• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet duzensizligi

monalisa79

oğlum abi oluyor
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
539
0
316
Bursa
Merhabalar gecen ayin 31 inde adet olmustum bundan 18 gun sonra tekrar adet oldum 1haftayi gecti daha devam ediyo hic boyle olmamisti gecen ay bitmesini beklemeden yani azaldigi zaman denize girdim ve cabuk bitti bide arkasina grip olup usuttum grip ilaci kullandim ve bu zaman icinde baya stresli zaman gecirdim bunlarin etkisi olmus olabilrmi hic boyle bisey basima gelmemisti dogum yapali 15 ay oluyo bi 6 ay adet gormdim ama sonrasi cok duzenliydi neden boyle durumla karsilasmis olabikirm

Adet düzensizliğine iyi gelir mi bilmem ama benim bildiğim bir çay tarifi var. Gerçi başka bir arkadaş için yazmıştım ama senin içinde burada yazarım sorun olmaz. yeter ki faydamız dokunsun birbirimize canım...Tarifi vereyim ben sana...
* 1 tatlı kaşığı ahududu yaprağı
* 250 cc kaynar su
Ahududu yaprakları bir bardağa veya bir demliğe konularak üzerine kaynar su eklenir. Kapağı kapatılarak 5 dk. Kadar demlenmesi beklenir. Sıcak sıcak içilir. Günde 3-4 Fincan içmek sancılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır. Bakarsın düzensiz olan adetine de iyi gelir. Dene ve gör derim.

Back