• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği

felicitaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
24
0
1
Ankara
Arkadaşlar ben normalde düzenli adet görürdüm.Bu ay ayın 9 unda olması gereken adetim bugün hala olmadı.Yani 2 gün gecikti.Dün civanperçem çayı aldım ve içtim.Arada karnım belim ağrıyor.Bir de daha önceki adetlerim de hep adet öncesi 3 gün adet belirtileri başlardı adet olucam sanırdım fakat olmazdı.Bu ay 9 una kadar hiç ağrım olmadı.9unda hafif hafif ağrılarım başladı.Şimdi de ağrım var şiştim ama bir türlü olmuyor.Cinsel bir münasabetim de olmadı.Ne yapabilirim arkadaşlar erken olması için ? Ve sizce bu gecikme normal kabul edilebilir mi ? Arkadaşlarımın da gecikmiş mevsimsel olabileceğini söylüyorlar ama ben stres yaptım lütfen yardım edin :5:

merhaba arkadaşlar benimde sorunum aynı adetim 10 gün oldu geçeli test yaptım negatif ve 7 aylık bebeişim var emziriyorum aktif şekilde ayrıca korunuyoruz birde yumurtlama döneminde birliktelik yaşamıyoruz korunmak için sizce gebelik söz konusu olabilirmi

arkadaşlar cevap yazan olmadı ama ben sizlerle paylaşmak istedim adet oldum ve gerçekten çok rahatladım darısı adetini bekleyenlerin başına....

adet olup bittikten 28-30 gün sonra adet oluruz normalde ama 4-5 gün daha geçmesi gecikmesi anlamına gelmiyor.
boşuna endişelenmeyin stres yapmayın bugün olacağınız varsa da olamazsınız. adet söktürücü için kekik suyu falan denemiştim bende ama hiç bir işe yaramadı stresi endişeyi bıraktım oldum. çok olmuş konuyu açalı oldunuz herhalde?

Back