Adet düzensizliği

mavidora

mavidora
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
95
1
96
Ankara
Banada yardım edin çıkamadım işin içinden bunalımdayım.bekarken adetlerim düzenliydi,evlendikten sonra 1 yıl yasmin kullandım,4 ay önce ilacı bıraktım bu seferde gecikmeler oluyo.ekimdeki 45 gün gecikmeli oldu,aralıktaki 53 gün gecikmeli oldu ama 1 gün sürmedi bile.hormon ve kan testi yapıldı sağlıklıyım allaha şükür,doktor iyisin desede psikolojikmen kötüyüm,daha önceden bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olsun daha ne kadar devam eder yada nasıl düzeldiler.

bende adet düzensizliğim için yasmin kullandım doktor vermişti... bilinçsizce bıraktım zamanı gelmeden,öbür gün adet oldum ve çok uzum sürdü...daha sonra günlerim değişti ama normale döndü... 1 yada2 ay farklılaşması normal hormanlar ilacın etkisinde kalıyolar çünkü vücudun alışma sürecidir ama 4 ay olması ve sadece 1 gün adet görmen çok anormal...başka bi doktora görün,yumurtalıklarında bi sorun olabilir..

bugun özel hastaneye gittim,rahim içi ultrasona bakıldı bişeyim yokmuş(mantar kist falan),DAHADA ANORMALİ doktor kanamanda yok dedi.kan testi yapıldı ilaç verildi üç hafta sonra adet görcekmişim o zaman bakılacakmış tekrar.inş o testlerde temiz çıkar.

off offfff işte aynı sorun bende de var,
adet olduğum günden beri hep bu konuda sorun yaşıyorum, doktorda bana yasmin verdi, evlendikten sonra geçer dediler nerdeeee, hiç bi faydasını görmedim.
Şimdilerde yaz+24 kullanıyorum, sanki o biraz düzene soktu. Bi kaç ay arka arkaya hep ayın 20 sinde oldum veya bi kaç gün geçikmeli falan oldum.
Ona bile razıyım.

Benimde hormon testlerim her şeyim normal çıktı, bir tek kistim varmış o da zararsızmış

Arkadaşlar,Cylo-Progynova ilacını kullanpta memnun olan var mı?Geçen hafta adet düzensizliği için doktora gittim.ultrasyon da kist görünmedi ve hormon tahlillerim de normal çıktı.Sadece adetimin 10gün sürmesi ve bittiktten sonra ara ara leke gelmesi.yüzümde hafif tüylenme var,bunun için verdi ilacı.nasıl kullanılacağını söylemedi. daha önceki yıllarımda muayene olduğumnda kist vardı ve diane kullanmıstım.cylo progynovayı ilk kullanıyorum.açıkcası bu ilacı kullanmakta kararsızım.sizce ne yapmalıyım.

arkadaslar bendede ayni durum var.5 aylik evliyim. 2ay dogum kontrol hapi kullandim ve daha sonra biraktim.bu hapi biraktiktan sonra normal adetimi oldum aradan 1 hafta gecti tekrardan adet gordum ve doktora basvurdum.doktor bana idrar testi yapti ve ultrasonla bakti bir problem gormedigini soyledi ve 10 gunluk kullanacagim bir hap verdi.bu hapi kullandim ve yeni adetimin 3.gunu bana hormon testi yaptirmami soyledi onuda yaptirdim hicbir problem cikmadi.aradan 1 ay gecti adet olmam gerekirken simdide adet olmuyorum 3 hafta gecti simdi ne yapmaliyim ben..?moralim cok bozuk.bana yardimci olursaniz cok sevnirim.

merhabalar...

Adet gecikmesi sebebiyle dr. gittim. dr. progestan verdi. bir hafta oldu kullanalı hala adet olamadım. bu ilacı bitirince mi yoksa yine tekrar dr. mı gitmem lazım. Ne yapmam lazım lütfen acil yardım bekliyorum sizden.

Son düzenleme:

doktor yasmini banda verdi doktorun takibi altında devam edersen düzene girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…