• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
48
30
Ankara
19 yaşındayım ilk adet olduğumdan beri adetlerim hep düzensiz bunun için 5 6 kere doktora gittim her şey normal çıktı doğum kontrol hapı kullandım düzeldi gibi oldu sonra gene gecikti yine gittim düzeldi dedim şuan 2 aydır adet olmuyorum tsh guatr hepsine baktırdım hormon tahlili de yaptım sonuçlar normal yumurta tembelliği var dediler adet olmama yardımcı olucak bitkisel yöntemler arıyorum kekik çayı işe yaramadı :(

19 yaşındayım ilk adet olduğumdan beri adetlerim hep düzensiz bunun için 5 6 kere doktora gittim her şey normal çıktı doğum kontrol hapı kullandım düzeldi gibi oldu sonra gene gecikti yine gittim düzeldi dedim şuan 2 aydır adet olmuyorum tsh guatr hepsine baktırdım hormon tahlili de yaptım sonuçlar normal yumurta tembelliği var dediler adet olmama yardımcı olucak bitkisel yöntemler arıyorum kekik çayı işe yaramadı :(

canım sıkıntı streste günleri şaşırtır. sen kafana takıp stres yapıyorsan ondan olabilir herşin normelde çıkmış. ben maydanozu çok duyuyorum ister kaynat suyunu iç ister yıka ye daha önce ade kanamasını söktürdüğünü duymuştum. :32:

Bendede var 4 sene hap ıctım kullandım duzenlı oaldum ama aktar cıvan percemı macununonerdı

Adet gordukten 20. Gunden sonra adet olana kadar sabah aksam ye bır tatlı kasıgı sımdı duzene gırdı ıcmıyorum 6 aydır $image.jpg

Hem dogal bıde ıcım rahat cok mutluyum

canım sıkıntı streste günleri şaşırtır. sen kafana takıp stres yapıyorsan ondan olabilir herşin normelde çıkmış. ben maydanozu çok duyuyorum ister kaynat suyunu iç ister yıka ye daha önce ade kanamasını söktürdüğünü duymuştum. :32:

Onuda denedim am fayda etmiyor canım biraz mutsuzum bu aralar o yüzden sanırım :S

Bendede var 4 sene hap ıctım kullandım duzenlı oaldum ama aktar cıvan percemı macununonerdı

Adet gordukten 20. Gunden sonra adet olana kadar sabah aksam ye bır tatlı kasıgı sımdı duzene gırdı ıcmıyorum 6 aydır Eki Görüntüle 588734

Hem dogal bıde ıcım rahat cok mutluyum

Aslında denemek lazım bunun çayı varmış sanırım hangisi daha etkili acaba ?

Aslında denemek lazım bunun çayı varmış sanırım hangisi daha etkili acaba ?

Cayı ayrı ama adet hesaplayacaksın son bır hafta olmadan bır hafta yıceksın tekrar 28 gun mısal sonra olmadan bıdaha yıceksın

Hanı normal bı bayan 28 gunde standart oluyor dıyelım
20.gunden baslıyosun sabah aksam tok o kadar olana kadar yıyosun

Cay olarak ada cayı onerırım yada ekınezya

Cayı ayrı ama adet hesaplayacaksın son bır hafta olmadan bır hafta yıceksın tekrar 28 gun mısal sonra olmadan bıdaha yıceksın

Hanı normal bı bayan 28 gunde standart oluyor dıyelım
20.gunden baslıyosun sabah aksam tok o kadar olana kadar yıyosun

Cay olarak ada cayı onerırım yada ekınezya

Tamam canım teşekkür ederim :)

Back