• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği

Selammmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
4
0
1
24
6 aylık evliyim ve adet düzensizliği yaşıyorum. Evlendikten sonra düzenim bozuldu en son 50gün adet görmedim. Hormon testi yaptırdım sadece prolaktin tsh testeron hormonlarına bakıldı temiz gözüküyor, smear testi de temiz gözüküyor. Neden düzenli adet olamıyorum ?

benimde evlendiğim zaman 6 7 ay düzensizleşti gerçekten doktorlar evlendin hormon değişikliğindendir dediler hormonlarım yüksek çıkmıştı pcos başlangıcı demişlerdi şimdi düştü yavaş yavaş normale döndü sizin normal mi hormonlar

benimde evlendiğim zaman 6 7 ay düzensizleşti gerçekten doktorlar evlendin hormon değişikliğindendir dediler hormonlarım yüksek çıkmıştı pcos başlangıcı demişlerdi şimdi düştü yavaş yavaş normale döndü sizin normal mi hormonlar
Evet hormon testi yapıldı ama adet değilken sonuçlar normal smear testi normal çıktı kist yok
2aydır korunmayı da bıraktık ilk defa beniö gibi olanı görünce içim rahatladı biraz

çok şükür korkmayın o zaman zamanla düzene biner eğer adet görmek istiyorsanız civanperçemi çayı kaynatıp için 2 3 güne adet yapıyor ben o süreçte öyle adet oluyordum tabi hamile olmadığınıza emin olun

çok şükür korkmayın o zaman zamanla düzene biner eğer adet görmek istiyorsanız civanperçemi çayı kaynatıp için 2 3 güne adet yapıyor ben o süreçte öyle adet oluyordum tabi hamile olmadığınıza emin o
Zaten adet olamayınca stres yapıyorum iyice beter oluyor durum soğan kürü denemeyi düşünüyordum
Çörek otu bal yiyorum birde gebelik düşünüyorum fakat düzensiz olunca sıkıntı olıyor itşe

Back