Merhabalar ben 1.5 yıldır evliyim evliliğinden önce adetlerim duzenliydi günü gününe gelirdi sonra evlendikten beş ay flan sonra doktora gittik bir şey yok dedi kanda ultrasonda sonra klomen verdi iki ay kullandım rahim filmi çekildim temiz çıktı ama hamilelik olmadı o ara adetim üç gün gecikti adet olmam gereken günde akıntının içinde kıl gibi kan vardı sonra kesildi üç gün sonra kan verdiğimde adetim birden geldi ondan sonra bütün adetlerim böyle olmaya hatta dahada kotulesmeye başladı adet günümde kendini gösteriyor pembe kahverengi peceteye silince geliyor sonra kesiliyor hicbirsey olmuyor az az üç yada 5 gün sonra normale dönüyor moralim çok bozuk iki ay sonra tüp bebeğe başlıyacagiz bı sorun olurmu şaşırdım kaldım egzersiz yapıyorum masaj yapıyorum normale dönmüyor bu arada aşılama flan yaptırdım sonra kist yaptı iki cmlik onun için doktor hem adet düzeni için hemde kist gitsin diye cyclo-progynova ilacını verdi yine aynı geçmiyor bu adetim düzenim niye böyle oldu anlamadım gitti