bu konu 4 aydır benimde sorunum :S
2 ay oldu halen adet olmadım siz evli misiniz?
ben evliyimmm pco çıktı bende :S
inşAllah sizde böyle bi sorun çıkmaz...
Kızlar bende pko luyum soğan suyu kürüyle regllerim düzene girdi kullanmanızı tavsiye ederim.ben ilaçsız regl olamazdım çok şükür şimdi ilaç kullanmıyorum,sadece 1 haftam gecikiyor.sogan suyu kürü forumları var okuyun derimm
Aslında ben de bir şey danışsam iyi olacak.Geçen sene ara regli dönemim oldu.Hatta 1 ayda 3 defa regli olduğum bile oldu.Ama ultrasonda ya da kan testlerinde anormal bir şey çıkmadı.Doktorlar 'stresten' olduğunu söylediler.4-5 ay daha ara regli oldum sonra düzeldim.fakat 3-4 aydır gene ara regli yaşıyorum.ama doktorlar gene anormal bir durum olmadığını söylüyor.PKO olsam testlerde çıkardı değil mi?
Adet düzensizliği olanlara Adaçayını çok öneriyorum 2 dakkadan fazla bekletmemek kaydıyla demliyorsunuz 2 3 gün için adaçayının içindeki bir madde yumurtalamayı sağlıyor bizzat ender saraç,ibrahim saraçoğlu söyledi.Bende denedim çok kez iyi geld.Ayrıca bende pkolyum.4 sene hap kullandım son 1.5 senedir hap kullanmayı kestim çok şükür her ay adet görüyorum şu an
slm kızlar soğan kürü nasıl uygulanıyor rica etsem yazabilir misiniz teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?