefendinin ben sabah ac karnina 1 cay bardagi iciyorum fazlasi belki zarar olur diye tarifi arkasinda yaziyor suyavkatip iciyorsun ben kahverengi adetim oluyir 3 4.gun onun icin iciyorum

Back