mrb.ben 11 aylık evliyim ve artık bebek düşünüyoruz.fakat ben 2 ayda bir yada 2 buçuk ayda bir adet oluyorum.yaklaşık 6 yıl öncesi filan doktora gitmiştim kilo alırsam adetimin düzene gireceğini söylemişti kilo aldım fakat hala aynı.yaklaşık 1 aydır da bebek için eşimle uğraşıyoruz.adet düzensizliğiyle hamile kalırmıyım yoksa doktora gidip ilaç kullanmalımıyım?
canım ben de 15 aylık evliyim artık bebek düşünüyoruz. benim de adetlerim düzensiz 2-2,5 ayda bir olurum. doktorum sebebini şöyle açıklamıştı 5 ay önce yumurta sayım fazlaymış bu yüzden yumurta kendine gelişecek alan bulamıyormuş haliyle çatlayıp dışarı da atamıyormuş kendini. bunun için ilaç kullanmam gerekiyormuş. şimdi yine 2 ay geçti regl günümden az önce gittim arslanpençesi aldım adet söksün diye kaynattım biraz ılısın içicem az sonra arslanpençesi ve soğan kürü uygulayacağım bir müddet bunu denerim hala düzelme olmazsa doktora giderim.
beklemeden doktora git canım. ben de yıllardır adet düzensizliği çeken birisi olarak boşuna bekledim doktorum adet düzensizliği en büyük nedendir dedi ... tedavi gör ve kafan rahatlasın ... bu arada soğan kürünü de tavsiye ederim çok işe yarıyor. ama doktoru da ihmal etmeden :)
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. 1 yildir cocuk istiyorum. 1 hafta once adetin 4. gunu doktora gittim hormon tahlili 2. Gun yapiliyor diye bildigim icin tok gittim. Prolaktin 38.67 lh 9.12 fsh 6.03 sekerim 93 cikti. Prolaktin yuksek pco var sekerli hic birsey yeme dedi. Dostinex ve gynelle verdi. Ben korunmak istemiyorum bi an once cocuk istiyorum. Evlendigim hafta korunmama ragmen hamile kalmistim problemli evlendigim icin kurtaj olmak zorunda kaldim. Allaha sukur problemlerimiz sona erdi ama simdi cocugum olmuyo cok korkuyorum olmicak diye. Lutfen yardim edin ((
mrb.ben 11 aylık evliyim ve artık bebek düşünüyoruz.fakat ben 2 ayda bir yada 2 buçuk ayda bir adet oluyorum.yaklaşık 6 yıl öncesi filan doktora gitmiştim kilo alırsam adetimin düzene gireceğini söylemişti kilo aldım fakat hala aynı.yaklaşık 1 aydır da bebek için eşimle uğraşıyoruz.adet düzensizliğiyle hamile kalırmıyım yoksa doktora gidip ilaç kullanmalımıyım?
aynı derdim vardı. 2-3 ayda bir adet oluyordum. benim de kilom düşük (41-42 kiloyum), ama bu kiloyla ilgili değildi. bir yumurtalığım çalışmıyordu, o yüzden adet düzensizliği yaşıyordum. ama evlendikten sonra 1 ay içinde hamile kaldım. hiç ilaç kullanmadım.