• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği

a2110s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
7
0
36
İstanbul
merhaba ben mayıs ayında adet geçiktirici bir ilaç kullanmıştım. ilaçtan sonra bir kere hastalandım ve bir daha hastalanmadım ultrsnda hıc bısey cıkmadı bende adet sökturucu kullndım daha snra yıne olmayınca tekrar adet sökturucu kullndım ve adetımn 3. gunu hormn testı yaptrdım e2 hormonum dusuk cıktı sadece şimdi 2 3 ay adet sökturucu kullanıp düzene girmiş mi die bakıcam. böle bi adet düzensizliğinn sebebı nedır merak edıorum. kullandgm adet gecıktıcınn yan etkısı olmus olabılır mi?

canım winalite'ın love moon diye %100 pamuk olan organik bi pedi var daha evvel duydunmu bilmiyorum
Negatif iyon etkisi ile düzenli kullanımda adet sancısını azaltarak yok ediyor, akıntı, koku, iltihabı yok ediyor, stresi azaltıyor, yorgunluğu azaltıyor, hormanal sistemi düzenliyor, metobolizmayı geliştiriyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor , basur kanamalrında ve kısırlık dahil tüm yumurtalık rahim problemlerinde pozitif etki gösteren 72 saat boyunca bakteri üretmeyen kesinlikle içinde herhangi bir kimyasal içermeyen doğasal bir ped ...
kullanıp faydasını görmek istersen bilgi verebilirim

kullanmış olduğun ilaç düzeni tamamen bozmuş olabilir ....

merhaba ben mayıs ayında adet geçiktirici bir ilaç kullanmıştım. ilaçtan sonra bir kere hastalandım ve bir daha hastalanmadım ultrsnda hıc bısey cıkmadı bende adet sökturucu kullndım daha snra yıne olmayınca tekrar adet sökturucu kullndım ve adetımn 3. gunu hormn testı yaptrdım e2 hormonum dusuk cıktı sadece şimdi 2 3 ay adet sökturucu kullanıp düzene girmiş mi die bakıcam. böle bi adet düzensizliğinn sebebı nedır merak edıorum. kullandgm adet gecıktıcınn yan etkısı olmus olabılır mi?

canım stresden de oluyor bazen gecikmeler yada rahimde incelme varsa onda da kaynaklanıyor ben ilaçsız adet olamayanlardanım adet söktürücü ilaca ve doğum kontrol ilacına rağmen adet olamamışdım sorun ise rahimde incelme olduğu için adet görememişim en son bir tane daha ilaç vermişdi doktor sonra adet gördüm. Endişelenme inş bişeyin yokdur

canım winalite'ın love moon diye %100 pamuk olan organik bi pedi var daha evvel duydunmu bilmiyorum
Negatif iyon etkisi ile düzenli kullanımda adet sancısını azaltarak yok ediyor, akıntı, koku, iltihabı yok ediyor, stresi azaltıyor, yorgunluğu azaltıyor, hormanal sistemi düzenliyor, metobolizmayı geliştiriyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor , basur kanamalrında ve kısırlık dahil tüm yumurtalık rahim problemlerinde pozitif etki gösteren 72 saat boyunca bakteri üretmeyen kesinlikle içinde herhangi bir kimyasal içermeyen doğasal bir ped ...
kullanıp faydasını görmek istersen bilgi verebilirim

kullanmış olduğun ilaç düzeni tamamen bozmuş olabilir ....

canım merhaba bu dediğin pedi ben ben şimdi googledan bakdım birçok rahatsızlığa iyi geliyor doğruluk payı nedir ve eczanelerde satılıyormu ayrıca ben polikistikover hastasıyım. Bütün belirtiler var bende ve normal bayanlar gibi adet görmek istiyorum. 2 tane meleğimi cennete yolladım. Tedaviyle hamile kaldım. Nasıl bulabiliriz bu pedi

canım merhaba bu dediğin pedi ben ben şimdi googledan bakdım birçok rahatsızlığa iyi geliyor doğruluk payı nedir ve eczanelerde satılıyormu ayrıca ben polikistikover hastasıyım. Bütün belirtiler var bende ve normal bayanlar gibi adet görmek istiyorum. 2 tane meleğimi cennete yolladım. Tedaviyle hamile kaldım. Nasıl bulabiliriz bu pedi[/QUOTE]

merhabalar doğruluk payını ancak kullannca ikna olabilirsin çünkü ilk etapta insanın aklına acaba bi ped bu kadar herşeye iyi gelebiliyormu diye düşünüyor ... kargo ile ulaştırabilirim istersen özelden mesaj atabilirsin...

bu arada çok üzüldüm başından geçenler hiçte kolay olmasa gerek Rabbim acil şifalar verir inş....

Back